За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Apple iPhone 5S 16Gb Space Grey (ME432UA/A / ZKME432RKA)

код товару: U0080730
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 1 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G
Стандарти зв'язку (GSM) 850 ,  900 ,  1800 ,  1900

Дисплей

Тип дисплея IPS
Діагональ екрану 4.0"
Роздільна здатність екрану 640 x 1136

Процесор

Процесор Apple A7
Частота процесора 1.3 GHz
Кількість ядер 2 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 1 Gb
Вбудована пам'ять 16 Gb

Камера

Основна камера 8 Mpx
Фронтальна камера 1.2 Mpx
Функції камери геотегінг ,  автофокус ,  панорама ,  HDR ,  розпізнавання обличчя ,  спалах

Програмне забезпечення

Операційна система iOS 7
Мультимедіа ігри ,  музичний плеєр ,  відеоплеєр ,  соціальні мережі
Органайзер телефонна книга ,  диктофон ,  секундомір ,  календар ,  годинник ,  світовий час ,  будильник ,  калькулятор ,  нотатки

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FI
Навігація GPSA-GPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення audio 3.5 ммlightning

Акумулятор

Ємність акумулятора 1560 mAh

Додатково

Особливості Gorilla Glass ,  oleophobic coating
Вбудовані датчики G-sensor ,  датчик наближення ,  гіроскоп ,  цифровий компас
Безпека Fingerprint

Фізичні характеристики

Розміри (мм) 123.8 x 58.6 x 7.6 мм
Вага 112 грам
Колір сірий

Інші

Виробник Apple
Модель iPhone 5S 16Gb Space Grey
Артикул ME432UA/A / ZKME432RKA
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мобільний телефон Apple iPhone 5S 16Gb Space Grey (ME432UA/A)

Процесор A7 з 64-бітною архітектурою. Датчик ідентифікації по відбитку пальця. Удосконалена камера, яка стала ще швидше. Операційна система, розроблена спеціально для 64-бітної архітектури. Кожна з цих функцій дозволила б смартфону бути на крок попереду інших. А з усіма цими функціями iPhone просто випереджає свій час.

Новий датчик ідентифікації по відбитку пальця Touch ID розвиває ідею використання дотиків. Ваш відбиток пальця - це самий надійний пароль. Він завжди з вами і пароль ніхто не зможе підібрати. А ще нам здається цілком природним, щоб телефон сам дізнавався свого власника. Він повинен знати вас, а не ви повинні запам'ятовувати і вводити пароль, щоб його використовувати. І самим природним місцем розташування сенсора ми порахували кнопку «Додому», адже саме з не починається ваш контакт з iPhone.

Команді фахівців біометрії та інженерів апаратного забезпечення вдалося переосмислити технологію роботи сенсора і змінити традиційну кнопку «Додому». Поверхня кнопки вирізана з сапфірового скла лазером. Зображення пальця потрапляє на ємнісний сенсор, який распознат його малюнок, дозволяючи отримати детальний відбиток. Кнопку оточує кільце з нержавіючої сталі, що визначає положення пальця, активує сенсор і покращує коефіцієнт сигнал/шум. Потім програма зчитує ваш відбиток і знаходить відповідність, дозволяючи розблокувати телефон. Ця досконала технологія не впливає на роботу користувача. Ви нічого не помітите. Крім того, що розблокувати iPhone стало ще простіше.

Помітно підвищити продуктивність пристрою і реалістичність графіки - ось основні завдання, які ставлять перед собою розробники мобільних процесорів. Але за счт продуктивності не повинна страждати енергоефективність. Творці iPhone ніколи не жертвували часом роботи від акумулятора заради швидкості. Тому для iPhone 5s були розроблені цілком нові процесор і співпроцесор: A7 і M7.

Процесор A7 має 64-бітну архітектуру, вперше застосовану в смартфоні. Для переходу до 64-бітної архітектури знадобилися роки безперервної роботи. Але ми пішли на це, тому що хотіли помістити на вашу долоню обчислювальну потужність настільного комп'ютера. Прийняти рішення про розвиток цього напрямку було дуже просто. Досить було уявити, які можливості це відкриє перед користувачами. Завдяки процесору A7, iPhone 5s володіє достатньою потужністю для своїх нових можливостей. Швидкість графіки і загальна продуктивність процесора в два рази більше, ніж у попереднього покоління. У ньому використовується нова технологія обробки сигналу зображення. Він підтримує OpenGL ES версії 3.0, дозволяючи домагатися візуальних ефектів, які до цього були можливі тільки на комп'ютерах та ігрових консолях. І незважаючи на покращену продуктивність, процесор A7 неймовірно енергоеффектівен.

Щоб стати незамінною, камера смартфона повинна досягти певного рівня. Вона завжди повинна забезпечувати високу якість знімків. Мати широкі можливості і бути простий у використанні. І поміщатися в компактному і лгком пристрої, який завжди буде з вами. Камера iSight дуже добре справляється з цими завданнями. Настільки добре, що вона стала найпопулярнішою в світі камерою. Але незважаючи на цю популярність, ми хотіли зробити е ещ краще. Вирішивши поліпшити камеру, ми могли піти двома шляхами. Збільшити кількість мегапікселів і зіграти на цьому при продажах. Або залишити 8-мегапіксельну матрицю, забезпечивши е ультрасучасним збільшеним сенсором.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9389 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!