За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Планшет Apple iPad Air 10.9" M1 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Grey (MM713RK/A)

код товару: U0706488
Ціна за одиницю:
44999 грн
Ціна за одиницю:
44999 грн
+449 бонусів
+449 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія Apple iPad Air
Кількість SIM-карт 1
Можливість здійснювати дзвінки немає
Тип SIM-карт nanoSIM

Дисплей

Тип матриці Liquid Retina
Діагональ екрану 10.9"
Роздільна здатність 2360 x 1640

Процесор

Кількість ядер процесора 8
Процесор Apple M1

Функції пам'яті

Вбудована пам'ять 256 ГБ
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ

Камера

Основна камера 12 Мп
Фронтальна камера 12 Мп

Програмне забезпечення

Операційна система iOS 14

Бездротові технології

Бездротові можливості Wi-Fi4GBluetooth

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення 1 x Type C USB

Акумулятор

Тип батареї Li-Ion
Час автономної роботи до (годин) 9

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу метал
Ширина (мм) 247.6
Висота (мм) 178.5
Товщина (мм) 6.1
Вага (г) 461
Колір передньої панелі чорний
Колір задньої панелі сірий

Інші

Виробник Apple
Модель iPad Air 10.9" M1 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Gre
Артикул MM713RK/A
Гарантія, міс 12
Штрихкод 194252808658
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Потужно. Яскраво. Чудово.
Багато чого з того, що недоступне комп'ютеру, легко і чарівно робиться на iPad Air. І тепер можливості iPad Air стали ще ширшими та різноманітнішими завдяки потужному процесору Apple M1.

Ваша мобільна творча студія.
Потужний процесор Apple M1 допоможе вам втілювати свої ідеї у життя. Знімайте відео 4K та монтуйте його прямо на iPad Air. Завдяки Apple Pencil* 2-го покоління ви зможете створювати чудові малюнки та ілюстрації з плавними тональними переходами – кисті можна міняти прямо в процесі роботи. А процесор M1 з розширеними можливостями обробки графіки та вдосконаленими технологіями машинного навчання відкриє нові перспективи для творчості. Редагуйте фото, пишіть музику - ви зможете реалізувати свій потенціал як захочете.

Ідеальне рішення для найкращих ідей.
З Apple Pencil* легко робити нотатки, записувати ідеї, коментувати скріншоти та листи. А завдяки iPadOS швидкі нариси перетворюються на ідеальні геометричні фігури.

На роботі. На навчанні. Разом.
Спілкуйтесь по FaceTime, влаштовуйте відеоконференції та працюйте над навчальними проектами разом із друзями та однокласниками, де б ви не знаходилися. Завдяки передовим камерам та мікрофонам ви та ваші співрозмовники будете чудово бачити та чути один одного. iPad Air може підключатися до надшвидкісних мереж стандарту Wi-Fi 6.

Відпочивайте максимум.
Процесор A14 Bionic, який забезпечує неймовірні можливості обробки графіки, та дисплей iPad Air з дивовижною якістю зображення дозволять вам повністю поринути у світ кіно та розваг. Дивіться фільми на чудовому дисплеї Liquid Retina з широким кольором (P3). Слухайте музику у чудових динаміках з розширеним стереозвуком у горизонтальній орієнтації. Або грайте в ігри з графікою консольного рівня – можна навіть під'єднати контролер.

Що ви отримуєте з iPad Air:

  • Touch ID у верхній кнопці для швидкої, простої та безпечної аутентифікації.
  • Процесор Apple M1. Його продуктивність вища на 60%, швидкість обробки графіки – до двох разів. А завдяки системі Neural Engine нового покоління машинне навчання стало набагато швидшим.
  • Дисплей Liquid Retina 10.9 дюйма на всю передню панель з технологією True Tone, широким кольоровим охопленням (P3) та покриттям антивідблиску.
  • Записуйте ідеї, робіть позначки та створюйте шедеври за допомогою Apple Pencil* 2-го покоління.
  • Камера 12 Мп на задній панелі з технологією Focus Pixels та фронтальна камера FaceTime HD 12 Мп для відеодзвінків найвищої якості.
  • Нескінченні можливості з дивовижними програмами та іграми з App Store.
  • Роз'єм USB Type-C для швидкого підключення камер, моніторів та інших пристроїв.
  • Нові функції iPadOS розроблені спеціально для iPad.
  • Швидке підключення до Інтернету через Wi-Fi 6.

*Apple Pencil купується окремо
Чому варто замовити Apple iPad Air 5?
Полегшена версія планшетів професійного рівня від американського виробника, вдало поєднує стильний зовнішній вигляд, а також максимальну швидкість серед конкурентних продуктів, доступних на сучасному цифровому ринку. Завдячуючи широкому спектру можливостей та вражаючих характеристик, ми впевнені, що купити Apple iPad Air 5 2022 захоче кожен. Тим паче, що розробники створили кілька варіантів стильних кольорів та додали можливість вибору розміру сховища (64GB або 256GB). Ціна iPad Air 5 2022 залежатиме від обраного варіанту сховища та від можливості підтримки стільникового зв'язку 4G.
Особливості планшета Apple iPad Air 5
Отримавши гідні характеристики, iPad Air п'ятого покоління впевнено продовжує те, що почали його предки. Він вдало поєднує в собі деякі преміальні фішки дорожчого представника модельного ряду Pro, лаконічний та естетичний зовнішній вигляд, приголомшливий екран та відносну цінову доступність. Все це робить iPad Air 2022 року своєрідним мостом між планшетами початкового рівня та справжніми дорогими флагманами ринку, дозволяючи залучати різношерсту аудиторію — як представників креативних digital-напрямків, так і рядових користувачів, які шукають зручний і надійний прилад для перегляду мультимедіа та контенту.
Продуктивність та потужність Епл Айпад Ейр 2022
Великий стрибок у продуктивності — головна особливість iPad Air 2022 року. Тенденція, яка почалась в лінійці планшетів Про продовжується і в новій моделі Ейр. Йдеться про створення гаджета з використанням фірмового комп'ютерного чіпа М1, а не процесора серії А, призначеного для iPhone. Очевидно, що така зміна апаратного обладнання дозволяє приладу мати вражаючі обчислювальні потужності. За заявами фахівців Apple, швидкість процесора зросла на 60%, а продуктивність GPU покращилася вдвічі у порівнянні з Air 4. Що робить iPad Air 5 найшвидшим та найпродуктивнішим планшетом у своєму ціновому сегменті. Кількість оперативної пам'яті залишилася без змін — такі ж 8 ГБ. Порт USB-C також отримав свою частку покращень — швидкість передачі даних зросла вдвічі, а підтримка мережі 4G та 5G надасть вам доступ до найшвидшого інтернету, якщо ця функція доступна в точці вашого перебування. І звісно, що вам гарантований максимально позитивний і різноманітний досвід користування, адже iPad Air 5 сумісний з Magic Keyboard та Apple Pencil другого покоління.
Можливості камери в Епл Айпад Ейр 5
Фронтальна камера нового Air тепер ще досконаліша, а це означає, що кожне селфі буде вдалим, а важливий відеодзвінок пройде на відмінно. Спеціалісти компанії встановили сучасний надширококутний об'єктив 12 МП (у порівнянні з ширококутною камерою 7 МП у планшетах попереднього покоління). І як приємний сюрприз — додали підтримку технології Center Stage, що дозволяє камері утримувати людей у ​​кадрі, навіть коли вони переміщуються. Передня камера американських планшетів завжди була не надто сильним місцем і приємно бачити, що Купертіно зробило крок для закриття цього недоліку. Особливо в умовах пандемії Covid-19, що триває, коли багато хто все ще вчаться і працюють віддалено. Водночас основна камера жодних змін не отримала. Apple залишили той самий 12 МП об'єктив з діафрагмою f/1.8, 5-кратний цифровий зум і Smart HDR 3 для фотографій.
Дизайн та дисплей Apple iPad Air 2022
Зовні нове покоління iPad ідентичне своєму попереднику. Ви отримуєте 10.9-дюймовий дисплей Liquid Retina з роздільною здатністю 2360 x 1640 пікселів, 500 ніт максимальної яскравості, широке колірне охоплення Р3, технологію True Tone та антиблікове покриття екрану. Чи це погано? Звичайно, ні. Багато критиків хвалили дисплей четвертого покоління iPad за великий розмір і приголомшливу якість зображення, які зробили цей прилад зручним та приємним для використання за будь-яких обставин. Все це перекочувало і на нове покоління. Фізичні розміри залишились практично без зміни, за винятком ваги, яка збільшилася на кілька грам, але у процесі використання цього зовсім не помітно. Сканер Touch ID так і залишився розміщений у кнопці живлення на верхній частині корпусу.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

44999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!