За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Гра Sony Robinson. The Journey (только для VR) [PS4] (9773610)

код товару: U0324422
Ціна за одиницю:
585 грн
+20 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Платформа PlayStation 4
Тип носія Blu-ray диск
Розробник Crytek Studios

Інші

Виробник Sony
Модель Robinson. The Journey (только для VR) [PS4]
Артикул 9773610
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Гра SONY Robinson. The Journey (тільки для VR) [PS4] (9773610)

В Robinson: The Journey погляньте на живий і яскравий світ своїми очима, скориставшись унікальними можливостями PlayStation VR, але будьте обережні: вижити на батьківщині доісторичних ящерів не так-то просто.

Подивіться на мальовничі краєвиди очима Робіна, підлітка, чий корабель здійснив аварійну посадку на таємничій планеті, що знаходиться у владі юрського періоду. Дізнайтеся таємниці, які приховує навколишнє Робіна неймовірна природа, - вас чекає емоційна історія про те, як хлопчик і його робот-помічник досліджують загадкові землі.

Взаємодійте з місцевістю, а також з представниками флори і фауни, які зустрічаються вам на шляху: від нешкідливих травоїдних до жахливо величезних хижаків. Вам доведеться пережити фантастично правдоподібне пригода, що стало реальністю завдяки спеціальним технологіям PlayStation VR і графічному движку CryENGINE.

Це один з наймасштабніших, на даний момент, VR-проектів на ринку, який запропонує гравцям зануритися в небезпеці незвіданою планети «Тайсон III», схожу на «Загублений світ» Артура Конан-Дойла.

Наш герой - Робін, молодий астронавт, чий корабель здійснив вимушену посадку на цій таємничій планеті. Тепер йому належить досліджувати недружню місцевість, вирішувати різноманітні головоломки і шукати запчастини для ремонту свого зорельота. У пригоді героя будуть супроводжувати робот-компаньйон Хигс і дитинча тіраннозавтра Лайка.

Sony Interactive Entertainment - американська відеоігрової компанія, один з підрозділів корпорації Sony, що спеціалізується на відеоіграх і ігрових приставках. Вона була заснована 16 листопада 1993 року. Логотип був використаний з 1994 року. Sony Interactive Entertainment розробляє відеоігри, апаратне і програмне забезпечення для консолей PlayStation, компанія також видає відеоігри, призначені для її консолей.

31 березня 2014 року Джек Треттон залишає посаду президента і генерального директора Sony Computer Entertainment America за спільним рішенням між Треттон і Sony про непродовженого контракту. Треттон заявляє, що досяг піку своєї 19-річної кар'єри в корпорації з запуском PlayStation 4 і хоче тепер бути вільним агентом [2] (в кінці травня 2014 року Треттон входить до складу консультативної ради компанії Genotaur - стартапа, що займається розробкою AI для комп'ютерних ігор, іграшок, робототехніки та навчання.

26 січня 2016 року Sony оголосила, що з 1 квітня 2016 року Sony Computer Entertainment і Sony Network Entertainment International будуть реорганізовані і об'єднані в нову компанію Sony Interactive Entertainment. На відміну від SCE, Sony Interactive Entertainment базується в Сан-Матео, Каліфорнія, і представляє весь бренд PlayStation, регіональні філії та операції з контентом.

24 березня 2016 року Sony оголосила про створення ForwardWorks, нової студії, призначеної для виробництва «повноцінних» ігор на основі інтелектуальних властивостей Sony для мобільних платформ, таких як смартфони.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

585 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!