За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Екшн-камера Sony HDR-AS100V w/mount kit (HDRAS100VW.CEN)

код товару: U0079084
Ціна за одиницю:
12254 грн
+285 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Матриця 13.5 MP
Об'єктив 170º
Світлосила F/2.8
Зовнішній екран так
Підтримка карт пам'яті Micro SD, Micro SDHC, Micro SDXC
Наявність Wi-Fi так
Запис аудіо так
Роз'єми Micro HDMImicro-USB
Колір білий

Інші

Виробник Sony
Модель HDR-AS100V w/mount kit
Артикул HDRAS100VW.CEN
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Цифрова відеокамера SONY HDR-AS100V w/mount kit (HDRAS100VW.CEN) - це неймовірна якість, зниження розмитості і можливість одночасної зйомки з декількох кутів і міцний корпус із захистом від бризок для використання в будь-яких умовах.

Камера HDR-AS100V з провідною в своєму класі швидкість запису 50 Мбіт/с, передовим процесором зображення Sony Bionz X, спеціальним об'єктивом Zeiss і багатьма іншими функціями дозволяє робити приголомшливі запису в будь-яких умовах.

Поліпшена стабілізація зображення SteadyShot компенсує різні типи розмиття, особливо дрібні вібрації, що виникають при зйомці з транспортних засобів, наприклад з мотоцикла або снігохода.

Уповільнена зйомка - кращий спосіб заново пережити захоплюючі події. Швидкість запису 120 і 240 кадрів/с дозволяє робити стоп-кадр і редагувати. Звукозапис ведеться з тією ж швидкістю, тому уповільнені відео будуть реалістичними.

Міцний чохол SPK-AS2 (в комплекті) перешкоджає проникненню пилу і бруду, дозволяючи знімати у важких умовах високої запиленості і спеки. А досягнення інженерної думки - біла глянцева поверхня Action Cam відбиває сонячні промені, не дозволяючи їй перегріватися і забезпечуючи чудову працездатність.

Завдяки корпусу з захистом від бризок вам не буде потрібно додатковий захист для камери, навіть якщо ви їдете під дощем чи готові розтинати лижні схили. До того ж, що входить в комплект адаптер для штатива дозволяє підключати інші аксесуари прямо до корпусу Action Cam.

З камерою Action Cam у водонепроникному корпусі SPK-AS2 (в комплекті), витримує глибину до п'яти метрів, у вас вийдуть відмінні записи під час серфінгу, каякинга або інших розваг на воді.

Зафіксуйте чарівність підводного світу на глибині до 60 метрів, використовуючи водонепроникний чохол MPK-AS3 (додатково). Більше того, режим підводної зйомки камери Action Cam автоматично регулює баланс білого для отримання ефекту природної синяви вод.

Дві функції професійного рівня роблять цю камеру гідною уваги справжніх кіномитців. Новий режим "Нейтральний колір" дозволяє виконувати точну настройку, а часовий код і дані часу і дати полегшують монтаж з декількох камер.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

12254 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!