За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Відеокарта Sapphire Radeon RX 550 4096Mb PULSE Bulk (11268-01-10G)

код товару: U0372786
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Сімейство графіки AMD
Графічний чіп Radeon RX 550
Інтерфейс PCI-Express 3.0
Об'єм вбудованої пам'яті 4 ГБ
Тип пам'яті GDDR5
Розрядність шини пам'яті 128 Bit
Частота ядра (Boost) 1206 МГц
Частота пам'яті 7000 MHz
Техпроцес 14 нм
Максимальне число дисплеїв 3
Максимальна роздільна здатність 3840 x 2160
Роз'єми 1 x HDMI1 x DVI1 x DisplayPort
Тип системи охолодження активний
Вид охолодження кулеррадіатор
Кількість вентиляторів 1 шт
Максимальна споживана потужність 65 Вт
Мінімальна рекомендована потужність блоку живлення 400 Вт
Версія DirectX 12
Версія OpenGL 4.5
Технології Multi-GPU Crossfire

Інші

Виробник Sapphire
Модель Radeon RX 550 4096Mb PULSE Bulk
Артикул 11268-01-10G
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Frame Rate Target Control (FRTC)
Технологія Frame Rate Target Control (FRTC) дозволяє налаштовувати кількість кадрів в секунду в реальному часі. Ця функція зменшує споживання графічного процесора (корисно для ігор, у яких частота кадрів набагато перевищує частоту оновлення екрана), відповідно зменшуючи тепловиділення і обертів вентилятора, що додатково зменшує шум відеокарти.

Управління частотою кадрів обмежує продуктивність не тільки в 3D-сценах, але і в екранних заставках, екранах завантаження і меню, де частота кадрів досягає сотень кадрів в секунду часто без будь-якої потреби. Користувачі можуть встановити максимальний рівень обмеження, щоб уникнути нераціональних значень частоти кадрів, зустрічаються, наприклад, в меню, і при цьому отримати вигоду з часу відгуку при частоті понад 60 кадрів в секунду.

DirectX® 12
DirectX® 12 – це новітня версія графічного API від Microsoft®, яка забезпечує розробникам ігор, більш ефективний доступ до апаратної частини. Розробники ігор можуть використовувати переваги DX12 для збільшення кількості кадрів, поліпшення якості зображення, зниження затримок для пристроїв віртуальної реальності (VR) або на збалансоване поєднання цих можливостей. Незалежно від вибору розробників відеокарти від AMD дозволяють гравцям отримати задоволення від підтримки DirectX® 12.

Технологія AMD FreeSync™
Без затримок. Без артефактів. Тільки гра.
Технологія AMD FreeSync™ дозволяє сумісним відеокарти і монітора динамічно змінювати FPS для досягнення ідеальної картинки.

Стандартний Displayport

  • AMD FreeSync™ використовує використовує можливості стандартного протоколу DisplayPort Adaptive-Sync для отримання плавної зміни кадрів на моніторі без артефактів і затримок з максимально можливою продуктивністю і комфортом.
  • AMD FreeSync™ синхронізує частоту зміни кадрів вашого монітора і виведеного зображення незалежно від того, наскільки вони відрізняються.
  • Виробники моніторів перевіряють сумісність з драйверами від AMD.

Підтримка AMD XConnect™
Підключайте і грайте з технологією AMD XConnect™.
Тепер підключити і використовувати зовнішню відеокарту Radeon™ стало простіше, ніж коли-небудь. Завдяки технології AMD XConnect™, зовнішню відеокарту Radeon™ можна легко підключати до сумісного ультратонкому ноутбука або 2-в-1 через Thunderbolt™ 3 у будь-який час як звичайний USB-накопичувач — вперше серед зовнішніх відеокарт!

Технологія AMD Eyefinity
Підтримка багатомоніторних конфігурацій для ігор, роботи і мультимедійних розваг.
Ми виведемо вас за межі звичайних моніторів. AMD Eyefinity являє собою технологію, завдяки якій зображення з однієї відеокарти можна вивести на декілька екранів. Це зробить ігровий процес більш захоплюючим, а робочий процес більш зручним і ефективним (в середньому 42% і більше, в деяких випадках).

Новий рівень занурення в гру і реалістичності. Сучасні ігри чудово виглядають на трьох моніторах, але тільки рішення на базі графіки AMD Radeon™ дозволять вам грати відразу на п'яти. Ви зможете створити свою конфігурацію з використанням до 6 дисплеїв одночасно.

AMD Crossfire™
Технологія AMD Crossfire™ призначена для створення потужних ігрових станцій з декількома відеокартами. Вона дозволяє використовувати в одній зв'язці 2 і більше відеокарт для досягнення найвищої продуктивності ПК. AMD Crossfire™ працює для відеокарт різних цінових діапазонів. Гнучка настройка дозволяє вибирати, скільки відеокарт - дві, три або чотири - об'єднати для створення ідеальної системи.

Оцінка

5
progress
4
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
2

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

12 грудня 2019
imgimgimgimgimg

Відеокарта конфліктує на апаратному рівні з усіма материнськими платами на , на які її встановлювали. Стосовно вирішення даного питання я непоінформований, хоча повернення товару було здійснено ще 02.12.2019

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
12 грудня 2019

Доброго дня! У Вас було саме повернення товару чи звернення по гарантії? Це трохи різні речі. Статус звернення по гарантії можна перевірити на сайті за посиланням https://service.brain.com.ua/track
Зазвичай, СЦ необхідно деякий час для з'ясування причин поломки, інколи - потребує відправки в СЦ виробника. В будь-якому випадку, для вирішення Вашого питання Ви можете звернутися до нашого кол-центру за номером 0 (800) 216-803 - у відгуках до товару персональні ситуації, на жаль, не вирішуються. Якщо потрібен "живий" чат зі спеціалістом - будь ласка, скористайтеся "Зворотнім зв'язком" (посилання внизу сторінки), де Ви можете конфіденційно передати інформацію по зверненню до СЦ та свої контактні дані.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
12 грудня 2019

Дякую, шо знайшли час для відповіді. Повернення товару відбулося у строки (а саме 14 днів з моменту здійснення покупки). Але зрозумійте і мене. Я вперше купував у вашому магазині. Товар до мене надійшов менш ніж за добу. А от з поверненням чи то обміном ситуація для мене незрозуміла, оскільки зі мною ніхто навіть не зв'язався для пояснення подальших дій з 02.12.2019. Тому я і залишив такий відгук

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
12 грудня 2019

Олександре, звертаємо Вашу увагу на те, що в 14-денний строк Ви можете повернути новий товар, яким не користувалися і який не підійшов Вам - докладніше викладено на сторінці "Обмін та повернення" за посиланням - https://service.brain.com.ua/ua/return . Але якщо Ви користувалися товаром і в процесі виявили дефекти, які можна виправити, - тоді це звернення по гарантії і статус звернення по гарантії можна перевірити на вищевказанному сайті. Адміністратору відгуків, на жаль, не доступна інформація по статусам замовлення чи зверненню по гарантії. Будь ласка, зверніться до нашого кол-центру для позитивного вирішення Вашої ситуації, адже саме наші оператори зможуть Вам допомогти.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
10 грудня 2019
imgimgimgimgimg

При воспроизведении видео 4К 60Гц потребляемая мощность видеокартой всего 15W (AIDA64) при загрузке процессора 5% . Для этого и брал :)

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
25 листопада 2019
imgimgimgimgimg

Здравствуйте!
Подойдет ли под AMD Phenom2 X6 1055T 2.8
MSI 770-C45 ?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
27 листопада 2019

Здравствуйте, Александр! Да.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
19 листопада 2019
imgimgimgimgimg

Подойдет ли под AMD A6-9500
MSI A320m PRO-VD PLUS ?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
20 листопада 2019

Здравствуйте, Кирилл! Подойдет. Надеемся, Ваш блок питания больше 400 Вт.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
22 жовтня 2019
imgimgimgimgimg

Данная видеокарта заведется на материнской плате asrock G31M-S?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
08 листопада 2019

Завестись-то заведется, но хватит ли Вашего процессора для нее - вопрос другой.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
12 вересня 2019
imgimgimgimgimg

Прислали видеокарту без упаковки і диска просто в картон замотали і в пльонку.
Наверно бу
Частота пам'яти 6000

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
13 вересня 2019

Доброго дня! Як зазначено у назві товару, це "BULK"-поставка - такі відеокарти, як правило, поставляються без коробки, інструкції та інших супутніх матеріалів, у звичному запаяному пакеті від виробника.
Уцінені товари розміщені в окремому розділі та не потрапляють у продаж разом з новими товарами, якщо тільки не обрати їх самостійно.

Був вам корисний цей відгук?
()
(1)
14 жовтня 2019

а что на счет того что покупатель писал на счет частоты не 7000 а 6000 ?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
16 жовтня 2019

А это уже вопрос к покупателю - есть точно такая же видеокарта, но с частотой 6000 МГц, возможно имела место ошибка при комплектации заказа. Если бы кроме претензии нам предоставили еще номер заказа, чтобы мы могли проверить информацию, то можно было бы пролить свет на данную ситуацию.

Був вам корисний цей відгук?
()
(2)
2749 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!