За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Hisense 43A7500F

код товару: U0444746
Ціна за одиницю:
13499 грн
+414 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-Fi4K-телевізори

Дисплей

Діагональ екрану 43"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Контрастність 4000:1
Частота розгортки панелі 60 Гц

Зображення

Процесор зображення Quad Core
Технології поліпшення зображення HDR

Аудіо

Потужність динаміків 2 х 7 (14 Вт)

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення CI2 x USB1 x RJ-451 x оптичний аудіоАнтенний3 x HDMIComposite In (AV)

Мультимедіа

Wi-Fi так
Bluetooth так
Підтримка Smart TV так
Операційна система VIDAA Smart

Додатково

Енергоспоживання 100 Вт

Фізичні характеристики

VESA VESA (200x200мм)
Розміри з підставкою 959 х 615 х 194 мм
Розміри без підставки 959 х 559 х 74 мм
Вага з підставкою 8.9 кг
Вага без підставки 8.3 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Hisense
Модель 43A7500F
Артикул 43A7500F
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Роздільна здатність 4K
4K-телевізори Hisense забезпечують зображення вчетверо вищої роздільної здатності, порівнюючи з FHD-телевізорами. З задоволенням дивіться ваші улюблені передачі та фільми або належно оцініть високу якість графіки сучасних ігор. З 4K-телевізорами Hisense ви опинитеся в самому центрі подій, що транслюються на екрані.

Сертифікована комплексна 4K-технологія
Телевізори Hisense 4K мають, крім роздільної здатності 3840х2160, також технологію декодування й підвищення якості зображення. Це дає змогу отримати повноцінне задоволення від перегляду будь-якого контенту з високою роздільною здатністю.

Точні кольори
СUHD-телевізори Hisense можуть створювати широкий спектр колірних відтінків з 10-бітною глибиною кольору. Завдяки вдосконаленим вбудованим алгоритмам вони також відтворюють точніші, природніші кольори. Водночас телевізори дають змогу уникнути перенасичення кольору, щоб ви могли відкрити для себе справжню красу природи з яскравими, але реалістичними кольорами.

Широка колірна гама
У телевізорах Hisense UHD використовуються складні оптичні технології та технології поліпшення кольору для створення великої палітри кольорів. Телевізори Hisense не відтворюють перенасичені або неприродні кольори, вони забезпечують точне відтворення природних кольорів. На екрані телевізорів Hisense троянди будуть яскраво-червоними, трава — соковито-зеленою, а океан — темно-синім.

Dolby Vision
Технологія Dolby Vision робить ваші розваги ще яскравішими. Порівнюючи зі стандартним зображенням, Dolby Vision може відтворювати кольори, які раніше були недоступні. Вона робить світлі зони зображення в 40 разів яскравішими та чорні — вдесятеро темнішими. У результаті виходить максимально реалістичне зображення.

Ultra Dimming
Телевізори Hisense підтримують спеціальний алгоритм для аналізу вхідного сигналу, який допомагає визначити, як найкраще настроїти темні та світлі зони зображення. Використовуючи різні криві контрастності для різних зон зображення відповідно до типу контенту, технологія Ultra Dimming швидко адаптує зображення для забезпечення максимальної якості темних і світлих зон зображення.

Depth Enhancer
Технологія Hisense Depth Enhancer аналізує кожне зображення й автоматично регулює динамічний рівень контрастності. Крім того, вона додає помітні шари до фону, середнього та переднього плану, щоб створити збільшену глибину різкості на всьому зображенні. Це сприяє реалістичнішому сприйняттю зображення з чітко визначеним відчуттям глибини.

Автоматичне збільшення роздільної здатності до рівня 4K
Технологія UHD AI Upscaler збільшує роздільну здатність контенту до рівня 4K, щоб ви могли насолоджуватися високою якістю зображення навіть під час перегляду FHD-контенту. Замість того, щоб просто дублювати кожен піксель чотири рази, технологія UHD AI Upscaler обчислює кольори сусідніх і автоматично компенсує їх, використовуючи піксель відповідного кольору сцена за сценою.

Плавне відтворення рухів
На відміну від звичайних телевізорів, які часто розмивають динамічні сцени, телевізори Hisense визначають найдрібніші деталі, пов'язані зі швидко рухомими об'єктами, і відновлюють пікселі для передавання чистого та чіткого руху на екрані. Після відновлення чіткого зображення телевізор перенастроює точні кадри в міру потреби, неабияк зменшуючи будь-які сліди рухів або тремтіння. Результат — яскравий, чіткий та плавний рух у кожній сцені.

Технологія заглушення шуму
У телевізорах Hisense використовується технологія шумозаглушення. Ця технологія покращує якість кожного окремого пікселя в режимі реального часу та забезпечує чіткіше та чистіше зображення для поліпшення загальної якості перегляду.

Найреалістичніше звучання
Завдяки підтримці технологій DTS Virtual: X телевізори Hisense відтворюють захопливий звук без потреби використання високих динаміків. Слухайте новини не напружуючи слух або насолоджуйтеся діалогами улюблених фільмів. Телевізори Hisense визначають і відокремлюють мовлення від фонового звучання, щоб його можна було легше почути. А якісне відтворення басів допомагає вам опинитися в самому центрі подій. Не кажучи вже про те, що ви можете дивитися телевізор із високою гучністю без жодних спотворень.

Новий рівень розваг зі звуком високої чіткості
Фільми, передачі, музичні та спортивні трансляції — технологія Dolby Audio підвищує якість відтворення будь-якого контенту. Вона забезпечує кришталеву чіткість відтворення звуку, добре чутні діалоги, виняткову деталізацію й реалістичне об'ємне звучання.

Розпізнавання сцен за допомогою штучного інтелекту
Технологія розпізнавання сцен за допомогою Штучного інтелекту миттєво визначає тип контенту та настроює зображення і звук для максимально точного передавання особливостей, чи то спортивні трансляції, фільми, мультфільми, передачі, новини, чи то будь-який інший контент.

«Розумна» ОС VIDAA
Ми знаємо, що основне побажання користувачів наших продуктів — це простота. Наша міжнародна команда працює над поліпшенням ОС VIDAA U понад десять років. Застосувавши перспективні розроблення, ми створили «розумну», інтуїтивно зрозумілу та персоналізовану платформу для відтворення контенту. Зустрічайте останню версію ОС VIDAA U4.0.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

13499 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!