За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Відеоняня Topcom Babyviewer KS-4240 (Гр4669)

код товару: U0138900
Ціна за одиницю:
4740 грн
+189 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Стандарт 2,4 ГГц
Максимальний радіус дії 300 м
Дисплей 2.4" LCD
Функція зворотного зв'язку так
Нічне бачення так
Можливість підключення додаткових камер до 4-х

Інші

Виробник Topcom
Модель Babyviewer KS-4240
Артикул Гр4669
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Купівля Topcom Babyviewer KS-4240 (Гр4669) допоможе вирішити проблему, як залишити малюка одного в кімнаті, і не бігати туди щохвилини, щоб перевірити, чи все в порядку. Дитячий модуль оснащений динаміком, через який дитина завжди зможе почути материнський голос, відчути себе спокійно і захищено. Насправді це пристрій може допомогти багатьом.

Передача даних від модуля до модуля ведеться за допомогою радіосигналу на частоті 2,4 GHz. Цей канал зв'язку має високу ступінь захисту шифруванням, тому він надійно зберігає особисте життя вашої родини від цікавих очей і вух або зловмисників. Якщо батькам здасться мало однієї камери для задовольняє їх потреби візуалізації дитячої кімнати, то материнський модуль представленої моделі підтримує до 4 додаткових бездротових підключень. Приймачі/передавачі, які встановлені в модулях цієї моделі, дозволяють передавати сигнали на відстані 100-250 метрів один від одного. При цьому дана модель оснащена фільтром, який усуває можливі ефірні перешкоди, які можуть виникати внаслідок роботи інших бездротових з'єднань.

Батьківський модуль Topcom Babyviewer KS-4240 (Топком Бебивьюер КС-4240) оснащений багатоканальним приймачем/передавачем. Є підтримка підключення чотирьох додаткових відеокамер, акумулятор значної ємності (перевищує майже в два рази порівняльні параметри аналогічних моделей), безліч надбудов камер, мікрофонів, а також самих модулів. Вражає і контрастний LCD дисплей TFT розміром 2,4 дюйма з антибліковим покриттям, чисте звучання без спотворень голосу з обох сторін.

Дитячий модуль виконаний у вигляді забавної іграшки, схожою на милого робота-кошеня. У «голові» цього звіра розташована якісна камера, оснащена системою нічного бачення. Дальність роботи інфрачервоних світлодіодів складає більше п'яти метрів. Працює як від мережі, так і від чотирьох пальчикових батарейок або акумуляторів класу ААА. Є високочутливий температурний датчик, який передає дані на дисплей материнського блоку. Передбачена можливість настінного кріплення дитячого модуля. 

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4740 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!