За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ваги підлогові Xiaomi Mi Body Composition Scale 2

код товару: U0609023
Ваги підлогові Xiaomi Mi Body Composition Scale 2
Ваги підлогові Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 зображення 2
Ваги підлогові Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 зображення 3
Ваги підлогові Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 зображення 4
Ваги підлогові Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 зображення 5
1332 грн
Нова ціна:
1199 грн
+41 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип роботи електронні
Призначення діагностичніпобутові
Максимальне навантаження 150 кг
Точність вимірювання 100 г
Живлення 4 x AAA
Вбудована пам'ять, користувачів 16
Техніка включення automatic switch-on
Особливості функція порівняння ,  невидимий дисплей (з'являється тільки при натисканні) ,  підключення до смартфону ,  сумісність з Android ,  сумісність з iOS ,  функція контролю за вагою ,  Bluetooth 5.0 ,  індикатор низького заряду батарей ,  прорезинені ніжки ,  аналізатор жирової маси ,  автоматичне включення / відключення

Фізичні характеристики

Вага 1.7 кг
Габарити 300 х 300 х 25 мм
Колір білий

Інші

Виробник Xiaomi
Модель Mi Body Composition Scale 2
Артикул Mi Body Composition Scale 2
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6934177707452
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Xiaomi Body Fat Scales 2 — це унікальні ваги, які дають вам змогу визначати BMI (індекс маси тіла) за допомогою застосування в конструкції G-подібного датчика з марганцевої сталі, який може вимірювати вагу з точністю до 50 грамів. З цими вагами ви зможете аналізувати до 13 різних показників вашого тіла (загальна вага, відсоток рідини у вашому організмі, відсоток м'язової й жирової маси та ін.).

  • Корпус з ABS-пластику;
  • G-подібний датчик. Точність вимірювань до 50 грамів;
  • Високоточний BIA-чип. Точно знає відсоток жирової маси в організмі;
  • 13 показників вимірювань організму. Усебічний аналіз.
  • Розширені можливості керування за допомогою фірмового застосунка Mi Fit;
  • Розрахунок балансування зусилля;
  • Вимірювання індексу маси тіла

Точне вимірювання
G-подібний датчик із марганцевої сталі вміє вимірювати вагу з точністю до 50 грамів. Xiaomi Body Fat Scales 2 не тільки точно вимірює вагу, але й видає його в зручних одиницях. Точний BIA-чип слугує для вимірювання вмісту жирової маси в тілі. Уже після першого вимірювання ваги будуть точно знати масу тіла, м'язову та жирову масу, вміст води, індекс маси тіла, вміст білка, вміст жиру в органах і не тільки. 13 параметрів допоможуть сформувати всебічну картину свого здоров'я.

Для людей і предметів. Вимірювання будь-якої маси з високою точністю
Xiaomi Body Fat Scales 2 може з високою точністю вимірювати вагу великих і малих предметів масою до 100 г. Ви також можете вимірювати вагу овочів, фруктів і посилок.

Вимірювання балансувального зусилля. Ще більше контролю над тілом
Балансувальне зусилля — одна з базових сил, яка потрібна для підтримки рівноваги. Висока балансувальна здатність дає більший ступінь контролю над тілом, знижуючи ризики випадкових травм. У кожної людини воно буде відрізнятися залежно від безлічі параметрів. Xiaomi Body Fat Scales 2 дає змогу швидко дізнатися значення власного зусилля — досить стати на ваги однією ногою і закрити очі. (Обов'язково розплющте очі та встаньте на ноги, якщо відчуєте дисбаланс. Не підходить для вагітних, літніх людей із вестибулярною дисфункцією).

Прихований дизайн LED-дисплею
Для забезпечення найбільш витонченого дизайну пристрою, конструктори компанії Xiaomi відмовилися від найбільш поширеного прямокутного дисплея з рамками, й саме тому в "режимі сну" ви не помітите прихований LED-дисплей, але щойно ви станете на суцільну поверхню ваг, ви відразу побачите результати проведених вимірювань.

Енергоефективний Bluetooth 5.0. Цілий місяць роботи всього від 4 батарейок
Модуль Bluetooth 5.0 з низьким енергоспоживанням після під'єднання до застосунка Mi Fit буде швидко передавати в смартфон усі параметри різних користувачів.

Xiaomi Body Fat Scales 2 мають приголомшливий дизайн і витончений білий колір, що забезпечить максимальну відповідність до інтер'єру вашої квартири або кімнати. Невеликі габарити та мала вага дають можливість легко транспортувати ваги Xiaomi не тільки в автомобілі, але й у заплічному ранці. Його сміливо можна брати із собою в спортзал, на роботу та навіть у поїздку, щоб стежити за своїм тілом далеко від дому.
Крім того, серед важливих особливостей ваг варто виділити, що центр ваги пристрою став більш стійким, у конструкції ваг використовувалася суцільна формована металева пластина, що так само дало змогу збільшити як стійкість, так і загальну міцність ваг. Смарт-ваги не тільки найтонші, але ще та найбезпечніші. Вони мають округлені форми, що знижує ризик отримання травм ноги. Рифлена лицьова поверхня протистоїть ковзанню ніг, а спеціальні накладки знизу забезпечують стійке положення ваг на будь-якій поверхні.

Автоматичне завантаження даних у фірмовий застосунок Mi Fit
Користуватися новим поколінням ваг Mi Smart Scales 2 надзвичайно просто. Спочатку Вам потрібно синхронізувати ваги з вашим мобільним пристроєм або планшетом, після чого всі дані зважування буде автоматично завантажено в застосунок, через який ви зможете з легкістю контролювати всі важливі показники фізичного здоров'я. Навіть якщо вагами користується кілька людей (членів сім'ї або друзів), розумні ваги ідентифікують кожного з користувачів за допомогою їхньої ваги та відповідно зберігає всі необхідні дані. Максимальна кількість користувачів, яку підтримує пристрій — 16.
Кожне зважування відбивається в застосунку в єдиному графіку. У такий спосіб із точністю до хвилин можна дізнатися, скільки ви важили в момент першого зважування й у кожне наступне.
Можна встановити особисту мету стрункості. Ґрунтуючись на результатах зважування, застосунок буде аналізувати, наскільки ви наблизилися до неї або віддалилися.

Заходи безпеки
  • Під час вимірювання показників вашого організму, через біоелектричний аналізатор опору тіла проходить дуже слабкий електричний сигнал, який не відчувається й безпечний для людей.
  • Як запобіжний захід особи з кардіостимуляторами, електрокардіографами та/або іншими медичними пристроями, імплантованими в тіло або використовувані для забезпечення життєзабезпечення, не мають використовувати ваги безпосередньо. Будь ласка, надягайте капці перед тим, як зважуватиметься, ваги передають дуже слабкий електричний струм під час вимірювання статистики тіла, і це може вплинути на інший пристрій.
  • Вагітні жінки. Будь ласка, взуйте капці перед процесом зважування, щоб зважити себе. Через ваш особливий фізичний стан на вагах зображатиметься тільки вага.
  • Спортсмени та фітнес-тренери. У спортсменів різні типи статури. Ваги тільки з електродами, які розміщуються в зоні ніг, недооцінюють жирову тканину тіла в людей із великою кількістю жиру в організмі та переоцінюють його в більш худорлявих людей.
  • Вік до 18 років. Для молодих людей віком до 18 років доступний тільки показник ваги, тому що вони ростуть занадто швидко, і їхні дані тіла змінюються занадто часто.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1199 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!