За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Каструля TVS Virtus Induction 4.5 л (CS480242910001)

код товару: U0386164
Ціна за одиницю:
2121 грн
+73 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія Virtus Induction
Форма кругла
Об'єм 4.5 л
Діаметр 24 см
Матеріал алюміній
Матеріал ручки покриття soft-touch

Додатково

Особливості можна мити в посудомийній машині
Колір чорний

Інші

Виробник TVS
Модель Virtus Induction 4.5 л
Артикул CS480242910001
Гарантія, міс 0
Штрихкод 8000807044797
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Компанія TVS була заснована в 1968 році. Батьківщиною виробника, який сьогодні є одним з лідерів продажів на світовому ринку посуду, є італійська провінція Урбіно. Основними принципами, яких дотримується керівництво компанії, є екологічна безпека виробництва, використання новітніх матеріалів та технологій, а також всебічне врахування потреб ринку. Посуд TVS (Італія) - це чудове рішення для будь-якої сучасної кухні, здатне створити по-справжньому комфортні умови для приготування їжі.

Завдяки використанню новаторських ідей в області виробництва і дизайну компанії вдалося створити продукцію дійсно високої якості. Посуд TVS (Італія) представляє собою гармонійне поєднання передових технологій і неповторного італійського колориту. Серед першорядних завдань виробника знаходиться пошук сучасних рішень, здатних задовольнити максимально широке коло споживчих потреб.

VIRTUS INDUCTION

R3SiSTEK від TVS - це втілення сили компанії. Завдяки новітньому покриттю антипригарні властивості та міцність Virtus induction збільшуються втричі.

Унікальність виробів цієї лінійки буквально кидається в очі: стійке до подряпин рифлене антипригарне покриття з супертвердим рельєфом, по якому кухонні інструменти ковзають, не зачіпаючи поверхню.

Покриття R3SiSTEK від TVS наноситься за спеціальною "фірмовою" технологією: в процесі затвердіння міцність покриття збільшується по всій глибині, за рахунок чого забезпечується його міцне зчеплення з корпусом пательні та створюються спеціальні нерівності, надстійкі до подряпин і зносу. Проміжний шар, посилений особливо твердими мінеральними частинками. Перший оздоблювальний шар - для особливої ​​міцності. Другий оздоблювальний шар - для тривалої антипригарності і підвищеної теплопровідності.

Дане покриття бездоганне і при експлуатації виробу: його товщина і конфігурація збільшують площу теплообміну та теплопровідність, гарантуючи рівномірне пропікання і енергозбереження. Велика гамма гнучких в експлуатації виробів з високими робочими характеристиками, які ідеально підходять для частого використання. Завдяки оптимальному теплообміну даний посуд ідеально підходить для приготування м'ясних страв; він надзвичайно легкий в експлуатації та дуже легко миється.

Вироби лінійки Virtus induction високоефективні на будь-яких плитах завдяки наявності сталевого диска, впрессованого в алюмінієве дно за допомогою інноваційного технологічного процесу. Це забезпечує чудову стабільність дна на будь-яких плитах, максимальну енергоефективність, рівномірний розподіл тепла і відмінну стійкість до різких перепадів температури. 

Особеннности:

  • Корпус алюмінію, що підлягає піскоструйній обробці - для оптимальної адгезії
  • Ідеально підходить для будь-яких плит, відрізняється особливою ефективністю при використанні на індукційних плитах завдяки диску з нержавіючої сталі.
  • Нова, стійка до подряпин антипригарна поверхня з супертвердим рельєфом, по якому металеві кухонні інструменти ковзають, не зачіпаючи покриття.
  • Покриття R3SiSTEK від TVS - це потовщений базовий шар і дивовижна твердість для чудової стійкості до подряпин і стирання.
  • Ергономічні ручки з покриттям soft touch - для ще більш надійного захоплення.
  • Крацоване дно, прикрашене лазерним логотипом TVS, забезпечує підвищену стабільність.
  • Ідеально підходить для всіх видів теплової обробки, що вимагають частого використання кухонного приладдя для перевертання, зливання рідини, рум'янцю їжі в процесі приготування.  

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2121 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!