За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Смарт-годинник Haylou LS04 RS3

код товару: U0578305
Ціна за одиницю:
710 грн
+23 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форма годинника круглі
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOSAndroid
Інтерфейси підключення Bluetooth

Дисплей

Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.2"
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 390 x 390
Сенсорний екран так

Живлення

Ємність аккумулятора 230 мАг
Тип зарядки магнітний з'єднувач
Час автономної роботи до до 12 днів

Функції і датчики

Навігація GPS
Датчик освітлення є
Повідомлення соціальні мережі ,  SMS ,  виклики ,  події календаря ,  електронна пошта ,  нагадування ,  низький заряд гаджета ,  втрата зв'язку з пристроєм
Моніторинг Оксиметр ,  швидкість руху ,  кількість спалених калорій ,  пройденої відстані ,  фізичної активності ,  відстеження сну

Додатково

Підтримка SIM карт без SIM-карти
Змінний ремінець так

Фізичні характеристики

Захист корпусу від вологи і пилу
Рівень захисту 5ATM
Матеріал корпусу метал
Ширина корпусу 43.4 мм
Висота корпусу 50.5 мм
Товщина корпусу 12.5 мм
Ширина ремінця 22 мм
Колір корпусу чорний
Колір ремінця чорний

Інші

Виробник Haylou
Модель LS04 RS3
Артикул LS04 RS3
Гарантія, міс 12
Штрихкод 001009518763
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ваш персональний помічник Haylou
Смарт-годинник Haylou LS04 забезпечує цілодобовий моніторинг вашого самопочуття і здатний працювати до трьох тижнів на одному заряді. Великий AMOLED HD-дисплей з індивідуальними циферблатами містить багато актуальної інформації. Убудовані датчики високої точності відстежують показники фізичної активності, які зберігаються для аналізу та порівняння у фірмовому застосунку. Попередньо встановлені режими тренувань допомагають досягати найкращих результатів під час тренувань у приміщенні та на відкритому повітрі.

Сучасний дизайн
Елегантний лаконічний дизайн Haylou органічно поєднується з різними стилями в одязі. AMOLED HD-дисплей, корпус з алюмінієвого сплаву з двома кнопками, м'який і міцний силіконовий ремінець — годинник має стильний та елегантний вигляд, а також пасує як до ділового костюма, так і до повсякденного стилю.

Вибір циферблатів
Годинник із функцією циферблата, що настроюється, дає змогу вибрати будь-який циферблат із величезної кількості варіантів, доступних у застосунку. Вибір циферблатів у застосунку постійно розширюється, щоб ви могли зробити ваш годинник Haylou LS04 унікальним, несхожим на інші.

Вимірювання SpO2
Насичення крові киснем (SpO2) є важливим показником вашого здоров'я. Haylou LS04 стежить за рівнем SpO2, щоб надати вам повну картину про процеси, що відбуваються у вашому організмі.

На сторожі здоров'я
Розумний годинник Haylou LS04 обладнаний удосконаленим сенсором, який із медичною точністю стежить за частотою скорочення серцевого м'яза та повідомляє про відхилення від норми. Автоматичний моніторинг сну визначає фази сну та їхню тривалість. Програма аналізує отримані дані та надає підсумкову інформацію, за допомогою якої можна підвищити якість нічного відпочинку. У стресових ситуаціях годинник пропонує зробити дихальні вправи, щоб розслабитися. Нагадування про потребу спортивної розминки допоможуть уникнути втоми на сидячій роботі.

Висока точність GPS
Завдяки вбудованому GPS-датчику з низьким енергоспоживанням ви зможете відстежувати маршрути пробіжок і точно визначити своє місцеперебування в будь-який момент часу. З постійно увімкненим GPS годинник працює до 21 години.

Персональний фітнес-помічник
Смартгодинник Haylou LS04 має функцію фітнес-трекера та відстежує показники вашої фізичної активності. Годинник має 14 убудованих спортивних режимів, вони з високою точністю вимірюють пройдену дистанцію, час і швидкість пересування, а також підраховують витрачені калорії й кількість пройдених кроків. Haylou допоможуть набути корисних звичок і проваджувати активний спосіб життя.

Водонепроникність 5 АТМ
Годинник Haylou LS04 витримує занурення під воду на глибину до 50 метрів, тому ви можете не знімати його під час тренувань у басейні.

До 21 дня автономної роботи
Годинник Haylou LS04 працює в базовому режимі до 21 дня без підзаряджання. У режимі щоденного використання за увімкненого моніторингу сну та серцевого ритму годиннику знадобиться підзаряджання за 12 днів носіння.

Інформація під контролем
Вам необов'язково тримати смартфон під рукою, щоб стежити за дзвінками та повідомленнями. На екран Haylou LS04 виводиться інформація про повідомлення і дзвінки. Годинник повідомляє про досягнуту мету, дає змогу керувати музикою, нагадує про тривале сидіння на місці, допомагає швидко знайти смартфон, попереджає про низький заряд батареї, виконує функцію будильника й не тільки. 

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

710 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!