За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Сумка-візок Gimi Galaxy 50 л Azure (928416)

код товару: U0470961
Ціна за одиницю:
2599 грн
+68 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Об'єм 50 л
Максимальне навантаження 30 кг
Матеріал поліестер
Матеріал каркаса сталь
Кількість коліщат 2
Діаметр коліс візка 19 см
Розміри 47 х 37 х 102 см
Розміри в складеному вигляді 47 х 21 х 102 см
Вага 2.52 кг
Колір блакитний

Інші

Виробник Gimi
Модель Galaxy 50 л Azure
Артикул 928416
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Сумка-візок Gimi Galaxy це справжній позашляховик в модельному ряді компанії Gimi. Адже модель Galaxy оснащена великими 19 см колесами, які дозволяють легко долати міські тротуари, знижують вібрацію на грунтових дорогах і збільшують прохідність під час їзди по піску на пляжі. Візок також оснащено підніжкою, яка запобігає перекиданню сумки у вертикальному положенні. Міцний поліестеровий, водозахищений матеріал сумки допоможе захистити вміст від зовнішніх несприятливих умов будь то дощ або сніг. Зручна широка горловина стягується шнуром з фіксатором, при цьому додатково прикривається захисним клапаном. На тильній стороні сумки розміщено кишеню на блискавці для доступу до необхідних речей (гаманець, проїзний, ключі, смартфон). Дві бічні сітчасті кишені для питної води і парасольки.

Сумка місткістю 50 літрів і навантаженням на шасі до 30 кг, що дозволяє повноцінно відправлятися за покупками для всієї родини, на дачу, на пляж або пікнік. Поліуретанова ударостійка ручка має ергономічну форму з м'яким покриттям soft touch для комфортного розміщення в долоні. Отримати тільки приємні враження під час покупок або відпочинку на природі, а не втому від носіння важких предметів, допоможе сумка-візок Gimi Galaxy.

Компанія Gimi в 2020 році святкує 50-річчя, зберігши свої головні цінності: дбайливе ставлення до навколишнього середовища, інновації та свій фірмовий слоган "Живи легко, живи з GIMI!".

Історія компанії починається в далекому 1970 році на півночі Італії в провінції Падуя. Через 5 років асортимент компанії розширюється і з'являються перші моделі товару для побуту і домашнього господарства, які служать для зручності і комфорту людей. З цього моменту компанія зосередилася на вдосконаленні продукції під маркою Gimi і маштабуванні продажів по всьому світу. Зараз компанія заслужено вважається однією з кращих по виробництву товарів для будинку в Італії, і представлена ​​більш ніж в 80 державах світу. Виробничі потужності компанії зосереджені на площах в 130 тисяч квадратних метрів, де встановлено найсучасніше обладнання для випуску продукції. Кожна модель товару максимально відповідає можливим показниками якості, надійності, міцності і ергономіки. Ставши власником будь-якої продукції Gimi, Ви завжди впевнені в тому, що отримуєте якісний товар і створюєте краще майбутнє на планеті. Адже компанія застосовує матеріали, які підлягають повторній переробці; впроваджує та оптимізує поновлювані джерела енергії на виробництві та при транспортуванні.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2599 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!