За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Конструктор LEGO Comics Халкбастер проти агента А.І.М. (76164)

код товару: U0454908
Ціна за одиницю:
2268 грн
+91 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія Super Heroes
Вік 8+
Кількість деталей 456
Додатково виготовлено з високоякісних матеріалів
Матеріал пластик
Габарити упаковки 26.2 х 22.2 х 7.6 см

Інші

Виробник LEGO
Модель Super Heroes Marvel Comics Халкбастер против агент
Артикул 76164
Гарантія, міс 0
Штрихкод 5702016757644
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Набори LEGO Marvel Avengers містять колекційні мініфігурки, іграшкові транспортні засоби, зброю й ґаджети, які переносять маленьких шанувальників супергероїв у дивовижний світ фільмів Marvel.

Якщо два агенти А.І.М. атакують Нью-Йорк, отже, прийшов час використовувати потужного Халбакстера Залізної Людини! Ці погані хлопці добре озброєні, а один з них навіть має реактивний ранець, щоб атакувати з повітря. Помісти Пеппер Поттс у костюмі Рятівниці в Халбакстер, озброєний револьвером, щоб отримати додаткову вогневу міць, яка тобі зараз просто необхідна. Чи зможуть Залізний Людина і Рятівниця врятувати місто від агентів А.І.М.? Тобі вирішувати.

Коли діти помістять фігурку Залізної Людини всередину цього мегакрутого Халбакстера з рухомими руками та ногами та приголомшливими бойовими функціями, творчі ігри набудуть просто грандіозного масштабу.

Маленькі супергерої зможуть відтворювати захопливі битви за допомогою приголомшливого набору «Халбакстер Залізної Людини проти агентів А.І.М.» LEGO (76164).

Діти зможуть відтворити оригінальні пригоди «Месників» Marvel, помістивши мініфігурки Залізної Людини всередину мегакрутого костюма Халбакстера, щоб битися з двома ворожими агентами. Ці погані хлопці добре озброєні, а один з них має навіть реактивний ранець. Руки, ноги та голова Халбакстера повністю рухливі, а для додання йому більшої військової потужності діти зможуть помістити мініфігурку Рятівниці всередину вбудованої в цю броню гармати.

Діти зможуть відтворити найцікавіші епізоди своїх улюблених фільмів Marvel і відкриють для себе дивовижний всесвіт захопливих супергеройських пригод, граючи з колекційними транспортними засобами, роботами, будівлями, мініфігурками, зброєю й ґаджетами з наборів LEGO Marvel Avengers.

Ігри набувають просто грандіозного масштабу, коли діти почнуть розігрувати захопливі битви з набором «Халбакстер Залізна Людина проти агентів А.І.М.» LEGO (76164), що містить повністю рухуу фігурку Халбакстера з крутими функціями.

До набору входять чотири мініфігурки: Залізна Людина, Рятівниця та два агенти А.І.М., а також велика рухома фігурка Халбакстера. Додайте до них круту зброю й реактивний ранець, і все готово для легендарних боїв!

Діти помістять фігурку Залізної Людини всередину броні Халбакстер, а фігурку Рятівниці — всередину вбудованої гармати, щоб битися з озброєними поганими хлопцями та врятувати місто.

Шанувальники фільмів Marvel і всі маленькі супергерої віком від 8 років із задоволенням розігруватимуть нескінченні пригоди за допомогою цього приголомшливого конструктора, що містить фігурку Халбакстера, одного з найпопулярніших костюмів Залізної Людини.

Для ігор із Халбакстером не потрібні батарейки. Неелектричні іграшки сприяють розвитку в дітей критичного мислення, уяви та навичок розв'язання завдань у процесі творчих ігор, які розпочнуться, щойно вони дістануть конструктор із коробки.

Завдяки простим і зрозумілим інструкціям діти зможуть відразу почати конструювати, грати та вигадувати нові пригоди.

Всі набори LEGO, вироблені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні та сумісні один з одним, а кубики та деталі легко з'єднуються й роз'єднуються.

Фахівці LEGO Group випробовують усі кубики та деталі LEGO на удар, нагрівання, скручування, вигинання і розтягнення, щоб переконатися у відповідності кожного набору до найсуворіших міжнародних стандартів безпеки та якості.

Розміри Халбакстера з витягнутими руками та ногами — 16 см заввишки і 20 см завширшки. Цей могутній бойовий робот із рухомими руками та ногами може вирушити будь-куди та перемогти будь-якого лиходія, який наважиться стати в нього на шляху.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2268 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!