За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Камера відеоспостереження Dahua DH-HAC-HFW1500DP (6.0)

код товару: U0866121
Ціна за одиницю:
2600 грн
+113 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип камери аналогова
Стандарт HD-CVI
Тип підключення Дротова

Технічні характеристики

Роздільна здатність мегапіксельних камер 5 Мп (2880 x 1620)
Виробник і тип матриці CMOS
Розмір матриці 1/2.7"
Об'єктив фіксований
Фокусна відстань 6.0 мм
Тип підсвічування ІЧ
Дальність ІЧ-підсвічування 80 м

Робочі характеристики

Робоча напруга 12 В
Діапазон робочих температур -40°C ~ +60°C

Додатково

Динамічний діапазон DWDRBLCHLC
Клас захищеності IP67

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу метал
Ширина 91 мм
Висота 91 мм
Глибина 242 мм
Вага 590 г

Інші

Виробник Dahua
Модель DH-HAC-HFW1500DP (6.0)
Артикул DH-HAC-HFW1500DP (6.0)
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6939554964800
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Корпусна 5-мегапіксельна мультиформатна HDCVI відеокамера DH-HAC-HFW1500DP з вбудованим мікрофоном та потужною ІЧ підсвіткою серії Lite від виробника Dahua — чудовий вибір для рішень малого та середнього бізнесу. З її допомогою можна організувати відеоспостереження за територією підприємств, торгових установ, приватних будинків, де потрібні як високонадійне спостереження, так і гнучкість конструкції. Підтримка всіх форматів CVI/TVI/AHD/CVBS робить її універсальним рішенням.

Камера виготовлена у форм-факторі Bullet, корпус у пластиковому виготовленні, а передня кришка з металу. Зовнішні інтерфейси представлені у формі кіски з двома роз'ємами типу мама: живлення DC 12В, інтерфейс BNC для приєднання коаксіального кабелю.

Говорячи про основні характеристики, можна зазначити, що камера обладнана сенсором із роздільною здатністю 5 МП (2592 х 1944px), фіксованим об'єктивом із фокусною відстанню 6 мм і кутом огляду по горизонталі 57°, інтегрованим мікрофоном, режимом день/ніч із дальністю ІЧ-підсвітки до 80 метрів, функціями покращення якості зображення 2D-DNR, AGC, BLC, HLC, дзеркалювання.

Камера підтримує роботу з різними роздільними здатностями 5 МП (2592 х 1944px) із частотою 25 кадрів/с, 4 МП (2560 х 1440px) із частотою 25 кадрів/с та CVBS 960H (960 x 576px).

З переваг — можливість модернізації наявного відеоспостереження до 5 МП із простотою повторного використання наявної коаксіальної інфраструктури. Експлуатація за температур від -40 °C до +60 °C, ступінь захисту відповідає стандарту IP67, низьке енергоспоживання, зручне регулювання у 3 площинах і наявність OSD-меню керування, сучасний дизайн і бюджетна ціна.

Передавання 4 типів сигналів через один кабель
Технологія HDCVI підтримує передавання 4 типів сигналів через один коаксіальний кабель, а саме відеосигнал, аудіосигнал*, дані та живлення. Двоскероване передавання сигналів дає змогу HDCVI-камерам взаємодіяти з HCVR/XVR, наприклад, для передавання тривожних сигналів і ПТУ-команд. Крім того, підтримка технології PoC робить систему гнучкішою з погляду проєктування.
* Аудіовхід реалізований не на всіх HDCVI-відеокамерах.

Передавання даних на дальні дистанції
Технологія HDCVI забезпечує передавання даних на великі дистанції в режимі реального часу. Для роздільної здатності 1080P максимальна дистанція становить 800 м, для 720P — 1200 м. Для UTP* кабелю, максимальна дистанція 300 м і 450 м для 1080р і 720р відповідно.
* Результати підтверджені тестуванням у лабораторіях компанії Dahua Technology.

Простота
Технологія HDCVI зберегла всі переваги традиційного аналогового відеоспостереження й у такий спосіб являє собою чудовий вибір у сегменті безпеки. Рішення в HDCVI можуть використовувати вже наявну кабельну інфраструктуру, так само неабияк знижує витрати на монтаж.

Розумна інфрачервона підсвітка
Камера розроблена з мікрокристалічною світлодіодною ІЧ-підсвіткою для отримання найкращої якості зображення за поганого освітлення, навіть у нічну пору. Smart IR — це технологія, що забезпечує яскравість і рівномірність Ч/Б зображення за слабкого освітлення. Унікальна Smart IR від Дахуа активно регулює інтенсивність інфрачервоних світлодіодних камер з огляду на відстань об'єкта та не дає змогу ІЧ-індикаторам викривити зображення, якщо об'єкт наближається до камери.

Мультиформатність
Камера підтримує всі актуальні стандарти відеоспостереження на сьогодні: HDCVI, AHD, HDTVI та CVBS. Перемикання стандартів здійснюється за допомогою OSD-меню відеореєстратора або через контролер PFM820. Ця особливість дає змогу використовувати відеокамери з реєстраторами інших виробників.

Мультимовне OSD
OSD-меню дає змогу налаштувати основні параметри та функції камери, так само дає змогу підлаштувати рішення під необхідні завдання. OSD-меню містить можливість регулювання параметрів, як-от: компенсація засвічення, режим день/ніч, баланс білого, маски конфіденційності та детектор руху. Відеокамера підтримує 11 мов для ОСД-меню: китайська, англійська, французька, німецька, іспанська, португальська, італійська, японська, корейська, російська та польська.

Захист
видатна надійність камери неперевершена завдяки її міцній конструкції. Камера захищена від води та пилу за рейтингом IP67, що робить її придатною для внутрішніх або зовнішніх умов. З діапазоном робочих температур від -40 °C до +60 °C (-40 °F до +140 °F) камера розрахована на найбільш екстремальні температури. Підтримуючи ± 30% допуску до вхідної напруги, ця камера підходить навіть для неймовірно нестабільних умов живлення. Її 4 кв ступінь грозозахисту надійно захищає камеру та її структуру від впливу блискавки.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2600 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!