За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Gigaset GS180 2/16GB DUALSIM Silver Grey (L36853W1507S601)

код товару: U0332815
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G
Стандарти зв'язку (GSM) 850 ,  900 ,  1800 ,  1900

Дисплей

Тип дисплея IPS
Діагональ екрану 5.0"
Роздільна здатність екрану 1600 х 720

Процесор

Процесор MediaTek MT6737
Частота процесора 1.3 GHz
Кількість ядер 4 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 2 Gb
Вбудована пам'ять 16 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 128 Gb

Камера

Кількість модулів основної камери 1
Основна камера 13 Mpx
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 8 Mpx
Функції камери автофокус ,  спалах

Програмне забезпечення

Операційна система Android 8.1
Мультимедіа соціальні мережі ,  відеоплеєр ,  музичний плеєр ,  ігри ,  мобільні сервіси Google ,  FM-радіо
Органайзер диктофон ,  телефонна книга ,  секундомір ,  нотатки ,  калькулятор ,  будильник ,  світовий час ,  годинник ,  календар

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FI
Навігація GPSA-GPS

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення microUSBaudio 3.5 мм

Акумулятор

Ємність акумулятора 3000 mAh

Додатково

Вбудовані датчики датчик наближення ,  датчик освітлення ,  G-sensor ,  цифровий компас
Безпека Fingerprint

Фізичні характеристики

Вага 150 грам
Колір сірий

Інші

Виробник Gigaset
Модель GS180 2/16GB DUALSIM Silver Grey
Артикул L36853W1507S601
Гарантія, міс 12
Штрихкод 4250366855660
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мобільний телефон Gigaset GS180 2 / 16GB DUALSIM Silver Grey (L36853W1507S601)

Смартфон Gigaset GS180 Dual - це вражаючий 5 дюймовий дисплей оточений мінімальними рамками, створений для максимального занурення в візуальний контент, а також безліч можливостей, які дарують швидкий і добре оптимізований процесор і свіжа версія ОС - Android 8.1 Oreo. Сучасний дисплей з діагоналлю 5 дюймов.т Смартфон Gigaset GS180 Dual отримав яскравий дисплей з діагоналлю 5 дюймів, контрастний і з хорошими кутами огляду. Він відмінно підійде для читання, ігор і перегляду відео, завдяки природним кольорам і чіткої картинки.

Чотирьохядерний процесор і швидка робота. Грамотно оптимізований чотирьохядерний процесор дозволить працювати, запускати трансляції та грати в популярні ігри без затримок. З його допомогою вам забезпечений швидкий і безперебійний доступ до різних типів мобільних розваг. Технологія 4G LTE забезпечить безвідмовну роботу різних додатків і моментальну зв'язок з усім світом. Швидка і проста в управлінні Android 8.1 Oreo. Смартфон Gigaset GS180 Dual працює на базі Android 8.1 Oreo, яка забезпечує швидкий доступ до додатків, зручність у використанні та відмінну швидкість роботи. Система готова до роботи прямо з коробки.

Компанія під назвою Gigaset Communications є найбільшим європейським постачальником бездротових DECT-телефонів. Історія підприємства почалася в 2008 році, коли найбільший міжнародний концерн Siemens продав акції свого підрозділу по DECT-бізнесу (Siemens Home & Office Communication Devices) німецькій фірмі ARQUES Ind. Пізніше цей підрозділ було перейменовано в Gigaset. На даний момент головний офіс Gigaset знаходиться в Мюнхені, а виробничі активи розташовані на території німецького міста Бохольт.

Використовуючи багаторічний досвід компанії Siemens, Gigaset успішно займається розробкою, виготовленням та дистрибуцією бездротових телефонів DECT-стандарту, телефонів Voice over IP, а також, інших пристроїв подібного типу. Сьогодні дана компанія - це єдиний виробник, спеціалізацією якого є розробка голосових технологій для домашніх і корпоративних потреб. Продукція під логотипом Siemens Gigaset поширена на ринках сімдесяти країн світу. Всі пристрої, які пропонує компанія Gigaset Communications, є енергозберігаючими, до того ж, вони надійні, функціональні і естетичні.

Компанія Gigaset Communications є безумовним лідером на ринку Європи в області виробництва телефонів. Телефони створюються на власному заводі в Німеччині, в місті Бохольт і продаються в 70 країнах світу. До недавнього часу марка GIGASET була відома всьому світу як телефони SIEMENS. Висока якість, інноваційний дизайн і надійність обладнання - візитна картка Gigaset. Вся вироблена продукція бренду є енергозберігаючої і виготовлена ​​з екологічно чистих матеріалів.

Щороку Gigaset випускає 15 000 000 кращих в світі телефонів. Будь-яка з моделей Gigaset є маленьким інженерним дивом. І це не дивно: для розробників Gigaset важливими є не тільки звукові характеристики телефону і його довговічність. Вони дбають також про те, щоб телефонну трубку було приємно тримати в руці, і щоб апарат добре виглядав в інтер'єрі. Колосально важливим є й те, що в порівнянні з іншими мобільними пристроями, радіотелефони Gigaset, забезпечують гранично низький рівень шкідливого випромінювання. Саме тому їх рекомендують купувати для будинку.

У виробництві телефонів, Gigaset використовує тільки екологічно чисті матеріали, такі як гранульований полікарбонат. Це дуже міцний і легкий пластик, який має правильні акустичні характеристики для чудового корпусу. Традиційний «німецький погляд» поширюється так само і на тестування продукції. Всі товари проходять 12 строгих тестів якості, що дозволяють вибрати тільки найкраще з кращого, виключивши шлюб і дефекти. Вільне падіння - перший з цих тестів. Телефон кидають 16 разів на сталеву плиту з висоти 1,52 метра. Потім його відчувають пилом і вологістю, спекою і холодом і навіть імітацією брудного кишені, щоб перевірити, як він витримає щоденний знос.

Після численних випробувань, кожен виріб Gigaset відмінно працює. Тому знак «Зроблено в Німеччині», який ви знайдете на телефонах Gigaset, гарантує найвищу якість продукції. Всі телефони забезпечені повною, дворічної гарантією виробника. Висока якість звуку - гордість Gigaset. Телефони компанії забезпечують краще звучання, ніж звичайні аналогові стаціонарні апарати.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2040 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!