За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Відеокарта ASUS GeForce RTX2070 SUPER 8192Mb ROG STRIX OC GAMING (ROG-STRIX-RTX2070S-O8G-GAMING)

код товару: U0375568
Ціна за одиницю:
19914 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Сімейство графіки NVIDIA
Графічний чіп GeForce RTX 2070
Інтерфейс PCI-Express 3.0
Об'єм вбудованої пам'яті 8 ГБ
Тип пам'яті GDDR6
Розрядність шини пам'яті 256 Bit
Частота ядра (Base) 1410 MHz
Частота ядра (Boost) 1815 MHz
Частота пам'яті 14000 MHz
Максимальне число дисплеїв 4
Максимальна роздільна здатність 7680 x 4320
Сумісність з HDCP так
Роз'єми 2 х HDMI2 x DisplayPort ,  1 x USB Type-C
Тип системи охолодження активний
Вид охолодження кулеррадіатор
Кількість вентиляторів 3 шт
Роз'єми додаткового живлення 6 + 8 pin
Мінімальна рекомендована потужність блоку живлення 550 Вт
Версія DirectX 12
Версія OpenGL 4.5
Розміри 305 x 130.66 x48.9 мм

Інші

Виробник ASUS
Модель GeForce RTX2070 SUPER 8192Mb ROG STRIX OC GAMING
Артикул ROG-STRIX-RTX2070S-O8G-GAMING
Гарантія, міс 36
Штрихкод 4718017421133
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Оптимізовані вентилятори

Високоякісні вентилятори Wing-blade з оптимізованою геометрією крильчатки збільшують статичний повітряний тиск на 105%, як порівняти зі звичайними осьовими, а захист від пилу, підтверджений сертифікатом IP5X, гарантує їхню довгу роботу.

Безшумний режим роботи
У разі малого й середнього рівнів навантаження, коли температура графічного процесора залишається нижче 55°, вентилятори зупиняються й кулер охолоджує відеокарту в пасивному режимі, тобто з нульовим рівнем шуму. Якщо ж температура перевищить вказане значення, вентилятори автоматично відновлять свою роботу.

Технологія MaxContact
Технологія MaxContact дає змогу зробити поверхню основи радіатора, який встановлений на графічному процесорі, більш гладкою. Площа контакту збільшена вдвічі, як порівняти зі звичайними радіаторами, що набагато покращує тепловідведення.

Технологія Auto-Extreme
Процес виготовлення всіх відеокарт серії ROG Strix повністю автоматизований (технологія Auto-Extreme). Зазвичай паяння елементів наскрізного й поверхневого монтування здійснюється в окремі етапи, а технологія Auto-Extreme дає змогу зробити це за один, що зменшує термічне навантаження на компоненти й робить непотрібним застосування жорстких хімікатів для очищення. Результат – менший вплив виробництва на довкілля, заощадження електроенергії й більш надійний кінцевий продукт.

Підсилювальна пластина
Міцна алюмінієва пластина на зворотному боці відеокарти запобігає вигину друкованої плати, захищає від ушкоджень компоненти, що містяться на ній та електричні з'єднання.

Підсвітка Aura
Стильна світлодіодна підсвітка Aura, реалізована на кожусі та підсилювальній пластині відеокарти, підтримує величезну палітру відтінків у поєднанні з захопливими візуальними ефектами. Її колір може змінюватися залежно від температури або в такт вашій улюбленій музиці. Крім того, за допомогою програми Aura Sync робота підсвітки різних компонентів синхронізується між собою. Шукайте логотип Aura Sync – ним зазначені продукти, що підтримують технологію синхронізації підсвітки від Asus!

Режим невидимки
Вимикання підсвітки
Часом усе ми втомлюємося від буйства барв. Ось чому відеокарта ROG Strix GeForce RTX 2070 обладнана зручною кнопкою режиму невидимки. Досить одного натискання – і вся її підсвітка миттєво згасне.

Два профілі BIOS
Що у вас у пріоритеті: знижена температура графічного чипа або менше шуму від відеокарти? У швидкісному режимі Performance вентилятори будуть обертатися швидше, щоб утримувати температуру на максимально низькому рівні, а в малошумному режимі Quiet відеокарта буде більш тихою завдяки певному збільшенню температури за такого самого енергоспоживання та продуктивності. Для ще більш гнучкого налаштування системи охолодження скористайтеся нашою ексклюзивною утилітою GPU Tweak II.

Asus FanConnect II
Технологія Asus FanConnect II означає, що на відеокарті є пара 4-контактних роз'ємів для під'єднання корпусних вентиляторів із регулюванням за ШІМ або напругою. Зміна їхньої швидкості відбувається на основі температури центрального або графічного процесора. Крім того, користувачеві надається можливість гнучкого налаштування алгоритму регулювання.

Віртуальна реальність
З підтриманням сучасних методів рендерингу, трасування променів у режимі реального часу і функції штучного інтелекту, відеокарта ROG Strix GeForce RTX 2070 виводить технологію віртуальної реальності на новий рівень. Крім того, під'єднання VR-шоломів наступного покоління відбувається максимально просто і швидко одним-єдиним кабелем завдяки інтерфейсу VirtualLink, реалізованому через роз'єм USB Type-C.

Технологія NVIDIA G-SYNC
Відеокарта ROG Strix GeForce RTX 2070 підтримує технологію NVIDIA G-Sync, яка синхронізує частоту оновлення екрана монітора з частотою виведення кадрів графічним процесором. Завдяки G-Sync усувається неприємний ефект розриву кадру і зменшується затримка відтворення, що забезпечує як вищу якість картинки, так і поліпшену реакцію гри на дії користувача.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

24 листопада 2019
imgimgimgimgimg

Купил данную видеокарту в августе. Отработала чуть больше месяца, потом появились артефакты, зависания компьютера, вылет с любой игры. Отдал в Брейн, те отправили на официальный сервис Асус, ждал три недели, вернули с актом, в котором сказано что дефектов не обнаружено. А в графе заявленная причина неисправности написано "Механические детали". Препроверил в сервисе Брейна. Сказали что отправляли с моим описанием поломки, а почему на сервисе указали другую причину поломки не знают. На сервисе Брейн предложили принести карту еще раз, они проверят когда у них будут покупать компьютер соответсвующей сборки в котором они ее смогут проверить, но когда это будет сказать не могут. Как оказалось данная серия видеокарт выпущена с браком. В интернете куча постов на форумах, а также видео с жалобами на RTX 2070, разных производителей, не только Asus. Жаль что гуглить на предмет поломок этих карт я начал после того как купил. Вот одно из видео https://www.youtube.com/watch?v=IxzknDdHWlk. Видео не мое, но проблема один в один с моей. Возможно этот комментарий удалят, но если Брейн уважает своих покупателей, то думаю комментарий будет полезным для тех кто задумывается над покупкой видеокарты этой серии и может оказаться в такой же ситуации - выкинуть нормальные деньги за бракованный девайс.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
19914 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!