За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Корпус Vinga Pillar Black

код товару: U0441251
Хіт продажів
Корпус Vinga Pillar Black
Корпус Vinga Pillar Black зображення 2
Корпус Vinga Pillar Black зображення 3
Корпус Vinga Pillar Black зображення 4
Корпус Vinga Pillar Black зображення 5
Корпус Vinga Pillar Black зображення 6
Корпус Vinga Pillar Black зображення 7
Корпус Vinga Pillar Black зображення 8
Корпус Vinga Pillar Black зображення 9
Корпус Vinga Pillar Black зображення 10
Ціна за одиницю:
1979 грн
+70 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Клас корпусу Геймерські
Типорозмір Miditower
Спосіб установки вертикальний
Підтримувані материнські плати ATXExtended-ATXMicro - ATXMini - ITX
Наявність блоку живлення без блоку живлення
Розташування блоку живлення нижнє
Базова модель VINGA Pillar

Зовнішні відсіки

Кількість зовнішніх відсіків 5.25 " відсутній
Кількість зовнішніх відсіків 3.5 " відсутній

Внутрішні відсіки

Кількість внутрішніх відсіків 5.25 " відсутній
Кількіть внутрішніх відсіків 3.5" 3
Кількість внутрішніх відсіків 2.5 " 3

Слоти розширення

Кількість слотів розширення 7

Охолодження

Місця для додаткових вентиляторів Back 1x12 см ,  Top 2x12 см ,  Bottom 2x12 см ,  Front 3x12 or 2х14 см
Охолоджуючі елементи вентиляційні решітки
Пиловий фільтр так
Підтримка рідинного охолодження так

Функції та можливості

Зовнішні роз'єми 1 x USB Type C2 x USB 3.02 x Audio
Встановлення довгих відеокарт до 350 мм
Максимальна висота процесорного кулера 165 мм
Максимальна довжина БЖ 200 мм
Матеріал корпусу метал 0,8 мм ,  скло ,  пластик

Фізичні характеристики

Розмір, мм 215 x 480 x 425 мм
Колір чорний

Інші

Виробник Vinga
Модель Pillar Black
Артикул Pillar Black
Гарантія, міс 12
Штрихкод 4823093312449
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Корпус Vinga Pillar дозволить сконструювати непоганий геймерський комп'ютер: система вентиляції з вентиляційними гратами забезпечує нормальний температурний режим навіть при повному завантаженні. У корпусу є  бічній панелі з загартованого скла - вона прозора, тому користувач може побачити, як працює «начинка» корпусу. Місце для блоку живлення знаходиться на дні корпусу, це допомагає погасити вібрацію і зробити рівень шуму нижче навіть при повному навантаженні. На корпусі розташовані кнопки управління живленням і завантаженням системи, а також входи для навушників, USB-порти і входи для мікрофона. Максимально допустимий розмір карт для установки - до 350 мм, максимально прийнятна висота кулера - 165 мм.

Геймерський корпус типорозміру Midi Tower має вертикальну установку, блок живлення не передбачений в комплекті. Корпус має 6 внутрішніх відсіків для розширення розмірами від 2.5 дюймів до 3.5 дюймів. Також є 7 слотів розширення. Охолодження здійснюється за допомогою 8 вентиляторів (опціонально), кожен - діаметром 12 см. Для зручності на корпусі розташовано чотири зовнішніх роз'єма, два USB 3.0, один USB Type-C, вхід для навушників і мікрофону.

Корпус металевий, з металу товщиною 0.8 мм. Розмір БЖ - 200 мм. Загальні габарити корпусу - 215 x 480 x 425 мм.

Стильний корпус для потужного ПК
Vinga Pillar Black - це вражаючий комп'ютерний корпус, створений для вимогливих користувачів, які цінують якість, функціональність і стильний дизайн. Цей корпус виконаний в форматі Miditower і підтримує материнські плати стандарту ATX, Extended-ATX, Micro - ATX та Mini - ITX. Виготовлений з міцного металу товщиною 0,8 мм, він забезпечує надійний захист компонентів комп'ютера та підвищену шумоізоляцію. Корпус доступний у декількох варіантах дизайну з нанесеними стильними принтами, дозволяючи користувачам обрати вигляд, що відповідає їхнім особистим уподобанням та стилю.
Конфігурації збірки
Vinga Pillar Black надає широкі можливості для установки різноманітних компонентів. Зручність монтажу відеокарт довжиною до 350 мм і процесорного кулера з висотою до 165 мм робить цей корпус ідеальним вибором для геймерів та ентузіастів комп'ютерних конфігурацій. Корпус має 3 внутрішні відсіки для 3,5-дюймових жорстких дисків і 3 відсіки для 2,5-дюймових SSD-дисків, що забезпечує достатньо місця для зберігання даних.
Передня панель
На передній панелі корпусу розміщені зручні роз'єми для зовнішніх пристроїв. Ви зможете підключити свої USB-пристрої завдяки роз'ємам USB 3.0 та USB Type-C та насолоджуватись якісним звуком завдяки аудіо роз'ємам. Такий функціонал дозволить легко збільшити продуктивність і зручність роботи.
Охолодження
Vinga Pillar Black має відмінну систему охолодження, що забезпечує стабільну температуру компонентів під час інтенсивної роботи. Корпус має можливість встановлення до 8-ми вентиляторів - два зверху, три спереду, два знизу та один ззаду. Вентиляційні отвори на боковинах та перфорована поверхня допомагають забезпечити ефективне розподілення потоку повітря. Однією з ключових переваг нового корпусу є його підхід до управління кабелями. Завдяки інноваційній конструкції з отворами, що оснащені пелюстковими вставками, ви отримуєте можливість прихованої укладки кабелів без зайвих зусиль.
Особливості дизайну та функціоналу
Цікавим елементом дизайну є бічна панель із загартованого скла товщиною 4 мм. Це надає корпусу елегантний вигляд, а також дозволяє вам насолоджуватися внутрішньою компоновкою вашої системи. Завдяки спеціальному перехіднику слоти розширення перетворюються на слот для вертикального встановлення відеокарти. Встановлення відеокарти вертикально дозволяє зробити з неї справжній центр уваги, демонструючи потужність і дизайн обладнання. Ця можливість додає корпусу не тільки стильного вигляду, але й сприяє кращому охолодженню компонентів завдяки зміненій повітряній динаміці. Зручний та практичний елемент - знімні пилові фільтри, що розташовані на верхній та нижній панелі. Також є не знімний фільтр на передній панелі. Ці фільтри відіграють важливу роль у забезпеченні чистоти та ефективності роботи вашої системи.

Оцінка

5
progress
15
4
progress
4
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
1

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

02 квітня 2024
imgimgimgimgimg

Гарний корпус!
Правильно спроектований - вміщаються всі можливі розміри материнок, продумані дрібниці для якісного кабельменеджменту, чудова вентиляція, добротний метал, якісна фарба, грубе гартоване скло, і головне - лаконічний дизігн(!)... і це все у відносно компактних розмірах, та ще й за більш-менш адекватну для такого набору плюсів ціну.
Єдиний нюанс, до якого можна придертись, - це приклеєна тоненька сіточка від пилюки в середині за металевою решіткою нерозбірної пластмасової передньої панелі - такі важливі елементи конструкції повинні мати можливість зніматись для зручного очищення, як, наприклад, нижній фільтр від пилюки, що розташований під блоком живлення.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
13 березня 2024
imgimgimgimgimg

Може є можливість перевірити, чи влізе туди 2 КУЛЕРИ по 200 мм? VINGA 20020-RGB

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
12 лютого 2024
imgimgimgimgimg

SATA кабелі повинні бути прямими, кошик для hdd непродуманий - повнорозмірні диски лежать майже впритул один на одному. 3 ssd + 3 hdd, як написано в характеристиках, ніяк не влізуть. Найкращий варіант 2 ssd + 1 hdd.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
08 лютого 2024
imgimgimgimgimg

Придирки до корпуса - трохи місцями алюміній недогнутий ( втім, у мене каретки від ССД/HDD навіть так без проблем вставали ), бокові панелі від ваги можуть "випасти" якщо акуратно не знімати, і треба прям прослідкувати щоб вони в пази зайшли.

А так, чуваки, він важчезний, в нього дійсно товсті стінки, він стійкий через гарні ніжки і він реально продуманий.

Дуже б хотілось реальну і нативну підтримку 3 140мм кулерів на вдув через передню панель, бо місце на них є, а от кріплення - ні. Прийшлось колхозити стяжками, але тепер в мене в корпусі буквально негативний тиск і я ще не бачив мої компоненти всередині такими холодними. Покупкою дуже задоволений.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
02 лютого 2024
imgimgimgimgimg

Итак, начнем! Небольшая предыстория. Начал я собирать комп, и в первую очередь начал с корпуса, выбор пал на ADATA XPG Valor Mesh, хороший корпус, но оказался маловат, по причине установки водянки DeepCool LS720, тупенько не влезла видео карта, и верхние 14 вентиляторы тоже мешались, водянка крепилась не на все крепления. Пришлось менять корпус, смотрел смотрел, присмотрел Vinga Pillar. Такая же отличная продуваемость, компоненты встали как там и были. Корпус не маленький и не большой. Пара верхних вентилей встала без проблем, водянка LS720 встала на все крепления с возможностью двигать вверх вниз. Плюс появилось адекватное место для видеокарты. Видеокарта Gygabyte RTX 3060 12gb OC. отдельно хочу отметить окна для кабель менеджмента, резинки в корпусах такой ценовой категории редкость, но они просто топчик. Стекло добротное, заметно толще и тяжелее чем у XPG. Что очень порадовало это не пластиковые, а металлические барашки крепления стекла и крышки. Итог, обьективно, корпус реально хорош за свои деньги, по сравнению с конкурентами. И очень радует что фирма наша) Слава Україні!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
02 лютого 2024

PS. Если читают представители Vinga, одно пожелание которое хотелось бы учесть. Пылевая сетка, если есть возможность сделайте на магнитах как на XPG Valor Mesh. Его сеточка четко становится на этот корпус без доработок и всего прочего. Спасибо!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
16 жовтня 2023
imgimgimgimgimg

хороший корпус за свою ціну, просторий, вже другий такий купую, в білому та чорному кольорах

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
29 квітня 2023
imgimgimgimgimg

Шикарный корпус, один из лучших за свою цену. Отличный внешний вид, очень много места внутри, идеальная продуваемость. Кто планирует купить хороший продуваемый корпус - берите смело, не пожалеете.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
18 квітня 2023
imgimgimgimgimg

Корпус просто очешуенный, очень понравилась в комплекте подставка под видеокарту для вертикального размещения, жаль что без райзера, но и так супер. Метал толстый, покраска очень качественная. закаленное стекло, просто топ за свои деньги. Рекомендую!!!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
18 жовтня 2022
imgimgimgimgimg

Відмінний корпус, якість матеріалів відчувається як при першій збірці, так і при повсякденному користуванні. Материнські плати встановлюються легко і зручно завдяки спеціальним стійкам. Порадувало багато місця над материнською платою для кабель менеджменту (якщо порт CPU power првернутий на 90° вгору, то проблем з пылклбченням точно не буде). Кабель-менеджмент тут відмінний

Єдині мінуси, які я встиг помітити за тривалий час користування:
1. При встановленні 3 120мм на передню кришку, ПК перетворюється у непоганий пилосос (включно з блоком живлення), і після тижня активного використання на передній панелі чітко простежується пилюка. Вклеєний сітковий фільтр передньої панелі важко чистити від пилюки. Інші фільтри такої проблеми не мають
2. В темряві та наосліп не завжди вдається потрапити USB пристроєм в порт на передній панелі

Взагалі, корпус рекомендую

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
13 серпня 2022
imgimgimgimgimg

За эти деньги отличный системник. Железо толское, выглядит достойно, проветривается отлчино. Задние болтики крышек не выпадают. HDD и SSD подсоединяются очень удобно. Минусов не нашел.
Если бы материнку не взял большого размера, то взял такой же, но меньшего размера.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
15 серпня 2022

Дякуємо за відгук та покупку, Сергію!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
1979 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!