За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Відеокарта ASUS Radeon RX 550 2048Mb AREZ Phoenix (AREZ-PH-RX550-2G)

код товару: U0304262
Ціна за одиницю:
3485 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Сімейство графіки AMD
Графічний чіп Radeon RX 550
Інтерфейс PCI-Express 3.0
Об'єм вбудованої пам'яті 2 ГБ
Тип пам'яті GDDR5
Розрядність шини пам'яті 128 Bit
Частота ядра (Base) 1071 MHz
Частота пам'яті 6000 MHz
Максимальне число дисплеїв 3
Максимальна роздільна здатність 5120 x 2880
Сумісність з HDCP так
Роз'єми 1 x HDMI1 x DVI1 x DisplayPort
Тип системи охолодження активний
Вид охолодження кулеррадіатор
Кількість вентиляторів 1 шт
Мінімальна рекомендована потужність блоку живлення 400 Вт
Версія DirectX 12
Версія OpenGL 4.5

Інші

Виробник ASUS
Модель Radeon RX 550 2048Mb AREZ Phoenix
Артикул AREZ-PH-RX550-2G
Гарантія, міс 36
Штрихкод 4718017023405
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Відеокарта ASUS Radeon RX 550 2048Mb AREZ Phoenix (AREZ-PH-RX550-2G) - компактна дискретна відеокарта виробництва Asus. Виготовлена ​​з дотриманням особливого стилю фірми, має в основі компоненти високої якості і міцності. Побудована на чіпсеті AMD Radeon RX 550, на борту передабчено 2 ГБ пам'яті типу GDDR5. Частота ядра дорівнює 1071 МГц, розрядність процесора - 128 bit.

Щоб температура компонента завжди залишалася в допустимих і безпечних межах карту оснастили вентилятором, який охолоджує картку і продовжує термін її служби. GPU Tweak II покращує ефективність моніторингу та потокової передачі відео, завдяки програмі Game Booster і XSplit Gamecaster. Технологія FreeSync усуває розрив екрану для плавного ігрового досвіду і незабутніх ігор.

Подвоєна сила. Відеокарта ASUS RX 550 оснащена безліччю ексклюзивних технологій ASUS. Використовувана на ній система охолодження може похвалитися високою ефективністю за рахунок потужного вентилятора, а бездоганна надійність пристрою забезпечується повністю автоматизованим процесом виробництва (технологія Auto-Extreme) і добірними компонентами Super Alloy Power II. У комплект поставки відеокарти входять утиліти GPU Tweak II для настройки і моніторингу її параметрів і XSplit Gamecaster для запису і трансляції процесу гри в режимі реального часу.

Технологія Auto-Extreme і компоненти Super Alloy Power II. Стабільній роботі відеокарт сприяє високоякісна елементна база та ексклюзивна технологія Auto-Extreme, яка має на увазі перший в індустрії на 100% автоматизований процес виробництва. Компоненти Super Alloy Power II забезпечують ефективне споживання енергії, значно зменшений рівень вібрацій і шуму при максимальному навантаженні і зниження робочої температури.

Ексклюзивна утиліта для розгону. Сучасні відеокарти ASUS сумісні з ексклюзивною утилітою GPU Tweak II, за допомогою якої можна отримати повний контроль над графічною підсистемою комп'ютера. Наприклад, нова функція Gaming Booster дозволяє моментально виділити всі доступні обчислювальні ресурси під 3D-додаток, щоб забезпечити максимальну продуктивність.

XSplit Gamecaster: трансляція і запис процесу гри. У комплект поставки відеокарти входить утиліта XSplit Gamecaster, призначена для запису і трансляції процесу гри в режимі реального часу.

Цікаво, але засновниками тайванської корпорації ASUS в 1989 році стали чотири колишні працівники тайванської ж фірми Acer. Талановиті інженери вирішили спробувати створити власну технологічну компанію, щоб в повній мірі реалізувати свій науковий потенціал. Назва корпорації - це частина латинського слова Pegasus, у якого забрали перші три букви. Ідея була в тому, щоб назва нової фірми починалася з першої літери алфавіту. Девіз сучасного бренду ASUS звучить як «3С» що розшифровується: «Computers, Communications, Consumer electronics». Компанія є одним зі світових лідерів з виробництва комп'ютерної техніки, моніторів, ноутбуків, смартфонів і планшетів.

Оцінка

5
progress
2
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

25 січня 2020
imgimgimgimgimg

все хорошо

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
25 листопада 2019
imgimgimgimgimg

Добрый день, скажите подойдет ли эта видеокарта если у меня БП 350Ват? Процессар intel e4300 1.8 Ram DDR2 4гб 533.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
26 листопада 2019

Здравствуйте, Александр! Учитывайте также потребление остальными компонентами системы - для данной видеокарты минимальная рекомендованная мощность блока питания составляет 400 Вт, поэтому советуем присмотреться к БП в этом диапазоне, до 450 Вт. Также Вы можете воспользоваться калькуляторами расчета мощности БП под свою систему в интернете, чтобы примерно понимать потребляемые объемы.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
3485 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!