За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Гра Sony Diablo III: Reaper of the Souls. Ultimate Evil Edition [Blu- (7144585)

код товару: U0326152
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Платформа PlayStation 4
Тип носія Blu-ray диск
Розробник Blizzard Entertainment
Видавець Blizzard Entertainment

Інші

Виробник Sony
Модель Diablo III: Reaper of the Souls. Ultimate Evil Edi
Артикул 7144585
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Гра SONY Diablo III: Reaper of the Souls. Ultimate Evil Edition [Blu- (7144585)

В Ultimate Evil Edition ще більше можливостей для спільних пригод. У новому режимі учня персонажі більш низького рівня зможуть стати сильніше, щоб на рівних грати разом з друзями, які вже встигли розвинути своїх героїв. Завдяки новій поштовій системі гравці стало можливим ділитися скарбами з тими, хто доданий в їх список друзів, і відправляти таємничі іменні подарунки, в яких одержувач знайде рідкісну здобич.

У Reaper of Souls поряд з п'ятьма відважними героями з Diablo III (варваром, мисливцем на демонів, ченцем, чаклуном і чарівником) з'явиться новий персонаж - хрестоносець. Цей воїн Світла, закутий в зброю з ніг до голови, він палає праведним гнівом і обрушує на демонів грізне відплата.

Навіть самі доблесні герої здригнуться перед похмурими і небезпечними землями нового, п'ятого, акту в Reaper of Souls. У легендарному Вестмарше чекають незліченні полчища прислужників смерті, які жадають покласти край будь-якому героїчного підприємству. У вирішальній битві гравцям належить битися з самим ангелом Смерті Малтаелем, чиї підступні задуми загрожують загибеллю мирних мешканців Санктуарію.

Всі елементи Diablo III, а також всі новинки доповнення Reaper of Souls - шостий клас персонажів, новий акт, перероблена система видобутку, оновлена ​​система рівнів вдосконалення для максимально розвинених персонажів та інші новинки. 70-й рівень - нові заклинання і уміння, які зроблять персонажів ще сильніше. Режим пригод, в якому можна битися де і з ким завгодно. Доручення - довільні завдання в режимі пригод, за виконання яких покладено нагорода. Нефалемскіе портали - створювані випадковим чином підземелля з безліччю видобутку, які ніколи не набриднуть. Поповнення в рядах ремісників - ворожка, яка вміє змінювати властивості предметів. Можливість перенесення існуючих персонажів з оригінальної Diablo III.

Sony Interactive Entertainment, Inc американська відеоігрової компанія, один з підрозділів корпорації Sony, що спеціалізується на відеоіграх і ігрових приставках. Вона була заснована 16 листопада 1993 року. Логотип був використаний з 1994 року. Sony Interactive Entertainment розробляє відеоігри, Апаратне забезпечення і програмне забезпечення для консолей PlayStation, компанія також видає відеоігри, призначені для її консолей.

Sony Computer Entertainment, Inc. (SCEI) була спільно створена Sony і її дочірньою компанією Sony Music Entertainment Japan в 1993 році для управління підприємствами на ринку обладнання для відеоігор. Оригінальна консоль PlayStation була випущена 3 грудня 1994 року в Японії.

Північноамериканські операції компанії Sony Computer Entertainment of America (SCEA) були спочатку створені в травні 1995 року як підрозділ Sony Electronic Publishing. Розташований в Фостер-Сіті, штат Каліфорнія, північноамериканський офіс спочатку очолював Стів Рас.

За кілька місяців до випуску PlayStation на західних ринках операції були реструктуровані: весь маркетинг відеоігор від Sony Imagesoft був складний в SCEA в липні 1995 року, причому більшість постраждалих співробітників були переведені з Санта-Моніки, штат Каліфорнія, в Фостер-Сіті.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1399 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!