За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Відеоняня Topcom Babyviewer KS-4246 (Гр4670)

код товару: U0138901
Ціна за одиницю:
5475 грн
+202 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Стандарт 2,4 ГГц
Максимальний радіус дії 300 м
Дисплей 3.5" LCD
Функція зворотного зв'язку так
Нічне бачення так
Можливість підключення додаткових камер до 4-х

Інші

Виробник Topcom
Модель Babyviewer KS-4246
Артикул Гр4670
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Topcom Babyviewer KS-4246 створена для того, щоб зробити простішими будні батьків. З цим чудовим пристроєм все здається простішим, адже не потрібно постійно бігати до ліжечка, щоб переконатися, що з малюком все гаразд. Дізнатися про те, що робить малюк прямо зараз, можна, поглянувши на монітор материнського блоку, куди постійно транслюється зображення з камери дитячого модуля. Дане обладнання відрізняється чудовим радіосигналом. Навіть у блокових будинках радіус зв'язку між двома модулями становить не менше 100 метрів! А на відкритому просторі ця відстань збільшується до 300 метрів.

Відеоняня Topcom Babyviewer KS-4246 використовує для зв'язку з модулем зашифрований канал. Ця специфіка зумовлює високий рівень конфіденційності сигналу від встановленої в кімнаті дитини відеокамери. Навіть при високій інтенсивності радіохвиль, які виникають за інших засобів бездротового зв'язку, сигнал від відеокамери буде завжди чистим, а картинка – чіткою. Також необхідно відзначити, що батьківський модуль дозволяє підключати три додаткові камери.

Батьківський блок, в першу чергу, доведеться до душі молодим матусям, які обожнюють у стильні гаджети. Відразу слід сказати, що, взявши в руки батьківський блок, першим, що кидається в очі – це великий екран пристрою. Він має діагональ близько 3,5 дюймів (приблизно 8,8 сантиметра). Виведене зображення від камери дитячого модуля радує око своєю чіткістю і контрастністю. Також з допомогою батьківського блоку можна дізнатися про залишок заряду акумулятора, простежити за температурою в дитячій кімнаті і відрегулювати гучність, яскравість екрану.

Дитячий блок цієї відеоняні поєднує в собі відеокамеру, температурний датчик і динамік, через який дитина зможе почути мамин голос. Він виконаний у вигляді забавної тваринки, тому, напевно, сподобається дитині. Цей модуль може працювати від блоку живлення, підключеного до мережі, або від пальчикових батарейок класу ААА. Камера знімає картинку в гарному якості, передбачена функція нічної зйомки. Вона включається автоматично, як тільки в кімнаті дитини рівень освітлення падає нижче граничної норми. 

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

5475 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!