За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Багатофункціональний пристрій Develop ineo 308e (AA6W121/9967002050)

код товару: U0289627
Ціна за одиницю:
121449 грн
+2877 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип МФУ лазерний
Технологія друку лазерна
Тип друку монохромний
Призначення для офісу

Функції принтера

Максимальний формат друку A3

Функції сканера

Оптична роздільна здатність сканера 600 х 600

Подача паперу

Щільність паперу 52 - 256 г/м²
Підтримувані розміри паперу (основний лоток) A6 ,  A4 ,  A5 ,  A3

Додаткові характеристики

Сумісний оригінальний картридж н.д.
Підтримувані ОС Windows Server 2012 ,  Mac OS X v10.12 ,  Windows Server 2016 ,  Citrix ,  Mac OS X v10.11 ,  Unix ,  Mac OS X 10.9.x ,  Windows Server 2012 R2 ,  Mac OS X 10.8.x ,  Windows 8 ,  Mac OS X v10.10 ,  Windows 8.1 ,  Windows 10 ,  Windows Server 2008 ,  Windows Server 2008 R2 ,  Linux ,  Windows 7

Фізичні характеристики

Ширина 615 мм
Висота 725 мм
Глибина 779 мм
Вага 77 кг

Інші

Виробник Develop
Модель ineo 308e
Артикул AA6W121/9967002050
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Багатофункціональний пристрій Develop ineo 308e (AA6W121 / 9967002050) - багатофункціональний пристрій, який об'єднує в собі функції повнокольорового і чорно-білого копіювального апарату формату SRA3 з продуктивністю 30 чорно-білих копій в хвилину, мережевого принтера, сканера і факсу. Апарат Develop 308e поєднує професійну якість друкованої продукції з низькою собівартістю як кольорових, так і чорно-білих відбитків. Широкий діапазон друкованих матеріалів дозволяє використовувати апарат для виробництва високоякісної презентаційної продукції.

МФУ стало звичною деталлю будь-якого офісу або квартири. Рано чи пізно користувачі персональних комп'ютерів зіштовхуються з потребою виводити на друк документи або фотографії. І єдине, що зупиняє їх від покупки звичайного принтера, це те, що їм потрібно не тільки функція друку, але і зчитування даних в пам'ять комп'ютера. В цьому випадку потрібно відразу кілька пристроїв: принтер, сканер і копір. На допомогу приходять МФУ (багатофункціональні пристрої), які поєднують в собі необхідні функції, причому вартість їх вигідно відрізняється від всіх перерахованих вище пристроїв, взятих разом.

Компанія Develop є найвищі стандарти офісних систем. Компанія входить до переліку перших п'яти постачальників кольорових друкувальних пристроїв в масштабах всієї Європи.
Компанію Develop GmbH заслужено називають провідним світовим постачальником офісної техніки, як і матеріалів для друку. Причому мова йде не тільки про кольорові і чорно-білі багатофункціональні пристрої (БФП), які останнім часом отримали велику популярність. Компанія також є постачальником такої офісної техніки, як принтери, тонери і девелопери, картриджі. Вона ж поставляє до них запасні частини, як і деякі інші приналежності.

Develop GmbH веде незалежну торговельну політику в межах корпорації. Вона є 100% -ним філією Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH. Компанія-засновник - Konica Minolta Business Technologies, Inc розташована в столиці Японії Токіо. В її штаті понад двадцять тисяч співробітників по всій планеті. Діяльність компанії дозволяє їй отримувати прибуток, яка обчислюється в мільярди євро, з продажу в розмірі майже 8 мільярдів євро.

За тривалий період свого існування компанія змогла значно розширити асортименту товарів. І в даний час покупець, спантеличений тим, щоб придбати пристрої для офісного друку, може знайти їх без проблем і зробити свій вибір. Підкреслимо при цьому, що в жорсткій конкуренції найсильніші позиції продукція Develop займає в середньому, високому і виробничому секторі. Вона в порівнянні з іншими може запропонувати більш низькі ціни покупки, а також вартості відбитка. В результаті загальна вартість товару дозволяють багатофункціонального пристрою Develop займати на ринку цифрового друку лідируючі позиції.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

121449 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!