За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Бігова доріжка FitLogic ET-2003A

код товару: U0823748
Ціна за одиницю:
49900 грн
+2231 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення домашні
Конструкція складні
Потужність двигуна 4 к.с.
Пікова потужність 6 к.с.
Максимальна швидкість 22 км/г
Максимальна вага користувача 130 кг
Дисплей є
Розміри в складеному вигляді 190 х 87 х 149 см
Вага 95 кг

Інші

Виробник FitLogic
Модель ET-2003A
Артикул ET-2003A
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Бігова доріжка YK-ET2003A - продумана до дрібниць: від кожного елемента конструкції до функціонального, стильного дизайну. Насправді YK-ET2003A – це доріжка зі своєю винятковою індивідуальністю. Саме дизайн та допоміжні елементи відтворюють максимальний комфорт та додаткові корисні функції, що роблять цю доріжку унікальною. Також доріжка сумісна з безкоштовними мобільними додатками FITSHOW та ZWIFT, де ви можете зберегти прогрес своїх занять або спробувати варіанти тренувань, запропонованих цими додатками.

Особливості бігової доріжки

Потужний і безшумний двигун
Двигун номінальною потужністю в 4 кінські сили та піковою 6 кінські сили забезпечує достатню тягу, щоб підтримувати високу швидкість бігу. Ця бігова доріжка може бути корисною навіть для тих, хто прагне до професійного спорту, але все ще працює над розвитком своїх фізичних можливостей. Крім того, двигун надійний, витривалий, а також стійкий до пошкоджень і зносу. Його рівень шуму невисокий, а споживання енергії мінімальне, що робить його ідеальним для інтенсивних домашніх тренувань.

Сучасний дизайн
Доріжка зроблена в чорно-сірому забарвленні і строгому стилі, що дасть змогу вписати її в інтер'єр будь-якого приміщення. Завдяки мінімальній кількості з'єднань, її збірка потребує мінімум зусиль. Навіть у розкладеному стані вона займає всього 1,9 на 1,5 метра, що робить її ідеальним вибором для невеликих кімнат. Крім того, ви зможете легко переміщати її по дому, адже вона оснащена транспортувальними роликами. У передній частині розташована консоль управління, а під нею - заглиблення для зберігання предметів, таких як мобільний телефон, навушники, пляшка з водою та інші предмети, які необхідні під час тренування і завжди мають бути під рукою. Тримаючи всі важливі предмети в заглибленнях, ви можете зосередитися на своєму тренуванні й не відриватися на пошук потрібних речей в інших місцях.

Компактність
Якщо ви хочете зберегти місце у вашому житловому приміщенні, то ця бігова доріжка — чудовий вибір для вас. Завдяки своїй легкості та компактності, вона не займає багато місця, а її використання приносить більше задоволення. Щоб почати використовувати її, вам просто потрібно потягнути важіль до себе та опустити бігове полотно на підлогу.

Підвищена безпека
Додаткову стійкість і безпеку під час тренування забезпечують закільцьовані поручні, розташовані з боків бігової доріжки.

Якість збірки та надійність
Виробники оптимізували вагу та міцність, забезпечивши безпечне використання для користувачів вагою до 130 кг. Дека доріжки має товщину 18 мм і здатна витримувати великі навантаження, а допомагає їй у цьому система амортизації потрійної дії - Spiring Suspension Sistem. Ця система захищає суглоби користувачів від ударних навантажень, забезпечуючи м'який і комфортний біг. Крім того, вона знижує шум під час тренування і захищає саму конструкцію від зносу.

Велика площа бігового полотна
Бігова доріжка має площу полотна 150 на 51 см, що відповідає моделям високого класу. Завдяки такій площі ви можете проводити інтенсивні тренування без дискомфорту та ризику падінь

Комфортний дисплей і продуманий вбудований комп'ютер
Однією з головних переваг цієї доріжки є сенсорний TFT дисплей з високою роздільною здатністю, який дає змогу відстежувати важливі дані про тренування в режимі реального часу. Це дає змогу контролювати свій прогрес і досягати бажаних результатів. Вона також має регульований кут нахилу від 0 до 15%, а діапазон швидкості становить від 0,8 до 22 км/год. Це дає змогу точно налаштувати навантаження на м'язи ніг і вибрати оптимальну швидкість, яка відповідає вподобанням користувача.Вбудований комп'ютер надає повну інформацію про тренування, що дає змогу контролювати свій прогрес. Ви можете легко відстежувати свою швидкість, кут нахилу, пройдену відстань, кількість спалених калорій, пульс та іншу додаткову інформацію. 

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

49900 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!