За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Philips 32PFS6402/12

код товару: U0302306
Ціна за одиницю:
7999 грн
+170 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора з Wi-FiLED - телевізорSmart TV

Дисплей

Діагональ екрану 32"
Роздільна здатність екрану 1920 x 1080
Тип матриці LCD
Тип підсвічування LED підсвітка
Частота розгортки панелі 60 Гц

Зображення

Процесор зображення Pixel Plus HD
Технології поліпшення зображення Micro Dimming

ТВ-тюнер

Система кольоровості (підтримувані стандарти) NTSC ,  SECAM ,  PAL

Аудіо

Потужність динаміків 16 Вт

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система Android 5.1

Додатково

Підтримувані формати MKV ,  H.265 (HEVC) ,  WMA-PRO (версія 9 і 10) ,  WAV ,  TXT ,  SUB ,  SRT ,  WMA ,  H264/MPEG-4 AVC ,  WMV9/VC1 ,  MPEG-1 ,  MPEG-2 ,  JPEG ,  AAC ,  MP3 ,  SMI ,  MPEG-4 ,  AVI
Енергоспоживання 34 Вт

Фізичні характеристики

VESA VESA (100х100мм)

Інші

Виробник Philips
Модель 32PFS6402/12
Артикул 32PFS6402/12
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор PHILIPS 32PFS6402 / 12

Абсолютно нові враження від перегляду завдяки фоновому підсвічуванню Ambilight. Ви доклали всіх зусиль, щоб зробити будинок затишним і комфортним. Чому ж не вибрати телевізор, який підкреслить витончений дизайн інтер'єру? Унікальна технологія Philips Ambilight візуально розширює межі екрану і підсилює враження від перегляду за рахунок проекції світлового ореолу по двох сторонах від екрану. Ця технологія збільшує яскравість і насиченість фарб, дозволяючи повністю зануритися в те, що відбувається на екрані.

Технологія Android: швидкий відгук і повне занурення в дію на екрані. Телевізор Smart TV на базі ОС Android c швидким процесором і зручним інтерфейсом. Всі ці можливості відкриють вам доступ в світ безмежного контенту: від магазину Google Play ™ і сервісу Netflix до інтернет-браузера Chrome і багато чого іншого. Ви завжди зможете швидко перейти до обраним елементам завдяки зручному меню.

Хмарний ігровий сервіс - якісні ігри для користувачів будь-якого віку. У хмарному ігровому сервісі міститься безліч якісних ігор будь-якого рівня для користувачів будь-якого віку. Виберіть гру, яка буде вам до смаку, і насолоджуйтеся нею прямо на телевізорі! Магазин Google Play і галерея додатків Philips: безмежні розваги на вашому телевізорі.

Магазин Google Play і галерея додатків Philips: безмежні розваги на вашому телевізорі Завдяки магазину Google Play і галереї додатків Philips на телевізор можна завантажити велику онлайн-колекцію фільмів, телепередач, музики, додатків та ігор. 16 ГБ розширюваної пам'яті дозволять зберігати обраний контент і встановлювати додатки, не турбуючись про брак вільного місця. Pixel Plus HD для чудового зображення, яке не залишить вас байдужими.

Процесор Philips Pixel Plus HD оптимізує якість зображення і забезпечує кришталеву чіткість і чудову контрастність. При потокової передачі або перегляді дисків ви завжди будете насолоджуватися чітким зображенням з яскравими відтінками білого і глибокими відтінками чорного. Full HD LED TV - висока контрастність і чудове зображення на базі світлодіодів.

Якість зображення грає важливу роль. Звичайні моделі HD-телевізорів мають певними повноваженнями, але ми очікуємо більшого. Уявіть чітку деталізацію в поєднанні з високою яскравістю, дивовижною контрастністю і реалістичною передачею кольору для природного зображення, яке немов оживає на очах.

Philips - торгова марка споживчої електроніки, побутової техніки для кухні та господарства, а також товарів для краси і здоров'я. Компанія Koninklijke Philips N.V. (Англ. Royal Philips) з'явилася в 1891 році як невелика фабрика з виробництва електричних лам. Тепер це міжнародний концерн, діяльність якого ділиться на три напрямки: охорона здоров'я, світлові рішення, товари народного споживання.

У 2012 році Philips і один з найбільших світових виробників комп'ютерних моніторів і РК-телевізорів TPV Technology (бренд AOC) створили спільне підприємство під назвою TP Vision. Частки були розподілені так: 70% нової компанії отримала гонконгська TPV Technology, а 30% - концерн Royal Philips. Саме TP Vision сьогодні займається виробництвом телевізорів під брендом Philips.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
1
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

30 вересня 2020
imgimgimgimgimg

Телевізору 3 роки. Процював нормально.
З плюсів - прикоьний Амбілайт, на андроід можна скачати різні програми. Більш гнучка система.
Мінуси. При включенні, коли вимикався від розетки або перезавантажувався після оновлення або системного збою (і таке бувало) десь секунд 30 на пульт не реагує. Але це не критично. Досить швидко виходять з ладу пульти (за три роки 2).
Але головне - вийшла з ладу LED підсвічування екрану. ПІшов в гарантійну майстерню (на сайті Philips вказана), але там мені відповіли, що швидше за все не відремонтують. Три роки якось малувато для телека.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
30 травня 2020
imgimgimgimgimg

Купила телевизор месяц назад. Общее впечатление - супер! По сравнению со Смарт ТВ, Андроид ТВ быстрее реагирует на клавиши пульта. Установила приложения, теперь нет проблем посмотреть новые и любимые фильмы, сериалы в отличном качестве. Простой в управлении, отличная цена, спасибо!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
31 травня 2020

Благодарим за покупку, Александра!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
7999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!