За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Духова шафа Jantar GSK 6015 WH

код товару: U0610027
Ціна за одиницю:
9899 грн
Ціна за одиницю:
8399 грн
+281 бонус
+226 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Об'єм 53 л
Внутрішнє покриття емаль
Система очищення емаль легкої очистки
Кількість програм 15
Тип гриля електричний
Потужність гриля 1300 Вт
Кількість скла дверцят 2
Додаткові функції гриль + ковекція ,  турбогриль ,  йогурт ,  сушка ,  випічка хліба ,  нижній і верхній нагрів ,  верхній нагрів + конвекція ,  нижній нагрів + конвекція ,  піца ,  гриль ,  верхній нагрів ,  розморожування ,  внутрішнє освітлення ,  нижній нагрів
Тип направляючих знімні
Дисплей так
Підсвічування так
Особливості тангенціальне охолодження ,  відключення духовки після завершення програми ,  таймер ,  багаторівневе приготування ,  розморожування ,  відкладений старт
Розміри ніші для вбудовування 60 х 56 х 55.5 см
Габарити 59.7 х 59.5 х 58.4 см
Вага 24.5 кг
Колір білий

Інші

Виробник Jantar
Модель GSK 6015 WH
Артикул GSK 6015 WH
Гарантія, міс 12
Штрихкод 4820212119408
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Одна духова шафа – величезне різноманіття страв!

Випікати, запікати або навіть готувати йогурт! В духовій шафі JANTAR GSK 6015 зібрали 15 режимів для будь-якої нагоди. Вмикайте режим «Йогурт» і подбайте про смачний перекус. Зберігайте вітаміни і мікроелементи свіжих овочів та фруктів з режимом «Сухофрукти». Скористайтесь режимом «Піца» і готуйте улюблену страву з ніжним тістом і тягучим сирним бортиком. Духмяний, домашній – окремий режим духової шафи порадує бездоганно випеченим хлібом. А з режимом «Гриль + конвекція» навіть великі шматки м’яса будуть мати рум’яну скоринку і ніжну серединку.

Готуйте одночасно на декількох рівнях

Не варто вибирати між куркою-гриль і золотистими овочами прямо з духовки. Запікайте улюблені страви одночасно на декількох рівнях хромованих направляючих для домашніх посиденьок чи зустрічей з друзями. JANTAR GSK 6015 має 2 деко та решітку для грилю в комплекті, щоб ви створювали смачні страви без зайвих турбот.

Сенсорний дисплей і таймер

Сенсорний LED-дисплей забезпечить точність налаштувань та комфорт під час приготування. Налаштуйте таймер з автовимкненням або відкладене приготування і займайтеся своїми справами. Духова шафа вимкнеться у точно визначений час і сповістить звуковим сигналом, що страва готова.

На кухні важливі безпека і зручність

Камера духовки об’ємом 53 л розігрівається до високої температури, тому дверцята оснащені подвійним гартованим склом. Воно дозволяє в 4 рази зменшити температуру зовнішнього скла, розігрітої до максимальної температури духовки, і дбає про вашу безпеку під час приготування. Внутрішнє скло та дверцята легко знімаються, а система очищення парою забезпечить додаткову зручність у догляді.

А клас енергоефективності

Духова шафа піклується про розумне споживання енергії у вашому домі. Вона має максимальну споживану потужність 2,3 кВт, та використовує лише 0,73 кВт електроенергії за цикл.

JANTAR GSK 6015 – не тільки смакова а й естетична насолода на вашій кухні!

15 режимів для готування страв, одночасне випікання на декількох рівнях, налаштування таймера з автоматичним вимкненням чи відкладеного приготування – з духовою шафою ви впевнитеся, що радувати сім’ю смаколиками легко!

JANTAR GSK 6015 гармонійно доповнить інтер’єр вашої кухні, адже панель керування та дверцята духової шафи виготовлені з міцного гартованого скла.

Обираючи ТМ JANTAR, ви обираєте продукцію, яка довго тішитиме вас справною роботою. Ми забезпечуємо вас офіційною гарантією від виробника та доступною мережею сервісних центрів по всій території України.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9899 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!