За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Гра Sony Знание - сила [PS4, Russian version] (9948964)

код товару: U0324428
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип Дитячі
Платформа PlayStation 4
Тип носія Blu-ray диск
Розробник Wish Studios

Інші

Виробник Sony
Модель Знание - сила [PS4, Russian version]
Артикул 9948964
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Гра SONY Знання - сила [PS4, Russian version] (9948964)

Подолайте шлях до самої вершини і отримаєте перемогу в неймовірно захоплюючій вікторині з лінійки PlayLink для PS4 - Знання - сила. Відповідайте на різноманітні питання з різних тем, щоб переграти суперників, в той час як випробування на реакцію будуть постійно тримати в напрузі. Від гравців потрібно швидкість і точність - хто краще впорається із завданням?

Особливості гри Знання - сила (PS4):

Заслужіть шану і славу, перемігши в новій вікторині з постійно розширюючою лінійкою PlayLink, що виходить ексклюзивно на PlayStation 4.

Не переживайте за ваш бездротовйи контролер Dualshock 4 - просто візьміть в руки смартфон або інший пристрій, виберіть одного з 8 персонажів і зробіть свою фотку, а потім увійдіть в Піраміду Сили. У грі, що підтримує до 6 гравців, вам належить битися з товаришами, відповідаючи на різні питання з різних категорій, щоб стати першим в божевільній гонці до вершини.

Кого б ви не вибрали, людини-сосиску, модного чародія, лиху наїзницю або будь-якого іншого навіженого героя - перемога буде залежати від вашої здатності швидко і правильно відповідати на питання. Потрібен козир? Використовуйте спеціальні бонуси, щоб уповільнити своїх товаришів, змусивши їх розбивати на екрані лід або прати грязюку, перш ніж вони зможуть відповісти на питання.

Отримаєте славну перемогу у вікторині, використовуючи особливості сенсорного екрану, можливість домовитися з іншими учасниками заважати суперникам і подолавши всі перипетії динамічною фінальної суперигра.

Sony Interactive Entertainment - американська відеоігрової компанія, один з підрозділів корпорації Sony, що спеціалізується на відеоіграх і ігрових приставках. Вона була заснована 16 листопада 1993 року. Логотип був використаний з 1994 року. Sony Interactive Entertainment розробляє відеоігри, апаратне і програмне забезпечення для консолей PlayStation, компанія також видає відеоігри, призначені для її консолей.

31 березня 2014 року Джек Треттон залишає посаду президента і генерального директора Sony Computer Entertainment America за спільним рішенням між Треттон і Sony про непродовженого контракту. Треттон заявляє, що досяг піку своєї 19-річної кар'єри в корпорації з запуском PlayStation 4 і хоче тепер бути вільним агентом [2] (в кінці травня 2014 року Треттон входить до складу консультативної ради компанії Genotaur - стартапа, що займається розробкою AI для комп'ютерних ігор, іграшок, робототехніки та навчання.

26 січня 2016 року Sony оголосила, що з 1 квітня 2016 року Sony Computer Entertainment і Sony Network Entertainment International будуть реорганізовані і об'єднані в нову компанію Sony Interactive Entertainment. На відміну від SCE, Sony Interactive Entertainment базується в Сан-Матео, Каліфорнія, і представляє весь бренд PlayStation, регіональні філії та операції з контентом.

24 березня 2016 року Sony оголосила про створення ForwardWorks, нової студії, призначеної для виробництва «повноцінних» ігор на основі інтелектуальних властивостей Sony для мобільних платформ, таких як смартфони.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

549 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!