За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комплект Dell Premier KM717 RU (580-AFQF)

код товару: U0232025
Ціна за одиницю:
4188 грн
+110 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Конструкція мембранна
Інтерфейс підключення USB адаптер 2.4 ГГцBluetooth
Формат клавіатури повнорозмірна
Тип сенсора миші лазерний
Роздільна здатність (max) 1600 dpi
Кількість коліс прокрутки 1
Тип скролла 1 кнопка-скролл
Додаткові функції симетрична (підходить для ліворуких)
Колір чорний

Інші

Виробник Dell
Модель Premier KM717 RU
Артикул 580-AFQF
Гарантія, міс 12
Штрихкод 5397063929313
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Бездротовий комплект клавіатура + мишка Dell Premier KM717 володіє ергономічним і стильним дизайном. Завдяки бездротовому зв'язку, ви можете легко перемикатися між трьома пристроями, такими як настільний комп'ютер, ноутбук і мобільні пристрої. Можна використовувати практично на будь-якій поверхні, включаючи скло і глянсові поверхні.

 Лазерна миша Dell з роздільною здатністю 1600 точок на дюйм. Повнорозмірна клавіатура розділена на три блоки з підтримкою декількох операційних систем, плюс найбільш популярних Windows і Android.

Свобода вибору з різними бездротовими можливостями підключення
Вибір між різними бездротовими з'єднаннями, ви можете легко перемикатися між трьома пристроями - настільні комп'ютери, ноутбуки та мобільні пристрої - через 2,4 ГГц бездротовий або Bluetooth LE.

Нано ключ з'єднує клавіатуру і мишу з 6-ма сумісними пристроями за допомогою бездротового зв'язку на частоті 2,4 ГГц. Bluetooth LE дозволяє одночасно підключати два пристрої, сумісні для досягнення максимальної продуктивності.

Елегантний дизайн для додаткового комфорту
З ергономічною клавіатурою і мишею ви зможете комфортно працювати протягом усього дня. Дугоподібна миша з п'ятьма кнопками неймовірно зручна для всієї руки і до кінчиків ваших пальців. Вас неодмінно порадує поєднання клавіатури і миші виготовлених з високоякісних матеріалів з елегантним дизайном, який підходить практично в будь-який робочий простір.

Тривалий термін служби батарей для повсякденного надійності
З терміном служби батареї 12 місяців для клавіатури і 6 місяців для миші ви можете не турбуватися і комфортно працювати щодня.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
1
3
progress
1
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

28 січня 2021
imgimgimgimgimg

недостатки:
стабильность связи при близости роутера вайфай (в одной комнате если), срок службы батареек (начинает выделываться уже при 1.1-1.2 вольта), особенно мышка; отсутствие предварительного уведомления о садящейся батарее (например как это сделано у того же лоджитека при включении на какое-то время светодиод загорается красным, предупреждая, что батареи скоро "приедут"), вместо этого глюки, которые лечатся вкл-выкл устройства, иногда, отключением передатчика, и потом может еще работать день-два, а то и неделю...

достоинства:
Достойный и стильный вид, красивый дизайн, хорошие материалы, качественная сборка, алюминиевый верх клавиатуры, низ - пластик с прорезиненными вставками, высокая эргономика: удобные и приятные на ощупь клавиши, короткий ход, минимально шумные, удобны для быстрого набора, тактильно очень приятные, большой (двухэтажный) Enter и узкий левый Shift и доп клавиша - /\ | / между ним и клавишей "Z" (не так как на фото показано!), просторная цифровая часть справа, функционал за счет наличия мультимедийных клавиш и клавиши Fn (как в ноутбуках), расположенной между левым Ctrl и клавишей Win, из-за чего иной раз при слепом наборе промахиваешься (имхо), возможность переключать радио-диапазоны связи (2 радио и Bluetooth)

описание отзыва:
Не стабильная связь при близости роутера вайфай, когда, например, находятся в одной комнате, лечится кабелем юсб-удлинителем, с помощью которого максимально приближаем передатчик к клавиатуре-мыше. Проверено при 2х разных роутерах топ-класса (ASUS RT-AC88U, MikroTik RB4011)
Срок службы батареек никак не 1 год, даже не пол-года: специально подписывал несколько раз новые батарейки датой установки, обычно не более 2-3х месяцев при каждодневном офисном использовании (8-9 часов в день), причем устройство начинает выделываться уже при 1.1-1.2 вольта, особенно мышка, что практически сводит на нет попытки сберечь матушку природу, используя перезаряжаемые элементы питания, т.к. у них номинал 1.2В.
Кроме того, когда на батареях

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
27 серпня 2020
imgimgimgimgimg

Клавіатура хороша, проте кілька зауважень, які я помітив після кількох місяців користування:
- Вона абсолютно не підходить для ігор. Зовсім. Ні клавіатура, ні миша.
- Багато разів помічав, що вона пропускає символи, і починає страшно тупити. Зазвичай перепідключення блютуз з'єднювача допомагає, або викл/вкл позаду.
- Миша не зручна. Звичайно, це залежить від особистих вподобань, але в мене, скажімо, пальці постійно залазять в середину.

Отже: Для офісу - чудово, друкувати приємно, відчувається якість.
Для ігор - ні. Навіть не думайте.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
28 серпня 2020

Дякуємо, що поділилися власним досвідом користування даного комплекту, Олександре!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
24 травня 2020
imgimgimgimgimg

Я в захваті

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
4188 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!