За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Корпус Vinga CS113-400W

код товару: U0705774
Ціна за одиницю:
1059 грн
+38 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Клас корпусу Класичні
Типорозмір Miditower
Спосіб установки вертикальний
Підтримувані материнські плати ATXMicro - ATXMini - ITX
Наявність блоку живлення з блоком живлення
Розташування блоку живлення верхнє
Потужність блоку живлення 400 Вт
Базова модель VINGA CS113

Зовнішні відсіки

Кількість зовнішніх відсіків 5.25 " відсутній
Кількість зовнішніх відсіків 3.5 " відсутній

Внутрішні відсіки

Кількість внутрішніх відсіків 5.25 " відсутній
Кількіть внутрішніх відсіків 3.5" 1
Кількість внутрішніх відсіків 2.5 " 1

Слоти розширення

Кількість слотів розширення 7

Охолодження

Місця для додаткових вентиляторів Front 2x12 см ,  Back 1x8/12 см
Охолоджуючі елементи вентиляційні решітки
Підтримка рідинного охолодження так

Функції та можливості

Зовнішні роз'єми 2 x USB 2.02 x Audio
Встановлення довгих відеокарт до 290 мм
Максимальна висота процесорного кулера 165 мм
Максимальна довжина БЖ 200 мм
Матеріал корпусу метал 0,45 мм ,  пластик

Фізичні характеристики

Розмір, мм 207 x 412 x 347 мм
Вага, кг 2.6
Колір чорний

Інші

Виробник Vinga
Модель CS113-400W
Артикул CS113-400W
Гарантія, міс 12
Штрихкод 4823093316522
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Корпус Vinga CS113 – класичне рішення для малопотужних ПК. У ньому можна зібрати комп'ютер для особистого кабінету або офісу. Він незамінний там, де не потрібна високопродуктивна оргтехніка. Модель має дуже компактні габарити, при цьому в ній є все, що потрібно, включаючи вбудований блок живлення на 400 Вт, оснащений кулером. Такої потужності БЖ з лишком достатньо для задоволення потреб інтегрованих відеоадаптерів. Вентиляційні решітки розміщені на тильній панелі, а також у вигляді невеликого перфорованого віконця на передній та правій бічній стіні.

Обмеження для внутрішніх деталей досить стандартні – це:

  • максимальна висота для процесорного кулера 165 мм;
  • довгі відеокарти можуть мати довжину до 290 мм;
  • максимально допустима довжина БП 200 мм.

У верхній частині передньої панелі конструкції розташовані виходи USB і аудіо, а ще клавіша аварійного перезавантаження і велика кнопка відключення/подачі живлення. Є роз'єми 24 pin, PATA і SATA. Для HDD/SSD передбачено по одному відсіку на 2.5 та 3.5 дюйма. Всі елементи корпусу виготовлені з пластику і листової сталі товщиною 0.45 мм, захищеної від корозії сучасними високотехнологічними методами обробки. На донній панелі розташовуються опорні циліндричні пристрої, що забезпечують стабільність при постановці виробу в робоче вертикальне положення на слизьку поверхню.

Універсальне рішення
Корпус Vinga CS113 - це класичне рішення для комп'ютерів, які не вимагають великої потужності. Цей компактний комп'ютерний корпус формату Midi-Tower для середньорозмірних материнок Micro-ATX та Mini-ITX. Відмінно підійде для створення на його основі компактних комп’ютерних систем різного рівня складності та призначення. Стінки і внутрішні деталі корпуса виготовлені з високоякісної листової сталі товщиною 0.45 мм. Також в комплектацію входить блок живлення потужністю 400 Вт.
Максимальна сумісність
Корпус розроблено з урахуванням вимог сучасних компонентів. Висота процесорного кулера може досягати до 165 мм, а довжина відеокарти - до 290 мм. Ви не обмежені у виборі потужних компонентів для своєї системи. Крім того, максимально допустима довжина блока живлення становить 200 мм, що забезпечує вам широкий вибір доступних варіантів.
Швидкий доступ до портів
Корпус Vinga CS113 забезпечує зручність використання і легкий доступ до підключень. На передній панелі розміщені зручні виходи USB і аудіо, що дозволяють легко підключати зовнішні пристрої і насолоджуватись зручністю використання. Додатково, в корпусі присутня велика кнопка подачі живлення і клавіша аварійного перезавантаження, що забезпечують зручне управління системою. Зручність використання і доступність до підключень роблять корпус Vinga CS113 ідеальним вибором для всіх, хто цінує комфорт і простоту в роботі з комп'ютером.
Продумане охолодження
Корпус Vinga CS113 пропонує зручну організацію кабелів, що сприяє оптимальному порядку всередині системи. Завдяки спеціально розробленому кабель-менеджменту, ви зможете легко скласти і прибрати кабелі, забезпечуючи чистоту і охайний вигляд. Це не тільки полегшує установку компонентів, але й покращує вентиляцію, дозволяючи повітрю вільно циркулювати всередині корпусу. Завдяки розташуванню вентиляційних решіток на тильній панелі та перфорованому віконцю на передній та правій бічній стіні, забезпечується ефективний потік повітря, що допомагає уникнути перегріву.
Компактний дизайн
Незважаючи на компактні розміри, корпус відмінно виконує свої основні функції: захищає комп'ютерні компоненти від механічних пошкоджень, забирає на себе статичну електрику, приглушує шум вентиляторів та вібрацію дисків та формує правильну спрямованість повітряних потоків. Корпус Vinga CS113 відрізняється міцністю і стабільністю. Він виготовлений з високоякісного пластику і листової сталі товщиною 0.45 мм, що забезпечує його міцність і довговічність. Ці матеріали також захищені від корозії сучасними технологічними методами обробки, що забезпечує довговічність корпусу.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

31 січня 2024
imgimgimgimgimg

Непоганий корпус, дуже компактний, його компактність може трошки ускладнити збірку комп'ютера, але в цілому все уклалось дуже гарно, всі кабелі спрятались, кабель-менеджемнт вдався. Спереду є ришітка через неї непогано тягне повітря, але після "доробки напильником" , кожну щілину треба пройти типу ножем чи чимось схожим, бо "з коробки" там якість лиття цієї ришітки така що щілини практично закриті, ледве світло проходить, після доробки (хвилин 5 витратив) вже впринципі гарно тягне повітря. В комплекті йде 120й кулер, за нього можу сказати що він тихий і дає нормальний потік повітря. Також в комплекті БЖ400Вт, за нього нічого не можу сказати, їм не користувався, закинув на полку. **Важливо**Максимальна довжина відеокарти 260-267мм, це якщо ставити спереду кулер на вдув, RTX 2080 SUPER Dual Evo V2 влізла чітко міліметр в міліметр.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
31 січня 2024

Дякуємо за відгук та покупку, Михайло!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
1059 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!