За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Контролер RAID Adaptec ASR-8885Q 2xSFF-8643 2xSFF-8644 1GB 8xPCIe included AFM-700 (2277100-R)

код товару: U0483700
Ціна за одиницю:
90366 грн
+776 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Інтерфейс накопичувачів SAS
Рівні RAID RAID: 0; 1; 1E; 5; 5EE; 6; 10; 50; 60
Форм-фактор low-profile MD2
Інтерфейс підключення PCI Express 3.0 x8
Швидкість передачі даних 12 Гб/с
Кільсть портів 16
Внутрішні коннектори 2x SFF-8643
Зовнішні коннектори 2x SFF-8644
Пам’ять 1024 МБ DDR3
Умови повернення Повернення товару можливе лише за умови цілісності заводського пакування

Інші

Виробник Adaptec
Модель ASR-8885Q 2xSFF-8643 2xSFF-8644 1GB 8xPCIe include
Артикул 2277100-R
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Рішення Microsemi Adaptec® maxCache підвищує швидкість роботи додатків завдяки кешування читання і підтримки кешування запису на SSD з повним резервуванням. Контролери Series 8Q можуть забезпечувати підвищення продуктивності в IOPS до 25 разів і скорочення часу затримки в 25 разів у порівнянні з масивами зберігання даних тільки з жорстких дисків.

MaxCache дозволяє використовувати переваги продуктивності дисків SSD, застосовуючи їх замість обертових механічних накопичувачів для кешування часто використовуваних ( «гарячих») даних. У maxCache 3.0 функція кешування читання була вдосконалена завдяки різним оптимізаціям алгоритму Learned-Path. Завдяки кешуванню записи в надлишковий пул на SSD (RAID1, RAID1E і RAID5) рішення maxCache 3.0 використовує переваги технології SSD, що відрізняється високою продуктивністю і низькими затримками, як для операцій читання, так і запису.

Інтеграція технології maxCache 3.0 кешування на SSD виконується без проблем. У контролерах Series 8Q не потрібно змінювати налаштування архітектур систем зберігання даних, програмного забезпечення і операційних систем.

Контролери Series 8Q оснащені нашим модулем третього покоління для захисту кеша на базі флеш-пам'яті AFM-700, який забезпечує миттєвий захист кеша без використання батарей. Тільки в моделі 81605ZQ модуль флеш-пам'яті для резервного копіювання вже вбудований на плату, тому дочірня плата не вимагається.

У всіх контролерах серії "Q" застосовується технологія Zero-Maintenance Cache Protection (ZMCP), яка забезпечує повний захист кешованих даних і виключає витрати на контроль, технічне обслуговування, заміну і утилізацію. Функція ZMCP використовує флеш-пам'ять SLC NAND з суперконденсатором. У разі відключення системи від електроживлення функція захисту кеша на базі флеш-пам'яті дозволяє зберігати дані протягом багатьох років.

Удосконалена захист даних

Прошивка Microsemi Adaptec® RAID Code (ARC) забезпечує максимальну надійність RAID-масивів рівнів 0, 1, 1E, 5, 6, 10, 50 і 60. Крім того, ARC надає функції RAID Level Migration (можливість зручного переходу між рівнями RAID), Online Capacity Expansion (збільшення ємності без виключення сервера) і Copyback Hot Spare (при заміні несправного накопичувача дані автоматично копіюються з диска «гарячого резерву» на відновлений носій).

Microsemi Adaptec® maxView Storage Manager

MaxView Storage Manager надає потужні функції Adaptec Storage Manager™ в веб-інтерфейсі HTML, який можна переглядати на стандартному настільному комп'ютері або в браузерах мобільних пристроїв без установки додаткового програмного забезпечення.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

90366 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!