За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Відеокарта MSI Radeon RX 5700 8192Mb GAMING X (RX 5700 GAMING X)

код товару: U0379224
Ціна за одиницю:
13523 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Сімейство графіки AMD
Форм-фактор стандартна
Призначення ігрова
Графічний чіп Radeon RX 5700
Інтерфейс PCI-Express 4.0
Об'єм вбудованої пам'яті 8 ГБ
Тип пам'яті GDDR6
Розрядність шини пам'яті 256 Bit
Частота ядра (Base) 1610 MHz
Частота ядра (Boost) 1750 MHz
Частота пам'яті 14000 MHz
Максимальне число дисплеїв 4
Максимальна роздільна здатність 7680 x 4320
Сумісність з HDCP так
Роз'єми 1 x HDMI3 x DisplayPort
Тип системи охолодження активний
Вид охолодження кулер
Кількість вентиляторів 2 шт
Роз'єми додаткового живлення 8 + 8 pin
Мінімальна рекомендована потужність блоку живлення 750 Вт
Версія DirectX 12
Версія OpenGL 4.5
Розміри 297 x 140 x 58 мм
Вага 1406 г

Інші

Виробник MSI
Модель Radeon RX 5700 8192Mb GAMING X
Артикул RX 5700 GAMING X
Гарантія, міс 36
Штрихкод 4719072670832
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Щоб грати по-новому, потрібно створювати свої правила гри! Графічні процесори AMD Radeon RX 5700-й серії з інноваційною мікроархітектурою RDNA, 8 гігабайтів високошвидкісної відеопам'яті GDDR6, шина PCI Express 4.0 з подвоєною пропускною здатністю — нові відеокарти MSI задають нові стандарти продуктивності!

ВІДЕОКАРТА AMD RADEON RX 5700
Відеокарта Radeon RX 5700 вирізняється не тільки високою продуктивністю, але й чудовим зовнішнім виглядом. Металевий кожух із чітко окресленим силуетом відображає силу, якою цей пристрій наділить ваш ігровий комп'ютер. Грайте за своїми правилами з новими технологіями та на нових швидкостях!

ЕКСТРЕМАЛЬНО ШВИДКА МІКРОАРХІТЕКТУРА RDNA
Відеокарта Radeon RX 5700 використовує графічний процесор, виготовлений за технологією 7-нм і використовує нову мікроархітектуру RDNA. Перероблені, порівнюючи з попередньою мікроархітектурою, обчислювальні модулі виконують учетверо більше інструкцій за кожен такт, а самі інструкції оптимізовані під створення візуальних ефектів із застосуванням методів, як-от об'ємні промені та глибина різкості. Багаторівнева система кешів неабияк знижує час доступу до даних, що також сприяє підвищенню обчислювальної продуктивності графічного процесора.

РЕАЛІСТИЧНА КАРТИНКА НА ВИСОКІЙ ШВИДКОСТІ
Графічний процесор Radeon RX 5700 підвищує рівень ігрового реалізму, даючи змогу реалізувати на екрані найефектніші вибухи, фізичні взаємодії, гру світла та тіні. Водночас мікроархітектура RDNA має доволі високу продуктивність, щоб з успіхом застосовувати безліч ексклюзивних технологій AMD Radeon Image Sharpening, FidelityFX, TressFX, TrueAudio Next і VR, спрямованих на підвищення якості зображення й частоти кадрів в іграх.

НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ У ВАШИХ РУКАХ
Переводьте свою гру на новий рівень за допомогою нових технологій! Насолоджуйтеся бездоганним відображенням динамічних сцен завдяки адаптивній синхронізації FreeSync і FreeSync 2 HDR, доступній з понад семи сотнями моніторів. Здобудьте перевагу над суперниками завдяки підвищенню чутливості гри в кіберспортивних дисциплінах за допомогою технології Radeon Anti-Lag. Використовуйте весь потенціал своєї відеокарти — драйвер Radeon Software оперативно оновлюється для ігор, що випускаються, та дає змогу гнучко встановити параметри графічної підсистеми.

Afterburner
MSI Afterburner — це найвідоміша та широко використовувана утиліта для розгону відеокарти. Вона надає повний контроль над пристроєм і дає змогу відстежувати всі ключові параметри системи в режимі реального часу.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
1
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
1

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

21 червня 2020
imgimgimgimgimg

К сожалению, так и не смог заставить эту карту работать удовлетворительно.
Симптомы: спорадически после 5-10 минут в большинстве игр - черный экран и самопроизвольный перезапуск компьютера.
Оказывается, в интернете полно жалоб на мои симптомы на карты серии 5700.
Перепробовал все от переустановки драйверов с вычисткой утилитой DDU и заменой блока питания до танцев с бубном над настройками PCI-e в UEFI, частотами чипа и памяти и скоростью вращения вентиляторов. Железо в компьютере - Ryzen 5 3600 + Asrock B450M Pro4 + БП 1000ВТ 80Plus Gold.
Звонил на горячую линию, сказали везти в сервис. Хотя я не совсем понимаю, что они там натестируют, ибо она вполне может пройти и 3dMark и Furmark без перезагрузки, а в играх глючит. Пока все говорит о том, что скорее всего проблема в драйверах, которые за все время присутствия чипа на рынке так и не довели до ума.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
26 травня 2020
imgimgimgimgimg

В карте, как и во всей серии нави очень горячая память, на стоковых настройках после 20 минут фурмарка температура гпу 65, горячей точки 73, врм 56, памяти 96!!!! градусов. После полутора часов игры в рдр2 в фулхд на ультрах температура памяти 82, после полутора часов пабга на ультрах 86 градусов. Проблема здесь в стоковой настройке вентиляторов которые не раскручиваются выше 1200 оборотов, чего не хватает для хорошего продува радиатора. И улучшение обдува корпуса только ухудшает ситуацию, гпу греется меньше, видеокарта сбрасывает обороты кулера до 900 и память жарится. Проблему решает настройка кривой вентиляторов на работу 1500-1800 оборотов, в таком режиме в фурмарке память греется до 88 градусов, в пубге за полтора часа не выше 70 градусов.

В любом случае карту к покупке рекомендую, так как это одно из лучших исполнений на рынке только немного уступающее сапфир нитро.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
27 травня 2020

Спасибо за отзыв, Евгений!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
19 грудня 2019
imgimgimgimgimg

Здравствуйте,хочу купить эту видеокарту,но на моем блоке 6 и 8 пин питания видеокарты. Как решить эту проблему не меняя блок питания?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
21 грудня 2019

Николай Николаевич, к сожалению, Ваш блок питания не подойдет в таком случае. Присмотритесь к тем, у которых как минимум два 8-пин для видеокарты (либо два 6+2-пин).

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
13523 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!