За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Передня велофара Fenix BC30 V2.0 (BC30V20)

код товару: U0468647
Ціна за одиницю:
4540 грн
+208 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Матеріал пластикметал
Потужність 2200 люмен
Режими мигання ,  максимальний ,  середній ,  мінімальний ,  Burst ,  турбо
Живлення 2 x 18650 ,  4 x CR123A
Вага 154 г

Інші

Виробник Fenix
Модель BC30 V2.0
Артикул BC30V20
Гарантія, міс 60
Штрихкод 6942870306995
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ліхтар Fenix ​​BC30 V2.0 - це професійний виріб для велосипедистів. Його створювали спеціально для їзди на гірських велосипедах. Перш за все, він може похвалитися яскравим світлом в 2200 люмен, що дасть власнику дуже чіткий і детальний огляд на місцевості. Широкий діапазон освітленості. Крім того, нещодавно встановлений перемикач бездротової мережі управління забезпечує ефективну роботу з миттєвим вибором серії і виходом.

Велофара Fenix ​​BC30 V2.0 успадкувала основні риси від попередньої версії BC30, при цьому, отримала суттєве поліпшення. Так, зокрема, розробники збільшили максимальний час роботи (50 годин проти 20), підвищили стандарт водонепроникності (IP67, раніше: IP66), а також зробили модель легше. Дана версія важить 154 грами, в той час як вага попередника склала 161 грам. Виріб BC30 V2.0 генерує білий світловий потік.

Прилад має надійним суцільнометалевим корпус, має велосипедне кріплення для більш стабільної фіксації. Батарея ліхтаря може бути замінена. Розробники створили виріб таким чином, щоб він забезпечував кращі умови для катання на гірських велосипедах. Розглянемо ліхтар детальніше.

У цього виробу передбачена система подвійних променів, за рахунок чого відмінний огляд гарантований і на близькій, і на дальній дистанціях. Застосовуючи висхідне відображення променя, можна отримати допоміжне освітлення перед велосипедом, там, де звичайне світло від велофари не діє. Безпека вашого руху не буде поставлена ​​під загрозу через брак освітленості.

Широкий кут огляду в 85 градусів дає вам прекрасну картину і дозволяє найкращим чином орієнтуватися на місцевості. Ще одна зручна особливість моделі - вона також може використовуватися і в якості ліхтаря на шолом. Два способи застосування в одному виробі. Просто застосовуйте для цього допоміжний тримач Fenix ​​ALD-08.

Тут доступні шість режимів освітлення: Burst, Турбо, Максимальний, Середній, Мінімальний, а також режим Спалахи. Виріб функціонує на двох світлодіодах - LUMINUS SST-40-N5, ресурс роботи кожного з яких становить 50 тисяч годин. Як джерела живлення використані дві літій-іонні батареї 18650, акумуляторні. Також сюди підходять акумулятори типу CR123A (необхідно чотири штуки для роботи ліхтаря). Час роботи ліхтаря збільшено. Вам не потрібно турбуватися ні про що - просто насолоджуйтеся поїздкою на велосипеді.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4540 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!