За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Кухонний комбайн Kenwood KVL 6370 S Chef XL Elite (KVL6370S)

код товару: U0455957
Ціна за одиницю:
14003 грн
+337 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 1400 Вт
Об'єм основної чаші 6.7 л
Об'єм чаші блендера 1.6 л
Кількість швидкостей 8
Режими імпульсний режим
Насадки м'ясорубка ,  для замісу тіста ,  блендер ,  вінчик
Особливості захист двигуна від перегріву ,  планетарний рух насадок
Габарити 42 х 35 х 30 см
Вага 13.6 кг

Інші

Виробник Kenwood
Модель KVL 6370 S Chef XL Elite
Артикул KVL6370S
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Корисний пристрій
Для тих, хто кожен день присвячує приготуванню різних страв, важливо, щоб поруч був помічник, який зможе швидко й ефективно впоратися з деякими кулінарними завданнями. Таким помічником, безумовно, стане кухонна машина Kenwood KVL 6370 S Chef XL Elite. Цей багатофункціональний пристрій може замінити вам більшу частину вашого «кухонного арсеналу», прекрасно виконуючи їхні завдання завдяки насадкам у комплекті та чималій потужності в 1400 Вт.

Містка чаша
У вас велика родина або ви просто любите запрошувати компанію друзів до себе на трапезу? З кухонною машиною Kenwood KVL 6370 S Chef XL Elite, ціна якої вас приємно здивує, ви зможете пригощати близьких своїми кулінарними шедеврами хоч щодня! Її металева чаша об'ємом 6,7 л дасть змогу готувати у великих кількостях, а зручні ручки з боків аксесуара зроблять експлуатацію приладу максимально комфортною для вас.

Стильний дизайн
Кухонна машина Kenwood KVL 6370 S Chef XL Elite, завдяки своєму сучасному зовнішньому вигляду, ідеально впишеться в будь-який інтер'єр кухні. Корпус кухонної машини, чаша та її насадки виготовлені з металу, завдяки чому вона має дуже стильний вигляд і справно слугуватиме вам довгі роки.

Чудова комплектація
У комплекті з кухонною машиною KVL 6370 S ви знайдете К-подібну насадку, гак для тіста, віночок, насадку-блендер, насадку-м'ясорубку. Кожна з насадок виконає свої завдання на всі 100%. За бажання, ви можете придбати додатково понад 20 насадок і аксесуарів (наприклад, насадку для приготування пасти Tagliatelle або пасти Tagliolini, насадку-прес для ягід, насадку-млин та інші), додавши своєму пристрою безліч корисних можливостей.

К-подібна насадка
Форма цієї насадки виготовлена у формі фірмового знака компанії Kenwood. Завдяки такій конструкції, вона досягає всіх частин чаші й ідеально підходить для змішування. З нею ви без зусиль приготуєте паштети, котлетки з риби, фрикадельки, ковбаски й багато-багато інших смачних страв.

Посилений гак для тіста
Усім відомо, наскільки важко замішувати тісто. Насадка-гак для тіста допоможе вам акуратно та швидко замісити тісто ідеальної консистенції. Готуйте тісто для домашнього хліба, основи для піци, солодкого тіста для кондитерських виробів та іншої хлібобулочної смакоти.

Посилений віночок
Збити білок на пишну густу пінку? Це легко зробить насадка-віночок кухонної машини Kenwood KVL 6370. Крім того, з його допомогою ви зможете без зусиль приготувати мус із вершкового масла та зіб'єте вершки, а також замісите тісто для млинців без жодної грудочки!

Насадка-блендер
Завдяки насадці-блендеру об'ємом 1,6 л, пристрій чудово впорається з подрібненням, змішуванням і перемішуванням продуктів. Термостійкість скла блендера дасть вам змогу без побоювань розміщувати в ньому як гарячі, так і холодні інгредієнти. Воно витримує перепади температур без появи тріщин і пошкоджень.

Насадка-м'ясорубка
Довірте приготування фаршу насадці-м'ясорубці, яка зробить це ефективно та за мінімальну кількість часу. Три решітки в комплекті дадуть змогу приготувати фарш для різних страв. Насолоджуйтеся апетитними пельменями, котлетами, рулетами, м'ясними запіканками, ковбасками, кебе та іншими, не менш смачними, стравами.

Захисна кришка
Цей аксесуар не тільки захистить кухонну машину від потрапляння пилу, а й запобіжить розбризкуванню вмісту чаші під час роботи пристрою. Щоб вам було максимально комфортно працювати з кухонною машиною, захисну кришку обладнали зручною широкою горловиною для занурення інгредієнтів у чашу.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

14003 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!