За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комутатор мережевий D-Link DGS-1520-52

код товару: U0914033
Ціна за одиницю:
41769 грн
+1258 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні технічні характеристики

Форм-фактор в стійку
Кількість портів 52
Порти 2 x 10GBase-X SFP+ ,  2 x 10GBASE-T ,  1 х console port ,  48x10/100/1000Base-T
Метод передачі Store-and-Forward (зберігання і передача)
Можливість віддаленого управління керований
Кількість Uplinks портів 2 x 10GE RJ-45, 2 x 10GE SFP
Кількість LAN портів 48x10/100/1000TX

Продуктивність

Комутаційна здатність 176 Гбіт/с
Швидкість перенаправлення 64-байтних пакетів 130.95 Mpps
Розмір таблиці МАС-адрес 16384 адрес
Буфер пакетів 4 Мб
Jumbo-фрейм 12288 байт

Параметри навколишнього середовища

Робоча температура від -5˚ до 50˚ C

Фізичні параметри

Живлення 100-240 В
Кількість вентиляторів без вентилятора
Споживана потужність (максимальна) 51.2 Вт
Ширина 441 мм
Глибина 207.4 мм
Висота 44 мм
Вага 2.78 кг

Інші

Виробник D-Link
Модель DGS-1520-52
Артикул DGS-1520-52
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Керований стекерований комутатор DGS-1520-52 рівня 3 призначений для мереж підприємств малого та середнього бізнесу (SME/SMB). Пристрій оснащений 48 портами 10/100/1000Base-T, 2 портами 10GBase-T і 2 портами 10GBase-X SFP+, використовуваними для стекування або uplink-з'єднання.

Порти 10GBase-T і SFP+ для стекування або uplink-з'єднання

Порти 10GBase-T і SFP+ комутатора DGS-1520-52 дають змогу користувачам об'єднати у фізичний стек до 8 пристроїв у лінійній або кільцевій топології, використовуючи додаткові пасивні кабелі для прямого під'єднання або сумісні SFP+ трансивери1. Також порти 10GBase-T і SFP+ можуть використовуватися для інших цілей, наприклад для під'єднання комутатора до більшої мережі. Користувачі можуть легко здійснювати налаштування та керування будь-яким комутатором серії DGS-1520 в одному стеку. Підтримуючи смугу пропускання до 80 Гбіт/с, комутатор DGS-1520-52 дає змогу під'єднатися до серверів опорної мережі, забезпечуючи водночас високу продуктивність.

Функції рівня 2

Комутатор DGS-1520-52 підтримує повний набір функцій рівня 2, включно з IGMP Snooping, Port Mirroring, Spanning Tree Protocol (STP) і Link Layer Discovery Protocol (LLDP). Керування потоком IEEE 802.3x дає змогу безпосередньо під'єднати сервери до комутатора для швидкого та надійного передавання даних. Крім цього, комутатор підтримує функції діагностики кабелю і Loopback Detection, що дає змогу адміністраторам швидко і легко знаходити й усувати проблеми в мережі. Функція Loopback Detection використовується для визначення петель і автоматичного вимкнення порту, на якому виявлено петлю. Функція діагностики кабелю призначена для визначення типу несправності кабелю.

Auto Surveillance VLAN і Auto Voice VLAN

Комутатор DGS-1520-52 підтримує Auto Surveillance VLAN (ASV) і Auto Voice VLAN, що робить його ідеальним рішенням для розгортання систем відеоспостереження та IP-телефонії. Цей функціонал дає змогу автоматично розпізнавати в загальній мережі обладнання для відеоспостереження та VoIP-обладнання і виділяти його в окремі VLAN, усередині кожної з яких для відеотрафіку або голосового трафіку буде призначено найвищий пріоритет обслуговування. Підтримка Auto Surveillance VLAN і Auto Voice VLAN забезпечує стабільну роботу відео- і VoIP-додатків, якісне передавання і максимальний захист мультимедіа трафіку незалежно від загальної завантаженості мережі.

Мережева безпека

Для захисту комутатора від шкідливого трафіку в DGS-1520-52 реалізована функція D-Link Safeguard Engine. Пристрій підтримує керування доступом на основі MAC-адрес і Web-інтерфейсу (WAC), забезпечуючи простоту розгортання мережі та усуваючи необхідність використання клієнтського програмного забезпечення. Аутентифікація на основі порту 802.1X дає змогу використовувати зовнішній сервер RADIUS для авторизації користувачів. Комутатор DGS-1520-52 також підтримує функцію запобігання атакам ARP Spoofing, що захищає мережу від атак, які можуть призвести до зміни трафіку або його затримки через надсилання зловмисником помилкових ARP-повідомлень. Для підвищення рівня безпеки використовується функція DHCP Server Screening, що забороняє доступ неавторизованим DHCP-серверам.

Підтримка IPv6

Комутатор підтримує функціонал IPv6, включно з MLD Snooping, функціями безпеки IPv6, IPv6 QoS, що сприяє легкій інтеграції обладнання в мережі наступного покоління. Крім цього, DGS-1520-52 підтримує функціонал IPv4/v6 Dual Stack, даючи змогу комутаторам виступати в ролі моста між мережами IPv4 і IPv6.

Гнучкість керування

DGS-1520-52 підтримує функцію Single IP Management (SIM), яка дає змогу керувати віртуальним стеком із 32 пристроїв через одну IP-адресу. Ця функція значно спрощує керування як невеликими робочими групами, так і телекомунікаційними центрами, одночасно даючи змогу масштабувати мережу та збільшувати пропускну здатність у разі потреби. Комутатор DGS-1520-52 підтримує управління за допомогою Web-інтерфейсу, що дає змогу адміністраторам віддалено керувати мережею. DGS-1520-52 також підтримують управління за допомогою інтерфейсу командного рядка (CLI) і протоколу SNMP, забезпечуючи можливість централізованого управління у великій мережі. Крім того, доступна можливість керування комутатором через консольний порт, який забезпечує доступ до пристрою навіть у разі втрати з'єднання або перевантаження комутатора шкідливим трафіком. Комутатор DGS-1520-52 підтримує технологію Zero Touch Provisioning (ZTP), що забезпечує автоматичне налаштування основних мережевих параметрів комутатора простим натисканням кнопки. Ця функція застосовується в територіально розподілених мережах і є корисною за необхідності під'єднання великої кількості нових пристроїв. Zero Touch Provisioning (ZTP) істотно спрощує і прискорює розгортання нового обладнання і скорочує супутні витрати при розміщенні у філіях.

Економія електроенергії

Завдяки технології D-Link Green комутатор DGS-1520-52 дає змогу економити електроенергію без шкоди для продуктивності та функціональних можливостей. Комутатор визначає статус з'єднання для кожного порту і забезпечує автоматичний перехід неактивних портів у сплячий режим. DGS-1520-52 також підтримує стандарт IEEE 802.3az Energy-Efficient Ethernet (EEE), що дає змогу автоматично зменшити енергоспоживання за невеликого обсягу трафіку.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

41769 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!