За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Фен Babyliss 6704E

код товару: U0719116
Ціна за одиницю:
1499 грн
+31 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення професійний
Потужність 2000 Вт
Кількість швидкостей 2
Кількість температурних режимів 2
Насадки концентратор

Додаткові характеристики

Фізичні характеристики

Габарити 260 х 220 х 90 мм
Вага 0.4 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Babyliss
Модель 6704E
Артикул 6704E
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Бездоганність стилю

Фен Babyliss 6704E — це модель європейського надійного виробника, яка має доступну вартість і підходить для використання вдома та в салоні. Ергономічна конструкція й стильний зовнішній вигляд забезпечують максимальний комфорт експлуатації. Привабливий корпус виконаний в чорному матовому кольорі та має елегантні глянцеві, а також золоті елементи. Такий привабливий дизайн ідеально поєднується з високою ергономічністю та зручністю моделі. Управління ретельно обмірковано, інтуїтивно зрозуміло та підходить для управління приладом однією рукою.

Професійний рівень потужності

Фен Babyliss 6704E порадує вас професійною якістю та високою продуктивністю. Його ефективність обумовлена стабільною роботою сучасного високотехнологічного двигуна потужністю 2000 Вт. Мотор стійкий до пошкоджень і довго прослужить. Швидкість вихідного потоку повітря становить 100 км/г. При цьому його вплив максимально дбайливий і м'який для волосся. Фен миттєво адаптується під обрані вами режими.

Регулювання режимів температури та швидкості

Фен Babyliss 6704E відрізняється хорошою функціональністю. Виробник передбачив 4 режими налаштувань, 2 з яких призначені для температури та 2 — для швидкості. Ви легко зможете перемикатися на необхідну інтенсивність повітряного потоку та змінювати його температуру прямо під час процесу сушіння або укладання волосся. Для включення потрібного режиму просто натисніть відповідну кнопку на ручці приладу. Налаштуйте фен індивідуально, виходячи з типу та структури вашого волосся для отримання відмінного результату.

Функція холодного повітря

Фен Babyliss 6704E забезпечує дбайливу сушку та укладання волосся завдяки технології Холодне повітря. Включивши даний режим однією кнопкою, ви зможете поліпшити фіксацію укладання та делікатно впливати на волосся, не піддаючи їх сильній деформації. Холодне повітря дозволяє лусочкам волосся закритися, тим самим збільшуючи їх захищеність і зменшуючи пластичність. Нагрівальний елемент автоматично відключається при роботі режиму холодного потоку, тому фен не нагрівається.

Насадка-концентратор

Фен Babyliss 6704E є потужним і функціональним приладом, який має насадку-концентратор, що збільшує ефективність процесу. Спрямований потік повітря стає більш інтенсивним, тому процес сушіння волосся відбувається швидше. Спеціальна форма насадки оптимізує потік повітря, підвищуючи його аеродинамічність і фіксуючи напрямок. Фен Babyliss допоможе легко та комфортно зробити ваше волосся красивим і доглянутим.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1499 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!