За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Стилус Apple Pencil (1-го поколения) (MK0C2ZM/A)

код товару: U0170474
Ціна за одиницю:
4999 грн
+142 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Матеріал пластик
Сумісність iPad Air (3‑го покоління) ,  iPad mini (5‑го покоління) ,  iPad Pro 10,5 дюйма ,  iPad (7‑го покоління) ,  iPad (6‑го покоління) ,  iPad Pro 12,9 дюйма (2‑го покоління) ,  iPad Pro 12,9 дюйма (1‑го покоління) ,  iPad Pro 9,7 дюйма
Колір Білий
Додатково 1 шт

Інші

Виробник Apple
Модель Pencil (1-го поколения)
Артикул MK0C2ZM/A
Гарантія, міс 12
Штрихкод 888462313711
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Стилус Apple Pencil (1-го покоління) (MK0C2ZM/A)
Apple Pencil розширює можливості iPad mini, iPad Air і iPad і відкриває нові горизонти для творчості. Він реагує на силу натискання і нахил, так що ви зможете змінювати товщину ліній, штрихувати і створювати безліч інших художніх ефектів, немов це звичайний олівець, який малює з точністю до пікселя. Для деяких завдань вам може знадобитися велика точність взаємодії з iPad mini, iPad Air и iPad. У цьому вам допоможе Apple Pencil - інструмент, завдяки якому робота c Multi-Touch набуває дивовижних можливості і різноманітність. Революційні технології, застосовані в Apple Pencil, здадуться неймовірно звичними, як тільки ви візьмете його в руки. Ви зможете працювати з точністю до пікселя навіть над самими масштабними проектами. Ви легко почнете роботу з Apple Pencil, навіть якщо ніколи раніше не тримали його в руках. Він виправдає ваші очікування з першої хвилини. І навіть перевершить їх. Малюнок з натури, портрет аквареллю, технічний креслення - Apple Pencil запропонує вам все необхідне в одному інструменті.

Блискавична швидкість відгуку - відмінна риса Apple Pencil. Час очікування між моментом, коли ви почали малювати і коли штрих з'явився на екрані, практично відсутня. А ще iPad точно знає, коли ви торкаєтеся дисплея пальцем, а коли - олівцем. При роботі з Apple Pencil iPad вловлює вдвічі більше точок, ніж при торканні пальцем, а відповідна підсистема сканує сигнал з неймовірною частотою - 240 разів на секунду. Все це гарантує, що лише мілісекунди відокремлюють задуману вами лінію від появи на дисплеї. У витонченому корпусі Apple Pencil прихована складна система датчиків, які вимірюють застосовується силу з максимальною точністю. Зокрема, наскільки сильно кінчик Apple Pencil тисне на дисплей. Чим більше зусилля, тим товщі лінія. Різноманітність художніх ефектів практично нескінченно. Як і ваші можливості.

Два датчика, вбудовані в кінчик Apple Pencil, обчислюють точний напрям і кут нахилу вашої руки. Коли ви пишете або малюєте, їх відносне положення визначається дисплеєм Multi-Touch. Завдяки цьому ви зможете досягти ефекту затінення, просто нахиливши Apple Pencil, - немов у вас в руках вугілля або звичайний олівець. Під магнітним ковпачком Apple Pencil ви виявите коннектор Lightning, який можна вставити в iPad для підзарядки пристрою. Його конструкція трохи подовжена, щоб олівець можна було заряджати, навіть коли iPad в силіконовому чохлі. А повного заряду вистачить на 12 годин малювання, креслення, анотування і редагування. Завдяки високій точності і універсальності Apple Pencil художники - навіть ті, хто зазвичай працює в традиційних техніках, - вибирають його в якості свого інструменту.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!