За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Стедікам Zhiyun Crane 3S (C020017IEU)

код товару: U0534482
Ціна за одиницю:
28809 грн
+883 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Загальні

Кількість осей 3
Підключення Bluetooth ,  Wi-Fi ,  USB Type-C
Частота радіоканалу 2.4 ГГц
Особливості з блокуванням осі ,  з дисплеєм ,  для фотоапарата

Кут обертання

По горизонталі 360°
По вертикалі 320°
За креном 360°

Підтримувані розміри камери

Максимальна вага 6.5 кг

Живлення

Джерело живлення акумулятор
Ємність акумулятора 7800 мАг

Інші

Виробник Zhiyun
Модель Crane 3S
Артикул C020017IEU
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Crane 3S — потужний стабілізатор, який продовжує традицію інноваційних пристроїв. Crane 3S обладнаний потужними моторами та вирізняється від своїх попередників модульним дизайном, який спрощує керування й робить пристрій універсальнішим.

Стабілізатор обладнаний абсолютно новими моторами, завдяки яким вантажність збільшилася до 6.5 кг для найрізноманітнішого обладнання.
Подовжувальна ручка робить запис зручнішим незалежно від того, яка камера встановлена на стабілізаторі. Ви можете встановити її на горизонтальний важіль, коли необхідно більше місця для камери, і зняти, коли потрібно більше портативності під час роботи з невеликими пристроями.

Завдяки широкій сумісності з іншими пристроями Crane 3S до снаги завдання будь-якої складності. Додаткові ручки з безліччю отворів різного діаметра для встановлення аксесуарів легко знімаються. Модульний дизайн Crane 3S забезпечує сумісність із візком, краном, Easyrig тощо.

Стабілізатор Crane 3S обладнаний новою системою блокування. Удосконалена система надійно блокує три осі в одному положенні. Модульний дизайн із подвійним фіксатором забезпечує фіксацію камери на стабілізаторі під час транспортування й зберігання.

Crane 3S обладнаний портом DC-IN для зарядки, який підтримує вхідну напругу до 25.2 В. Під'єднайте до нього новий аксесуар TransMount PowerPlus, що складається із 6* батарей 18650, і стабілізатор буде готовий до запису навіть за найважчих умов. Використовуйте PowerPlus як компактний зовнішній акумулятор для своїх пристроїв.

В основі роботи Crane 3S лежить нова система алгоритмів, яка забезпечує роботу потужних функцій у різних умовах запису та гарантує швидкий відгук і неймовірну плавність. Завдяки цьому ви можете отримувати чудові кадри навіть у разі сильного вітру та перевантаження.

Вигнута під кутом 55° вісь крену забезпечує широкий кут огляду та дає змогу встановлювати на стабілізатор великі камери.
Система масштабування й фокусування підтримує великі об'єктиви, даючи змогу використовувати професійне обладнання. Колесо фокусування обладнані панеллю, на якій можна зазначати діапазон фокусування. Для синхронного масштабування можна використовувати ручку SmartSling.

Компанія Zhiyun дбає про потреби всіх користувачів. Тому, якщо ви використовуєте стабілізатор Zhiyun і систему передання зображення TransMount, вам доступні три варіанти керування залежно від того, чи працюєте ви поодинці, чи в команді. Це керування за допомогою стабілізатора, смартфона та пульта керування з датчиком руху.

Система ViaTouch 2.0 об'єднує стабілізатор, камеру та пристрої моніторингу в одному застосунку, даючи змогу вам настроювати різні параметри камери та стабілізатора, не відриваючись від спостереження за процесом запису. (* Для використання функції знадобиться програма ZY Play і передавач системи передання зображення TransMount.)

Комплектація

Zhiyun Crane 3S

трипод TransMount

висувна рукоятка

рукоятка SmartSling

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

28809 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!