За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

LCD панель Prestigio MultiBoard 55" L-series (PMB514L550)

код товару: U0282902
Ціна за одиницю:
113150 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Діагональ 55"
Роздільна здатність 3840 x 2160
Яскравість 350 кд/м2
Контрастність 1200:1
Інтерфейси RJ-45 x 2 ,  DisplayPort x 1 ,  3.5 mm jack x 2 ,  VGA ,  RS232 ,  USB2.0 x 4 ,  HDMI x 5 ,  USB3.0 x 8
Вага 32 кг
Розміри (ШxВxГ) 1302 x 791 x 98 мм

Інші

Виробник Prestigio
Модель MultiBoard 55" L-series
Артикул PMB514L550
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

LCD панель PRESTIGIO MultiBoard 55 "L-series (PMB514L550) - це лінійка мультисенсорних екранів з високою роздільною здатністю з вбудованим ПК на операційній системі Windows 10 Pro. Обладнання відрізняє екран з чудовим зображенням, 20-точковий сенсор і захисний корпус для використання в громадських місцях, презентацій і ефективної взаємодії між людьми, в тому числі і дистанційного.

Для бізнесу: Рішення Prestigio для бізнесу вносить додатковий елемент інтерактивності в наради і конференції. Цей інструмент покликаний поліпшити комунікацію між сторонами, які беруть участь в проектах. Його використання підвищує ефективність спільної роботи і, в цілому, допомагає досягати вражаючих результатів продуктивності.

Конференції: Завдяки програмам Prestigio EasiNote, EasiMeeting і EasiShow, розроблені спеціально для проведення презентацій, користувач зможе писати на дошці, редагувати контент і відкривати мультимедійні файли. Це виразно залучить всіх учасників конференції в обговорення проекту і підвищить ефективність роботи.

Наради: Додатки EasiMeeting, EasiShow, EasiNote і EasiSign надають користувачеві величезну кількість корисних інструментів для створення ефектних презентацій і проведення результативних нарад. Спільна робота. Технологія шеститочкові мультікасанія дозволяє всім членам команди брати участь в проекті одночасно. Подання ідей. Продукт дозволяє обмінюватися файлами, писати, редагувати і коментувати тексти.

Відеоконференції: Можливість організовувати повноцінні відеоконференції в HD-якості з функцією загального екрану.
Телебачення: Використовуючи вбудований TV-тюнер (опція), Prestigio MultiBoard можна використовувати як звичайний телевізор

Рішення для інтерактивних нарад з віддаленими учасниками: Оскільки інтерактивний дисплей Prestigio MultiBoard оснащений Wi-Fi модулем, інтерактивні наради з віддаленими співробітниками стали реальністю без складної структури і глобальних витрат. Використовуючи планшет Prestigio MultiPad в якості зовнішнього інтерфейсу, а також периферію (веб-камеру, мікрофон, клавіатуру, миша), клієнт отримає інструмент для постійного зв'язку з колегами.

Освіта: Prestigio для освіти надає навчальне середовище, що не вимагає використання паперу, що виключно сприяє залученню учнів і їх продуктивної взаємодії з учителями. Малювання, лист, побудова графіків. Завдяки додатку EasiNote і функції розпізнавання рукописного введення, на інтерактивній дошці Prestigio MultiBoard можна писати і креслити стилусом і навіть пальцем.

Створення уроків: Додаток Prestigio EasiShow допоможе викладачеві в створенні захоплюючих уроків із застосуванням анімації. Рішення для продуктивної взаємодії між викладачем і учнем з використанням інтерактивних і бездротових технологій.

Встановивши зв'язок між інтерактивною дошкою Prestigio Multiboard і планшетами вчителя і учнів, навчальний заклад отримує унікальне середовище для ефективного навчання! Учитель повністю контролює вміст планшетів учнів, що зводить до мінімуму відволікаючі чинники і підвищує їх залученість в навчальний процес.

Особливості
• Ефективна візуалізація інформації: екрани з високою роздільною здатністю (4K) оживляють навіть самі нудні картинки. Будьте впевнені - що б ви не показували, зображення порадує яскравістю і чіткістю.
• Сенсорний: кращий в своєму класі інфрачервоний сенсор тепер підтримує 20-точок дотику. Переглядайте фото, маніпулюйте інформацією і додатками. Зображення в ваших руках змінюється слухняно і швидко.
• Потужний ПК: операційна система Windows 10 Pro і ПК на процесорі Intel® Core ™ i5-6400 готові виконати практично будь-які завдання. Підключайте зовнішні ПК або екрани через слоти входу / виходу (VGA / HDMI і тд) - з MULTIBOARD це легко.
• Захисний корпус: надійне загартоване скло товщиною 4 мм і алюмінієвий корпус забезпечать збереження і роботу екрану в класі, аудиторії або переговорній кімнаті.
• Все в одному: сенсорний екран, Windows ПК з Wi-Fi, стерео колонки і програмне забезпечення - система, яка працює єдиним цілим і без додаткових налаштувань.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

113150 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!