За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Квадрокоптер Skytech TK116HW VITALITY HD 720p (black)

код товару: U0295850
Ціна за одиницю:
3862 грн
+43 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Дальність передачі сигналу пульта 50 м
Вага 160 г
Максимальний час польоту 6 хвилин
Камера з камерою
Робочі частоти пульта 2.4 GHz
Батарея пульта 4xAA
Робоча напруга пульта 6 V
Ємність батареї квадрокоптера 850 mAh
Тип батареї квадрокоптера Li-Pol
Колір фюзеляжу чорний
Висота 45 мм
Довжина 155 мм

Інші

Виробник Skytech
Модель TK116HW VITALITY HD 720p (black)
Артикул TK116HW VITALITY HD 720p (black)
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Квадрокоптер Skytech TK116HW VITALITY HD 720p (black) - новинка від Skytech, з безліччю опцій і можливостей. Корпус-трансформер, не тільки вражає своєю витонченістю, але і надійністю і практичністю.

З основних ультрасучасних технологічних рішень в TK116HW Vitality, ми бачимо, гвинти, розташовані на складних опорах, HD-камеру з високою роздільною здатністю HD 720p, функцію FPV дозволяє переглядати відео в режимі реального часу, режим «headless» - обезголовлений режим, функція автоматичного повернення « One Key Return »і багато іншого.

Продумана конструкція TK116, дозволяє ховати гвинти з обох боків фюзеляжу, таким чином захищаючи їх від пошкоджень при перенесенні і зберіганні.
TK116HW Vitality HD 720p Cam Smart Foldable 6 Axis, має на борту гіроскоп з 6-ти осьової системою стабілізації, яка забезпечує швидке вирівнювання, а також стабільний політ.

Навіть невелике тестування покаже, що управляти квадрокоптера Skytech TK116HW Vitality HD 720p Cam Smart Foldable 6 Axis зможе той, у кого зовсім немає досвіду в користуванні подібними апаратами.

Квадрокоптер, він же мультикоптер або дрон - безпілотний многороторний вертоліт. Цей винахід став популярним як серед любителів, так і серед професіоналів завдяки своїм невеликим габаритам, зручності і точності управління, величезної потужності і хорошою маневреності.

Що таке квадрокоптер і його призначення? Квадрокоптер - вертоліт, який оснащений чотирма несучими гвинтами. Але є моделі з великою кількістю лопатей. Вони набагато могутніше і стабільніше. Ці пристосування дозволяють вести аерозйомку на висоті до двох кілометрів, можуть передавати зображення на екран в реальному часі і робити якісні знімки. Найчастіше такі пристрої використовують професіонали з метою отримання інформації з місця аварії, яка сталася у важкодоступному місці. Простіші квадрокоптера зазвичай використовують діти, щоб пограти. Прості моделі не мають камери.

Керований квадрокоптер здійснює свій політ і маневри за допомогою дистанційного пульта управління. На ньому знаходяться два важелі, один з яких відповідає за рух апарату вгору і вниз, а також обертання навколо осі, а інший може направляти пристрій в різні боки. Працює цей вид вертольота від акумулятора. Він може підтримувати зв'язок з пультом на відстані двох кілометрів.

Пристрої квадрокоптера в залежності від моделей трохи відрізняються. Так, квадрокоптер з функцією трансляції відео необхідно пов'язати зі смартфоном або андроидом за допомогою спеціальної програми. Вона також дає можливість змінювати положення камери на самому вертольоті для більш вдалого кадру і кращої оглядовості. Зйомка здійснюється в реальному режимі. Після того, як буде спійманий вдалий кадр, слід натиснути кнопку смартфона, після чого камера квадрокоптера зробить фото. Варто зазначити, що зроблені знімки і аерозйомка виходять прекрасної якості.

Є і більш вдосконалені моделі - квадрокоптера з камерою і вбудованим дисплеєм на пульті. У цьому випадку немає необхідності пов'язувати цей апарат з девайсом. Всі дані будуть транслюватися на вбудований екран на дистанційному пульті управління.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3862 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!