За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Холодильник MPM MPM-286-KB-34/E

код товару: U0872536
акція
Холодильник MPM MPM-286-KB-34/E
Холодильник MPM MPM-286-KB-34/E зображення 2
Ціна за одиницю:
12999 грн
+459 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб установки окремостоячий (соло)
Тип холодильника двокамерний
Загальний об'єм холодильника 282 л
Система розморожування No Frost без No Frost
Дисплей відсутній
Тип управління механічне
Клас енергоспоживання E
Річний витрата електроенергії 210 кВт/рік
Кліматичний клас ST ,  N
Тип компресора поршневий
Кількість компресорів 1
Холодоагент R600a

Холодильне відділення

Корисний об'єм холодильної камери 253 л
Полиці холодильної камери 4 шт
Дверні корзини 3 шт.
Полиця для пляшок в дверях
Контейнер для овочів 1 шт.
Система розморожування холодильної камери ручна

Морозильне відділення

Розташування морозильної камери нижнє
Корисний об'єм морозильної камери 71 л
Кількість секцій в морозильній камері 3 шт.
Потужність заморозки (за 24 г) 3.2 кг
Автономне збереження холоду в морозильній камері 10 г
Система розморожування морозильної камери ручна

Додатково

Функція перенавішування дверей так
Льодогенератор лоток
Додатково перестановка дверцят ,  освітлення ,  лоток для яєць

Фізичні характеристики

Рівень шуму 40 дБ
Висота 180 см
Ширина 55 см
Глибина 56 см
Вага 55 кг
Колір білий

Інші

Виробник MPM
Модель MPM-286-KB-34/E
Артикул MPM-286-KB-34/E
Гарантія, міс 12
Штрихкод 5903151016799
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Зберігайте свіжість продуктів довше та зберігайте їх у відповідних умовах завдяки холодильнику MPM-286-KB-34/E з нижньою морозильною камерою.

Багатофункціональний холодильник МРМ-286-KB-34/Е здатний заморозити до 3.2 кг/добу при температурі -18⁰С. Навіть у разі відключення електроенергії продукти залишаться замороженими до 12 години – вам не доведеться турбуватися про відключення електроенергії. Холодильник у секції охолодження автоматично розморожується. Так що більше не доведеться дратувати зіскребання льоду зі стін холодильника.

Холодильник MPM-286-KB-34/Е з нижньою морозильною камерою оснащений зручною можливістю зміни напряму відчинення дверцят, тому вписати його в інтер'єр кухні не складе проблем. Вишуканий білий корпус стане чудовим доповненням кухонного декору. Наш виріб стане не тільки корисним побутовим приладом, а й практичною окрасою. Крім того, ви керуєте холодильником MPM-286-KB-34/E за допомогою інтуїтивно зрозумілого та простого у використанні електронного регулятора температури.

Холодильник MPM-286-KB-34/Е з нижньою морозильною камерою має холодильник 3 полиці з можливістю збільшення кількості ще на одну, 3 полички на двері, 1 висувний контейнер і контейнер для яєць. Морозильна камера має 3 просторі ящики, в які легко поміститься більша кількість продуктів. У холодильнику MPM-286-KB-34/Е від MPM ви знайдете місце для продуктів для всієї родини та багато місця для готових страв.

Оцініть можливості зберігання продуктів завдяки нашому продукту – ми надаємо вам до 282 літрів загальної місткості – 191 літр у холодильній частині та 71 літр у морозильній частині. Варто відзначити, що холодильник MPM-286-KB-34/Е з нижньою морозильною камерою дуже тихий (рівень шуму всього 40 дБ) та економічний (річне споживання електроенергії всього 210 кВт/год).

Практичність на першому місці

Холодильник MPM-286-KB-34/Е – це ідеальне поєднання сучасних технологій, ефективного використання простору та елегантного зовнішнього вигляду. Ви замислюєтеся про покупку нового холодильника, але хочете заощадити місце? MPM-286-KB-34/E – це рішення, адаптоване до ваших потреб. Його унікальний дизайн забезпечує оптимальні умови зберігання, що забезпечує свіжість та якість ваших продуктів. Хіба не в цьому суть практичної кухні? Однією з переваг даної моделі є електронний терморегулятор, що дозволяє точно встановлювати рівень охолодження залежно від типу продукції, що зберігається. Це інтелектуальне рішення гарантує, що все, від молока до овочів, збереже свій смак та поживні властивості. Крім того, холодильник MPM-286-KB-34/Е має безліч практичних доповнень. Три висувні контейнери та додаткова полиця в холодильнику — лише деякі з них. На практиці це означає, що незалежно від кількості та типу продуктів, які вам необхідно зберігати, ви завжди знайдете для них місце. MPM-286-KB-34/Е не тільки допомагає в організації кухонного простору, а й сприяє економії. Це пристрій з низьким рівнем шуму та низьким споживанням електроенергії, тому ви можете насолоджуватися комфортом, не переймаючись рахунками за електроенергію. Вибираючи MPM-286-KB-34/E, ви вибираєте перевірені рішення, які полегшують повсякденну роботу на кухні. Це холодильник, який на чільне місце ставить практичність, але не забуває про елегантність і стиль.

Холодильник MPM-286-KB-34/Е – ефективність та комфорт для повсякденного використання

Купуючи холодильник MPM-286-KB-34/Е, ви інвестуєте у високу якість, надійність та ефективність. Його сучасні функції та продуманий дизайн забезпечують винятковий комфорт повсякденного використання. Завдяки розумному використанню простору MPM-286-KB-34/E ідеально підходить для кожної сім'ї. Висувні контейнери та додаткова полиця дозволяють легко сортувати продукти, роблячи користування холодильником ще комфортнішим. Комфорт цієї моделі неможливо переоцінити. Також варто наголосити на тому факті, що MPM-286-KB-34/Е не тільки ефективний, а й економічний. Низьке енергоспоживання впливає економію домашнього бюджету, а безшумна робота устаткування забезпечує акустичний комфорт. Конструкція MPM-286-KB-34/Е не залишилася поза увагою. Його елегантний чорний корпус впишеться в будь-який кухонний інтер'єр, будучи не тільки практичним, але й естетичним елементом.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

12999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!