За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комутатор мережевий Fortinet FS-108F-POE

код товару: U0902518
Ціна за одиницю:
29785 грн
+1621 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні технічні характеристики

Форм-фактор настільний/в стійку
Кількість портів 10
Порти 8 PoE+ (802.3at) 1GBASE-T RJ-45 ,  2 x 1G SFP ,  1 х console port
Вимоги PoE PoE 65 Вт
Можливість віддаленого управління керований
Кількість Uplinks портів 2x1G SFP
Кількість LAN портів 8x10/100/1000TX
Кількість PoE+ портів 8xPoE

Продуктивність

Комутаційна здатність 20 Гбіт/с
Швидкість перенаправлення 64-байтних пакетів 30 Mpps
Розмір таблиці МАС-адрес 8000 адрес
Буфер пакетів 0.512 Мб
Flash-пам'ять 32 Мб

Стандарти і протоколи

Відповідність мережевим стандартам IEEE 802.3at Power over Ethernet ,  IEEE 802.3z ,  IEEE 802.3af PoE (Power over Ethernet)

Параметри навколишнього середовища

Робоча температура від 0˚ до 45˚ C
Діапазон вологості (робота) від 5% до 95% без конденсату
Температура зберігання від -40˚ до 70˚ C

Фізичні параметри

Живлення 100-240 В
Кількість вентиляторів без вентилятора
Споживана потужність (максимальна) 74.4 Вт
Ширина 250 мм
Висота 44 мм
Глибина 209 мм
Вага 1.7 кг

Інші

Виробник Fortinet
Модель FS-108F-POE
Артикул FS-108F-POE
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Сімейство доступів FortiSwitch™ розроблено для задоволення унікальних потреб філій підприємств і малого бізнесу. Незрівнянне поєднання безпеки, простоти використання та масштабованості робить FortiSwitch™ ідеальним вибором для інфраструктури Ethernet. Управління віддаленою філією підприємства або мережею малого бізнесу може бути складним завданням через різні фактори, включаючи недостатню видимість підключених пристроїв, обмежений час та інструменти для керування локальною мережею та брак кваліфікованого персоналу. Сімейство FortiSwitch Secure Access бездоганно інтегрує мережу Ethernet із розширеними функціями безпеки, ефективно усуваючи розбіжності, які заважають повсякденному управлінню. Багатофункціональний і простий в управлінні з низькою загальною вартістю володіння, FortiSwitch стає оптимальним вибором для віддалених корпоративних філій і мереж Ethernet малого бізнесу.

Безпечна мережа через FortiLink FortiLink — це інноваційний власний протокол керування, який забезпечує плавну інтеграцію та керування між брандмауером наступного покоління FortiGate і платформою комутації Ethernet FortiSwitch. Завдяки використанню FortiLink FortiSwitch стає логічним розширенням FortiGate, що дозволяє централізоване керування як мережевою безпекою, так і функціями рівня доступу через єдиний інтерфейс. Простий у користуванні контроль доступу до мережі (NAC) безкоштовно. Інтеграція FortiLink дає змогу використовувати основні функції NAC для профілювання та безпечного підключення бортових пристроїв. FortiLink NAC забезпечує видимість усіх підключених пристроїв, автоматизовану сегментацію та політику безпеки для пристроїв IoT, карантин у разі зламу та віртуальні виправлення для захисту від загроз.

Вбудований захист порту Ethernet Традиційний захист порту Ethernet вимагає ручних зусиль і постійного обслуговування, що є непрактичним для ІТ-адміністраторів віддалених філій або малого бізнесу. Як наслідок, порти Ethernet часто залишаються незахищеними. Комутація доступу FortiSwitch надає ІТ-адміністраторам можливість захищати порти, забезпечуючи доступ до мережі лише схваленим користувачам і пристроям. Автоматизація безпеки портів без використання стандарту 802.1x полегшує впровадження та керування примусовою політикою, тоді як політики рівня NGFW забезпечують детальний контроль і доступ без довіри для користувачів і пристроїв. Контроль доступу на основі користувачів і пристроїв і застосування політики Незалежно від того, використовуєте Fortinet Identity Access Management (IAM) або сторонніх постачальників ідентифікаційної інформації, автоматизація FortiLink може використовувати ідентифікаційні дані користувача для прийняття детальних ролевих політичних рішень, дозволяючи реалізувати принципи нульової довіри . Secure Access Service Edge (SASE) Ця корпоративна архітектура FortiSwitch пропонує вбудовану основу для доступу до мережі без довіри (ZTNA) і безпечного доступу до служби Edge (SASE), пропонуючи гнучкість для легкого розгортання типу та рівня безпеки, який вам потрібен на краю вашої мережі.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

29785 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!