За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Екшн-камера Xiaomi Yi Lite 4K Action Camera Waterproof KIT Black (YI-97011)

код товару: U0286537
Ціна за одиницю:
4860 грн
+108 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Матриця 1/2.3″
Об'єктив 150°
Матеріал лінз скло
Світлосила F/2.8
Зовнішній екран так
Діагональ зовнішнього екрана 2’’
Підтримка карт пам'яті Micro SD, Micro SDHC, Micro SDXC
Наявність Wi-Fi так
Запис аудіо так
Роз'єми micro-USB
Джерело живлення Li-Ion 1200 mAh
Розміри (Д х Ш х В, мм) 65 x 42 x 30 мм
Колір чорний
Особливості Bluetooth

Інші

Виробник Xiaomi
Модель Yi Lite 4K Action Camera Waterproof KIT Black
Артикул YI-97011
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Екшн-камера YI Lite 4K Black International Edition
Камера Yi Lite стала продовженням лінійки доступних і якісних екшн-камер. При невеликих розмірах і доступною ціною вона вражає своїми характеристиками - 16-мегапіксельна матриця, процесор Ambarella A7, стабілізація зображення, сенсорний ЖК дисплей.

Процесор, захищений від перегрівання
Графічний процесор Hisilicon Hi3556, що забезпечує обробку і кодування відео, включає в себе ядро A7, що працює на частоті 800 МГц і ядро A17, що має робочу частоту 1.25 ГГц.

Процесор має меншу тактову частоту, ніж старші моделі, що дозволяє йому довше працювати на одному заряді батареї. При цьому, його обчислювальної потужності вистачає для підтримки стабілізації зображення (EIS) при зйомці 2K 30 к/сек і 1080p 60 к/сек відеороликів.

Система електронної стабілізації зображення
Стабілізація зображення дозволяє домогтися більшої різкості картинки, зменшує розмиття і тремтіння. Камера YI Lite дозволяє без зайвих аксесуарів домогтися більш якісної зйомки відео.

Камера YI Lite укомплектована датчиком 16MP Sony Exmor R CMOS BSI IMX206, який забезпечує зйомку відео з роздільною здатністю 1080р при 60 к/сек. Для економії заряду батареї зйомка 4К відео відбувається з частотою 15 к/сек. Для користувача доступу зйомка відео в уповільненому режимі у вирішенні 1080/60 к/сек.

Яскравий і чутливий екран
Вже давно минули ті часи, коли екшн-камери не мали дисплея. В камері YI Lite інженери змогли об'єднати високочутливу сенсорну технологію і 2-дюймове захисне скло Gorilla Glass.

Такий крок дозволив відмовитися від кнопкового управління роботою камери і захистити цю чутливу частину пристрою від подряпин і ударів.

7-лінзовий скляний об'єктив
Камера YI Lite отримала об'єктив, що складається з 7 освітлених скляних лінз. У поєднанні з "відкритою" діафрагмою F2.8 цей об'єктив дозволяє знімати навіть в умовах поганої освітленості. Об'єктив дозволяє вести зйомку під ультрашироким кутом 150

Всенаправлений мікрофон
Вбудований мікрофон веде запис у форматі ААС, що дозволяє йому при тому ж бітрейті, що і у формату МР3, створювати файл меншого розміру. Знімайте відео в HD-якості зображення та аудіо!

Батарея на 2.5 години зйомки
Одним з наслідків мініатюризації екшн-камер є зменшення їх акумулятора, і, як наслідок, зменшення часу їх роботи. Камера YI Lite отримала літій іонний акумулятор ємністю 1200 маг від Ampetrex Technology (постачальник iPhone) з напругою 4.4 В.

В сумі з енергозберігаючим процесором цей акумулятор дозволяє працювати камері до 140 хвилин при зйомці 1080/60fps відео з включеним LCD екраном.

Високошвидкісний Wi-Fi
Для роботи з великими обсягами знятої інформації камера отримала підтримку двочастотного Wi-Fi 802.11 a/b/g/n на 2.4 і 5ГГц. Він має більший радіус роботи, а також підвищену проникність через перешкоди, забезпечуючи швидкість завантаження даних до 50 Мбіт/сек. Дальність роботи такого Wi-Fi досягає 100 м.

За допомогою вбудованого Bluetooth 4.1 камерою можна керувати через пульт управління, який працює на відстані до 10 м

9 режимів зйомки
Для різних умов зйомки можна вибрати один з 9 режимів, який найкращим чином підходить для ваших фотографій або відео. Крім того, камера вміє знімати відео в уповільненому режимі, а також зациклювати вже відзняті фрагменти, що значно розширить діапазон ваших можливостей при монтажі роликів з відпустки або з вечірки.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4860 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!