За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Хлібопічка Gorenje BM900AL

код товару: U0076627
Ціна за одиницю:
5013 грн
+214 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 615 Вт
Максимальна вага випічки 900 г
Вибір розміру хліба так
Вибір кольору скориночки так
Варіанти кольору скоринки світлазолотистатемна
Форма для випічки хліба круглапрямокутна
Відкладений старт так
Дисплей так
Особливості автовимкнення
Комплектація мірний стакан ,  мірна ложка
Габарити 31.5 х 37 х 24 см
Вага 8.4 кг

Інші

Виробник Gorenje
Модель BM900AL
Артикул BM900AL
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Хлібопіч Gorenje BM 900 AL (BM900AL) - це просте і зручне приготування випічки за допомогою 12 встановлених програм:
-заміс і підйом тесту, випічка звичайного хліба, для підсилення смаку додаються додаткові інгредієнти;
-заміс і підйом тесту, випічка хліба з НЕ просіяного пшеничного борошна, не рекомендується користуватися функцією затримки запуску, оскільки через це може погіршитися якість випічки;
-заміс і підйом тесту, випічка хліба при підйомі більшої тривалості, хліб, спечений у цьому режимі, буде мати більш хрустку скоринку і пишний м'якуш;
-заміс і підйом тесту, випічка буханки протягом меншого часу, ніж при виконанні програми «Basicbread», проте хліб, спечений при використанні даної настройки, зазвичай менший за розміром і має щільний м'якуш;
-заміс і підйом тесту, випічка здоби. Для підсилення смаку додаються додаткові інгредієнти;
-заміс, підйом тіста і випічка за умови, що підйом тесту досягається за рахунок використання соди або розпушувача;
-приготування варення і конфитюра, перш ніж помістити фрукти або овочі в деко, їх необхідно порізати на кубики;
-заміс і підйом, але без випічки, тісто виймається і використовується для випікання булочок, піци, пропареного хліба;
-заміс і підйом тесту, випічка за короткий період часу буханки, що має щільний м'якуш.);
-тільки випікання без замісу і підйому, також використовується для збільшення тривалості випікання з вибраними настройками;
-заміс і підйом тесту, випічка десертів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

5013 грн

Ваше місто:

Пункт видачі: