За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Цифровий фотоапарат Fujifilm X-H1 body Black (16568743)

код товару: U0309975
Ціна за одиницю:
28540 грн
+819 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип фотокамер Системні
Лінійка X

Сенсор

Тип матриці КМОП (CMOS)
Розмір матриці 23.5 х 15.6 мм
Число ефективних пікселів 24.3 Mpx
Співвідношення сторін 3:2
Захист від пилу ультразвукова вібрація

Об'єктив (и)

Комплектація фотоапарата без об'єктиву (Body)
Підтримка змінних об'єктивів так
Байонет FUJIFILM X

Система фокусування

Підсвічування автофокусу так

Управління експозицією

Еквівалентна чутливість ISO 100 - 51200

Параметри зйомки

Максимальний розмір фотографії 6000 x 4000
Формат запису знімків JPEGRAW
Макс. роздільна здатність запису відео 4096x2160
Відео зі звуком є
Максимальний розмір файлу 4 ГБ

Видошукач

Тип видошукача електронний
Поле зору 100 %
Корекція діоптрій від -4.0 до +2.0

Дисплей

Розмір ЖК-екрану 3"
Сенсорний екран так
Поворотний екран так

Пам'ять

Тип карток пам'яті SD/SDHC/SDXC

Додаткові функції

Бездротовий зв'язок Wi-FiBluetooth

Фізичні характеристики

Фізичні розміри (д/в/г) 140 x 97 x 86 мм
Вага 673 г
Колір чорний

Живлення

Тип живлення NP-W126S
Ресурс акумуляторної батареї 310 кадрів

Інші

Виробник Fujifilm
Модель X-H1 body Black
Артикул 16568743
Гарантія, міс 12
Штрихкод 4547410365658
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Цифровий фотоапарат Fujifilm X-H1 body Black (16568743)

FUJIFILM X-H1 оснащений матрицею X-Trans ™ CMOS III розміру APS-C (24,30 млн пікс., Без фільтра низьких частот) і високопродуктивним процесором обробки зображення X-Processor Pro. У поєднанні з високоякісними об'єктивами FUJINON і унікальною технологією відтворення кольору, відточеною протягом більше восьми десятиліть, FUJIFILM X-H1 робить видатні, неперевершені за своєю якістю знімки, що передають найдрібніші деталі об'єкта зйомки, включаючи текстуру, тривимірну структуру і навіть атмосферу і настрій певної сцени.

Відео. Фотокамера FUJIFILM X-H1 - перша модель в серії X, в якій представлений новий режим моделювання кіноплівки ETERNA, що ідеально підходить для створення фільмів. Режим моделює відчуття кіноплівки, створюючи стримані кольори і глибокі темні тони. Це значно розширює свободу творчості під час подальшої обробки.

Функції. FUJIFILM X-H1 має новим механізмом придушення мерехтіння, який дозволяє отримати стабільну експозицію знімків навіть при складних умовах освітлення. Крім того, поліпшений алгоритм автофокусування допомагає отримати кращі кадри.

Об'єктив з байонетом X Mount. При розробці об'єктивів X-mount, прецизійні оптичні компоненти яких забезпечують гранично високу якість зображення, застосовувалися новітні цифрові технології. Поточна гамма об'єктивів починається зі надширококутним і закінчується супертелескопіческімі. Ці об'єктиви дозволяють повністю реалізувати потенціал X-H1, забезпечуючи максимально високу якість знімків.

Система. FUJIFILM X-H1 оснащена додатковими професійними можливостями для фотографів, включаючи провідну та бездротову передачу знімків під час зйомки, розширену підтримку імпульсних джерел світла і роботу з додатком X-RAW Studio.

Матриця X-Trans ™ * CMOS III. FUJIFILM X-H1 оснащена матрицею APS-C X-Trans CMOS III з 24,3 млн пікселів без фільтра низьких частот, що має найвищі в серії X характеристики, а також високошвидкісним процесом обробки зображень на процесорі X-Prcessor Pro, що забезпечує видатне цветовоспроизведение і багату колірну гамму при фото- і відеозйомці з високою чутливістю ISO та низьким рівнем шуму.

X-Processor Pro. Процесор обробки зображень X-Processor Pro вичавлює все можливе з передової матриці X-Trans CMOS III. Великий обсяг вбудованої пам'яті і висока продуктивність дозволяють зменшити час затримки спрацьовування затвора, підвищують швидкість і точність роботи при інтервального і безперервній зйомці, автофокусування, перегляді зображень і інші можливості. А з акумуляторним хватом VPB-XH1 камера починає працювати ще швидше.

Автофокус. FUJIFILM X-H1 може похвалитися автофокусом з поліпшеним відстеженням рухомих об'єктів. Зона фазової автофокусування з 91 крапкою (макс. 325 точок) і охопленням 50% (по горизонталі) і 75% (зверху вниз) площі кадру забезпечує швидке і точне фокусування. Діапазон фазового АФ розширено на 1,5 ступені до -1EV (раніше 0.5EV) при мінімальній діафрагмі F11 (раніше F8). Покращені характеристики стежить автофокусу під час масштабування означають, що камера дозволяє швидко і точно зняти будь-який складний сюжет.

Призначена для користувача настройка AF-C. FUJIFILM X-H1 пропонує три настроюються користувачем параметра для визначення характеристик фокусування, полегшуючи точне відстеження об'єктів, які рухаються в режимі AF-C. Є попередні установки для різних типів сцен, а також можливість завдання вибіркової інсталяції.

Системи АФ. FUJIFILM X-H1 оснащена джойстиком АФ для швидкого переміщення точки фокусування в будь-яких напрямках. Окрема кнопка AF-ON розташована в зоні досяжності великого пальця правої руки, дозволяючи налаштувати їм точку фокусування, в той час як вказівний палець зручно лягає на нову безшумну кнопку спуску затвора.

Новий механізм амортизації затвора. Блок затвора FUJIFILM X-H1 оснащений системою амортизації коливань, що викликаються рухом механічної шторки. Це зводить до мінімуму тремтіння камери, підвищуючи ефект стабілізації зображення. Крім того, даний механізм зменшує звук затвора до найнижчого рівня в історії серії X, роблячи камеру ідеальним вибором для безшумної роботи, наприклад при зйомці дикої природи, вистав або важливих заходів.

Зручне розміщення кнопки спуску затвора. FUJIFILM X-H1 оснащений новою кнопкою спуску затвора, що реагує на легкі дотики для реалізаціїї будь-яких можливостей фотозйомки. У поєднанні з забезпечує надійне утримання хватом кнопка спуску затвора сприяє зменшенню тремтіння камери при зйомці в умовах цейтноту.

Електронний видошукач. Видошукач являє собою великий і високоточний електронний прилад. Коефіцієнт збільшення в 0,75Х і дозвіл 3,96 млн. Точок один з кращих показників в класі бездзеркальних камер. Надзвичайно плавне об'єкт зйомки із затримкою відображення всього 0,005 секунди і частотою кадрів 100 кадрів

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

28540 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!