За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Bravis UHD-43G6000 Smart + T2

код товару: U0356384
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-FiLED - телевізор4K-телевізори

Дисплей

Діагональ екрану 43"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Частота розгортки панелі 60 Гц

ТВ-тюнер

Система кольоровості (підтримувані стандарти) SECAM ,  PAL

Аудіо

Потужність динаміків 2 x 8 (16 Вт)

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 2 x HDMIАудіовхід2 x USB1 x RJ-451 x цифровий аудіовихідАнтеннийHeadphone

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система Android

Додатково

Підтримувані формати BMP ,  JPG ,  MPEG ,  MP4 ,  dat ,  MPG ,  FLV ,  VOB ,  MOV ,  3GP ,  WAV ,  GIF ,  WMA ,  PNG ,  JPEG ,  AAC ,  MP3 ,  MKV ,  AVI

Фізичні характеристики

VESA VESA (200x200мм)
Розміри з підставкою 1238 x 780 x 240 мм
Вага з підставкою 14.3 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Bravis
Модель UHD-43G6000 Smart + T2
Артикул UHD-43G6000 Smart + T2
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ідеальне рішення для вашої родини. З широкоформатним телевізором BRAVIS перегляд програм і фільмів буде приносити найприємніші враження. Тонка рамка залишається практично непомітною при перегляді фільмів, не відволікаючи від того, що відбувається на екрані. Підставка забезпечує надійне розміщення пристрою на столі або тумбе.Прі бажанні ви зможете прикріпити телевізор до стіни за допомогою кронштейну зі стандартом VESA 200 x 200. У стандартному режимі споживає потужність складає 65 Вт.

Якість зображення. Яскравий екран діагоналлю 43 дюйма ідеально підійде для перегляду фільмів, програм, фотографій та іншого мультимедійного контенту. Картинка на екрані відображається в форматі 16: 9 з роздільною здатністю 3840 х 2160 пікселів. Роздільна здатність Full HD забезпечує високий рівень деталізації на кожній ділянці зображення, що робить його максимально реалістичним. Насолоджуйтеся тонкою обробкою деталей картинки під час перегляду фільмів і програм. Показник яскравості становить 220 кд / м². З частотою розгортки 60 Гц ви зможете оцінити плавне відтворення відео з швидко рухомими об'єктами. Переглядайте з комфортом спортивні програми, онлайн-трансляції та екшн-фільми. Коефіцієнт контрастності дорівнює 3000: 1.

Акустична система. BRAVIS LED-43G6000 + T2 має власне джерело звуку, який складається з вбудованих стереофонічних. Їх загальна потужність дорівнює 16 Вт. Таке рішення виключить потребу додатково купувати колонки. Ваша кімната наповниться об'ємним і чистим звуком, який буде сприяти максимальному зануренню в те, що відбувається на екрані. Тепер навіть на низьких частотах ви отримаєте чітке звучання аудіо, а діалоги героїв фільму завжди будуть розбірливими. Інші можливості. На комунікаційної панелі знаходиться роз'єм USB, за допомогою якого ви зможете підключати флешки і зовнішні жорсткі диски для перегляду мультимедійного контенту на великому екрані телевізора. Додатково модель оснащена роз'ємом VGA, антенних входом (RF), HDMI, композитним і оптичним роз'ємами, аудиовходом (PC Audio) і аудіовиходом для підключення навушників.

Власною торговою маркою компанії «Фокстрот» з 2004 року є компанія Bravis Техніка для дому. Будучи ексклюзивним імпортером, компанія реалізує також технічну підтримку і ремонт техніки по всій Україні. Техніка Bravis включає в себе кілька ключових переваг: сучасні технічні рішення, стильний дизайн і прийнятна ціна. Під торговою маркою «Bravis» пропонується відмінний вибір аудіо-відео техніки в середньому бюджетному ціновому діапазоні: LCD-телевізори, домашні кінотеатри, DVD-плеєри, а також сучасна акустика і ПК. Завдяки своєму унікальному дизайну техніка «Bravis» додасть Вашому будинку індивідуальний стиль.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

5939 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!