За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Гра Sony Mortal Kombat XL [Blu-Ray диск] PS4 (2197885)

код товару: U0328840
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Платформа PlayStation 4
Тип носія Blu-ray диск
Кількість користувачів мультиплеер
Розробник NetherRealm Studios
Видавець Warner Bros. Games

Інші

Виробник Sony
Модель Mortal Kombat XL [Blu-Ray диск] PS4
Артикул 2197885
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Гра SONY Mortal Kombat XL [Blu-Ray диск] (2197885)

Mortal Kombat X - файтинг нового покоління і наступна глава легендарної серії від знаменитої студії NetherRealm. Розробникам вдалося створити найбільш видовищний і глибокий файтинг в історії Mortal Kombat, в якому жорстокі поєдинки кінематографічної якості об'єдналися з новими геймплейні елементами.

Всі персонажі Mortal Kombat X володіють декількома стилями бою, в рамках яких використовують абсолютно різні спецприйоми і комбо. Завдяки глибокій інтеграції мережевих функцій кожен гравець стане учасником глобальної битви за першість, в якій будь-який поєдинок може схилити чашу терезів на ту чи іншу сторону.

Захоплююча сюжетна кампанія познайомить з заплутаною історією безлічі персонажів, серед яких як легендарні ветерани, відомі кожному шанувальнику файтингов, так і новачки, які вперше виходять на смертельну битву.

Особливості: до культових героїв серії, таких як Скорпіон, Саб-Зіро, Рейден, Джонні Кейдж, Соня Блейд, Кун Лао і Кано, приєдналися нові персонажі: Кессі Кейдж, Такахаші Такеда, Кун Цзинь, Жаклін Бріггс, Коталь Кан, Ді'Вора і нерозлучні Ферра і Торр.

Перед кожною битвою гравець вибирає для свого героя один з декількох бойових стилів, який визначає стратегію поєдинку, набір спецприйомів і здібностей. Це відкриває найширші тактичні можливості та істотно урізноманітнює ростер персонажів.

Події захоплюючій сюжетної кампанії відбуваються протягом 25 років після закінчення попередньої гри серії. У новій похмурої історії помітна роль відведена новому поколінню бійців, в числі яких Кассандра Кейдж (дочка Джонні Кейджа і Соні Блейд), Жаклін Бріггс (дочка Джексона «Джакса» Бріггса), Такахаші Такеда (син мечника м.Кеншен) і Кун Цзинь, що знаходиться в прямому спорідненість з Кун Лао.

В Mortal Kombat X знайшлося місце як знаменитим прийомам X-ray, так і легендарним добиванні Fatality і Brutality. З покращеною анімацією і графікою нового покоління захоплюючі поєдинки виглядають як ніколи вражаюче!

Переваги проекту. Продовження культової серії файтинга, інтерес до якої не згасає з моменту її появи на аркадних автоматах в 1992 році. Кожного нового випуску Mortal Kombat з нетерпінням чекають фанати по всьому світу, і рік від року число шанувальників цього жорсткого і красивого файтинга все зростає.

У попередніх оглядах критики, захоплено відгукуються про гру Mortal Kombat X, відзначаючи вірність оригінального стилю, прекрасну візуалізацію і неперевершену динаміку. Десятки знайомих героїв, фірмові смертоносні прийоми Fatality і Brutality, неповторна атмосфера культового файтинга, чудово пророблений сюжет залежно від і приголомшлива графіка - Mortal Kombat X припаде до душі як ветеранам, так і новачкам.

Гра представлена ​​в оригінальному озвученні з субтитрами російською мовою. Це дозволило зберегти атмосферу першоджерела і в той же час зробити гру зрозумілою найбільшому числу користувачів.

Особливості видання: у комплект видання Mortal Kombat XL увійшла найсвіжіша і повна версія гри Mortal Kombat X, а також всі матеріали з сезонних абонементів Kombat Pack і Kombat Pack 2: Дев'ять нових бійців - Шкіряне Обличчя, Чужий, Тріборг, Бо Рай Чо, Горо, Хижак, Джейсон Вурхиз, Тремор і Таня; Всі набори додаткових костюмів, в тому числі абсолютно новий набір «Апокаліпсис».

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!