За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комп'ютер Dell OptiPlex 5270 / i5-9500 (N014O5270AIO-08)

код товару: U0396863
Ціна за одиницю:
47932 грн
+758 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Дисплей

Діагональ екрану 21.5
Матриця IPS
Максимальна роздільна здатність 1920 x 1080 (Full HD)
Тип поверхні антиблікова
Тип екрану звичайний

Процесор

Серія процесора Intel Core i5
Покоління процесора Intel 9-th generation
Модель процесора 9500
Кількість ядер 6 ядер
Кількість потоків 6 потоків
Частота процесора, ГГц 3.0
Частота в Boost, ГГц 4.4
Підтримка Boost режиму є

Відеокарта

Тип відеокарти вбудована
Виробник чіпу відеокарти Intel
Модель відеокарти UHD Graphics 630

Оперативна пам'ять

Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ
Форм-фактор пам'яті DIMM
Кількість слотів 2
Тип пам'яті DDR4
Частота встановленої пам'яті 2666 MHz
Стандарт встановленої пам'яті PC4-21300
Максимальний об'єм пам'яті 32 ГБ

Система зберігання

Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Об'єм SSD 256 GB
Оптичний привід DVD±RW
Кардридер є

Мультимедіа

Вбудований мікрофон немає
Вбудована веб-камера є
Вбудовані динаміки немає

Комунікаційні можливості

Провідна мережа (LAN) 10/100/1000 Мбіт/с
Бездротовий зв'язок Wi-FiBluetooth

Порти і роз'єми

Зовнішні порти і роз'єми 1 x USB 3.1 Type-C1 x DisplayPort1 x Нeadphone1 х Audio2 x USB 2.03 x USB 3.11 x RJ45

Програмне забезпечення

Операційна система Windows 10 Pro

Додатково

Пристрої введення в комплекті клавіатурамиша
Можливість кріплення VESA немає

Корпус

З підсвічуванням ні
Ширина, мм 498
Висота, мм 329
Глибина, мм 55
Вага, кг 5.33
Колір чорний

Інші

Виробник Dell
Модель OptiPlex 5270 / i5-9500
Артикул N014O5270AIO-08
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Розширте свої можливості

OptiPlex - це більше 25 років інновацій на ринку настільних комп'ютерів з першорядним увагою до потреб клієнтів. З кожним випуском підвищується швидкість рішень і з'являються нові ефективні можливості. Пристрої мають універсальні компактними форм-факторами з налаштованим варіантами розгортання і оснащені процесорами Intel® Core ™ дев'ятого покоління.

Ефективність в кожному дюймі

Дисплей з діагоналлю 21,5 ", дозволом Full HD (1920 x 1080), планарной комутацією і вузькою рамкою, з сенсорним введенням або без нього, з покриттям антивідблиску (в моделях без сенсорного введення) забезпечує виняткову Більш точно передає кожного пікселя. Крім того, тепер дисковод DVD +/- RW розташований не в корпусі, а в опційній підставці, так що комп'ютер займає менше місця.

Функції сенсорного екрану

Опційний мультисенсорний екран відстежує до десяти точок дотику, дозволяючи міняти розмір, перетягувати і гортати зображення, прискорюючи і оптимізуючи робочий процес.

Спільна робота без обмежень

Вбудовані динаміки, два спрямованих мікрофона і висувається камера Full HD прискорюють спільну роботу. Ідеальний варіант для центрів обробки дзвінків, інтерактивних терміналів і навчальних закладів, що використовують можливості відео- і телефонної конференц-зв'язку.

Працюйте з гордістю

Моноблоки Dell створені з турботою про навколишнє середовище: для їх виготовлення використовується як мінімум 39% перероблених пластикових відходів, тому пристрої не тільки займають мало місця в офісі, а й завдають мінімальної шкоди природі. А завдяки кільком налаштованим варіантами розгортання ви можете вирішити, як краще почати свій робочий день.

Потужні можливості для вашої роботи

Процесори Intel® Core ™ дев'ятого покоління аж до i7 з підтримкою до восьми ядер забезпечують максимальну продуктивність. Завдяки опційній технології Windows Hello для входу в систему досить одного погляду.

Безпрецедентна швидкість завантаження

Моментально запускайте часто використовувані файли і додатки завдяки опційній пам'яті Intel® Optane ™. Адаптуючись під потреби користувача, вона заздалегідь завантажує і прискорює часто використовувані додатки і файли, що скорочує час відгуку без зниження ємності підсистеми зберігання даних. Пам'ять Intel® Optane ™ може забезпечити дворазовий приріст швидкості виконання повсякденних завдань.

Прискорення робочого процесу

Опційна технологія Intel® Standard Manageability забезпечує віддалене управління по додатковому каналу, підвищуючи продуктивність і покращуючи підтримку. Цю технологію доповнюють безкоштовні засоби управління і автоматизації з пакету Dell Client Command Suite, які прискорюють обслуговування і скорочують простої.

Технології нового покоління

Завдяки пам'яті DDR4 з частотою 2666 МГц об'ємом до 32 Гбайт і різноманітним рішенням для зберігання даних, включаючи високопродуктивні твердотільні накопичувачі, моноблок 5270 All-in-One здатний істотно розширити можливості і підвищити ефективність вашої роботи.

Працюйте так, як вам зручно

Шарнірна та регульована за висотою підставка дозволяє змінювати положення монітора для підвищення зручності та ефективності роботи. У вашому розпорядженні безліч варіантів підставок, в тому числі підставки з регульованою висотою, оснащені вбудованим дисководом DVD +/- RW. Всі підключення здійснюються через загальний роз'єм, що дозволяє створити персоналізоване робоче місце.

Різноманітні варіанти підключення

Численні порти надають зручні і уніфіковані можливості підключення ваших пристроїв. Адаптери Bluetooth 5 і 802.11ac 2x2 WLAN дозволяють позбутися від проводів. Розташований збоку порт USB-C 3.1 Gen 2 забезпечує зручний доступ і прискорює передачу даних, а завдяки технології USB PowerShare ваші периферійні пристрої заряджаються, навіть коли система вимкнена. За рахунок декількох портів USB і DisplayPort ви можете бачити більше інформації на екрані без необхідності згортати або закривати додатки.

Простий доступ

Моноблок 5270 All-in-One оснащений зручною знімною задньою панеллю, а його корпус не вимагає спеціальних інструментів для доступу всередину, тому пристрій легко обслуговувати і модернізувати, що забезпечує максимальну окупність інвестицій. Опційні кабельні короби захищають комп'ютер від несанкціонованого доступу, вилучення деталей і забезпечують повну безпеку.

Безпечне і зручне початок роботи

Опційно висувається інфрачервона веб-камера з підтримкою Windows Hello і передові рішення Dell Data Security дозволяють легко входити в систему, при цьому не піддаючи ризику свої дані.

Максимальна зручність

Завдяки інтеграції Dell Client Command Suite і VMware Workspace ONE ви можете керувати всіма кінцевими пристроями на базі Windows 10 з однієї консолі.

Ви в цілковитій безпеці

Комп'ютери OptiPlex оснащені модулем TPM 2.0, датчиками розкриття корпуса, опційнимі кабельними коробами і кришками портів. У світі, де атаки повторюються все частіше, довірені пристрої Dell з вбудованими та опційнимі рішеннями і службами безпеки допоможуть вам зберегти конкурентну перевагу.

Працюйте впевнено

Dell SafeBIOS запобігає несанкціонованим або випадкові зміни в BIOS. Крім того, технологія Dell SafeData допомагає користувачам ефективно працювати один з одним, гарантуючи надійний захист їх даних, навіть створених і збережених в хмарі.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

47932 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!