За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Настільна плита Rotex RIO185-C

код товару: U0316750
Ціна за одиницю:
945 грн
+45 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип варильної поверхні індукція
Тип управління електронне
Кількість конфорок 1
Вхідна потужність 2000 Вт
Діаметр нагрівальної поверхні 190 мм
Особливості автоматичне відключення ,  захист від перегріву ,  таймер ,  дисплей
Колір чорний

Інші

Виробник Rotex
Модель RIO185-C
Артикул RIO185-C
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Електроплитка Rotex RIO185-C

ТМ Rotex вже встигла зайняти своє гідне місце на українському ринку побутової техніки. Метою компанії є створення комфорту і затишку в будинках споживачів за допомогою техніки ТМ Rotex за доступною ціною. ТМ Rotex - побутова техніка, що поєднує в собі якість, надійність, функціональність, стиль і привабливу ціну.

ТМ Rotex пропонує покупцям різні категорії техніки: техніка для кухні (кухонні комбайни, хлібопічки, соковижималки, блендери, м'ясорубки та ін), техніка для будинку, велика побутова техніка, будова і ремонт тепло / холод, телевізори, телефонія.

Настільна плита Rotex RIO185-C - це функціональний, простий в управлінні, компактний прилад, який активно експлуатується на дачі або турбазі, а також як додаткова конфорка на кухні. Завдяки компактним габаритам плиті знадобиться мінімум місця на робочій поверхні або на полиці в шафі під час зберігання.

Плита має склокерамічну робочу поверхню (Ceramic glass), управляється вона за допомогою електронного блоку управління, винесеного на фронтальну панель.

Плита являє собою потужний побутовий прилад з однією індукційної зоною нагріву потужністю 2 кВт. Модель Rotex RIO180-C має 7 програм, серед яких 4 - автоматичні і 3 - ручні з можливістю зміни параметрів готування. Прилад працює в температурному діапазоні від 60 до 280 градусів.

Відзначимо наявність таймера і блокування панелі. Функція розпізнавання наявності посуду виключає можливість самовільного включення без посуду. Плита автоматично відключається, як тільки посуд знімається з конфорки. Плита оснащена функцією захисту від перегріву.

Rotex - це українська торгова марка, що з'явилася на ринку побутової техніки в 2005 році. Rotex починала свою роботу з дрібної побутової техніки (чайники, соковижималки, м'ясорубки ін.).

Товари даної ТМ заявили про себе як про якісну продукцію, має доступну ціну. Зараз лінійка товарів Rotex зросла в багато разів. В асортимент ТМ увійшли і телевізори, і кухонна техніка, і кліматична техніка, і праски, і фени, і великогабаритна побутова техніка та багато іншого. Тобто, коротко кажучи, все те, що покликане полегшити домашню працю і зробити побут найбільш комфортним.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

945 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!