За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

ТВ тюнер Ergo 302 (DVB-T2) (STB-302)

код товару: U0313899
Ціна за одиницю:
564 грн
+19 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Інтерфейс HDMI, RCA, USB, Антенный вхід
Сигнал DVB-T2
Макс. роздільна здатність 1920 x 1080
FM-тюнер немає

Інші

Виробник Ergo
Модель 302 (DVB-T2)
Артикул STB-302
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6900064013074
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

ТВ тюнер Ergo 302 (DVB-T2) (STB-302)

ЯКІСНЕ ТЕЛЕБАЧЕННЯ БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Насолоджуйтесь переглядом телеканалів у цифровій якості разом з телевізійним тюнером ERGO DVB-T2 302 і отримаєте першокласний набір всіх необхідних функцій і інтерфейсів, які відрізняються максимальною простотою в підключенні і налаштуванні.

ПІДТРИМКА СУЧАСНОГО І ОФІЦІЙНОГО СТАНДАРТУ. Завдяки підтримці широкого частотного діапазону VHF 174-230 МГц і UHF 474-866 МГц, а також офіційного стандарту Т2, модель ERGO DVB-T2 302 дозволяє без обмежень переглядати ваші улюблені телеканали, але тепер в цифровій якості!

ВАШ ПЕРСОНАЛЬНИЙ МЕДІА-ЦЕНТР. Перетворіть ваш телевізор в справжній медіа-центр разом з тюнером ERGO DVB-T2 302! Модель здатна розпізнавати і відтворювати зображення, аудіо та відеофайли з USB-носіїв, а завдяки PVR-функціоналу жодна улюблена телепрограма не залишиться без вашої уваги - просто запишіть її на флешку і переглядайте в зручне для вас час. ERGO DVB-T2 302 також оснащений функцією батьківського контролю з паролем, що дозволяє обмежити небажаний контент для малюків.

ПОВНИЙ НАБІР СУЧАСНИХ ІНТЕРФЕЙСІВ. Телевізійний тюнер ERGO DVB-T2 302 відрізняється винятковим комфортом підключення завдяки наявності як класичного RCA, так і цифрового HDMI виходу, що дозволяє підключити модель до будь-якого телевізора.

ЕРГОНОМІКА У КОЖНІЙ ДЕТАЛІ. Зрозуміла з першого погляду індикація на корпусі і наявність всіх необхідних елементів для підключення в комплекті перетворює експлуатацію тюнера ERGO DVB-T2 302 в справжнє задоволення.

Торгова марка Ergo належить концерну під назвою Network Selects. Штаб-квартира даного англійського концерну розташована в Лондоні, виробничі майданчики знаходяться на території Китаю, Туреччини та Тайваню, а дослідні та логістичні центри - в Гонконзі.

Бренд Ergo був зареєстрований в 2007 році. Торгова марка створювалася як доповнення до вже добре відомому на ринку бренду UFO, який також належав Network Selects. Продукція під логотипом UFO ставилася переважно до утилітарного і бюджетного класу, тому, для розширення популярності і присутності на ринку, компанія Network Selects замість вкладень в існуючий бренд, прийняла рішення про створення абсолютно нового.

Асортимент продукції, що реалізується під торговим знаком Ergo, неймовірно широкий і складається з високоякісного фото- і відеоборудованія і аксесуарів, DECT-телефонії, портативної і мобільної електроніки, DVD-плеєрів, LCD телевізорів, комп'ютерної периферії, навушників, GPS-навігаторів, дрібної і крупної побутової техніки та багато чого іншого. Всі продукти від Ergo характеризуються гідною якістю при цілком демократичною ціною.

Ім'я бренду утворено від слова «Ergonomics», що означає «ергономіка» і дає повну характеристику пристроїв від Ergo - мінімум деталей, нічого зайвого, тільки простота і зручність експлуатації.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

564 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!