За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Samsung UE22H5600 (UE22H5600AKXUA)

код товару: U0071728
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора з Wi-FiLED - телевізорSmart TV
Примітка Офіційно імпортований ТВ

Дисплей

Діагональ екрану 22"
Роздільна здатність екрану 1920 x 1080
Тип матриці LCD
Тип підсвічування LED підсвітка
Частота оновлення 100 CMR
Частота розгортки панелі 50 Гц

Зображення

Технології поліпшення зображення Wide Color Enhancer ,  Digital Clean View ,  Mega Contrast

ТВ-тюнер

Система кольоровості (підтримувані стандарти) PAL ,  NTSC ,  SECAM

Аудіо

Потужність динаміків 2 х 3 (6 Вт)

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 2 x HDMIScartComposite In (AV)HeadphoneАнтенний1 x RJ-451 x цифровий аудіовихідCIComponent In (Y/Pb/Pr)2 x USB

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так

Фізичні характеристики

VESA VESA (75x75мм)
Розміри з підставкою 519.6 x 341.4 x 155.4 мм
Розміри без підставки 519.6 x 323.8 x 52.3 мм
Вага з підставкою 3.6 кг
Вага без підставки 3.4 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Samsung
Модель UE22H5600
Артикул UE22H5600AKXUA
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ще кілька років тому, служив лише для перегляду вечірніх новин і будучи, найчастіше, не дуже привабливою частиною інтер'єру, телевізор сьогодні - це цілий світ. Світ, який здатний подарувати кожному те, що для нього важливо: унікальні сервіси та контент тих, хто свято оберігає сімейні цінності, світ яких зосереджений у затишній вітальні з запахом свіжоспеченого хліба і дитячим сміхом; можливістю ділитися враженнями і подорожувати тим, кому недостатньо всесвіту з її незліченними загадками і сюрпризами для задоволення спраги пригод; безперешкодним спілкуванням і можливістю постійно поглиблювати свої знання для тих, хто прагне бути на крок попереду прогресу, кому подобається триматися на «гребені» інновацій.

Зупинивши свій вибір на LED-телевізорах SAMSUNG UE22H5600 (UE22H5600AKXUA), ви отримаєте не тільки чудову якість зображення, але і дизайн, який гармонійно впишеться в концепцію будь-якого інтер'єру. Крім цього, LED-телевізори Samsung є найбільш доступними в своєму класі на ринку, відрізняються низьким енергоспоживанням і володіють широкими можливостями підключення до сумісних пристроїв.

З революційною системою управління голосовими командами і жестами Samsung Smart TV занурить Вас у футуристичний і невимушений світ розваг. Якщо Ви захочете розслабитись і не зможете знайти пульт ДУ, все що Вам потрібно зробити - це сказати "Привіт, ТВ" або махнути рукою, і Ви зможете давати телевізору різні команди, наприклад, перемикати канали і збільшувати або зменшувати гучність. Вам напевно доводилося шкодувати про пропущений цікавому моменті під час перегляду футбольного матчу. Режим Soccer Mode дозволить вам спілкуватися з друзями за допомогою програми Social TV або повернутися до потрібного моменту, який ви пропустили. При цьому зображення та звук будуть ще краще, і ви повністю поринете в атмосферу гри.

Нова оригінальна модель 2014 року не залишить вас байдужим. Досить велика діагональ 56 см) роздільна здатність екрану 1920x1080 дозволить насолодитися більш чітким і якісним зображенням. Є LED-підсвічування. Smart TV В моделі підтримується Wi-Fi. Наскільки це зручно ви зможете переконатися самі.

Ви більше не будете плутатися у численних дротах, а також зможете скористатися голосовою і відеозв'язком. Конструктивні особливості Можливість кріплення на стіну дозволить розмістити Samsung UE22H5600 в будь-якому зручному для вас місці, що дасть вам можливість насолоджуватися цікавими програмами і не відволікатися по дрібницях. Отримуйте доступ до будь-якого контенту - фільмів або програм - з допомогою простого в управлінні і інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу Samsung Smart Hub. Швидкий доступ до рекомендацій для користувача дасть можливість дивитися цікавлять вас програми без необхідності в пошуку каналів. Цей інтерфейс дозволяє дивитися фільми і телешоу, користуватися додатками, доступними на Samsung Smart TV, обмінюватися контентом з друзями в мережах Facebook і Twitter, переглядати фотографії та відео, а також слухати музику на всіх сумісних пристроях.

Даний телевізор стане не тільки предметом для проведення дозвілля, а також доповнить собою будь-який дизайн квартири. Додаткові можливості Samsung UE22H5600 Функція телетекст, не дасть вам пропустити важливу інформацію, а стереозвук вас просто підкорить. Адже від якості звуку залежить сприйняття інформації, а прослуховування улюблених пісень і перегляд кліпів надасть вам справжню насолоду.

Оцінка

5
progress
0
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

Андрей
12 січня 2015
imgimgimgimgimg

Хороший телевизор за свои деньги, отлично умещается на кухне. Работает через вай фай с IPTV от Тенет. Работой магазина доволен, получил свой товар в день заказа.

Був вам корисний цей відгук?
()
(1)
6443 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!