За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Смарт-годинник Amazfit GTS 2 mini Black (GTS 2 mini Black)

код товару: U0501594
Ціна за одиницю:
1380 грн
+19 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форма годинника квадратні
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOSAndroid
Інтерфейси підключення Bluetooth

Дисплей

Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.55"
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 354 х 306
Сенсорний екран так

Живлення

Ємність аккумулятора 220 мАг
Тип зарядки зажим для зарядки
Час автономної роботи до до 14 днів

Функції і датчики

Навігація GPS
Датчик освітлення є
Повідомлення соціальні мережі ,  SMS ,  виклики ,  події календаря ,  електронна пошта ,  MMS ,  нагадування ,  низький заряд гаджета ,  втрата зв'язку з пристроєм
Моніторинг контроль місця розташування ,  швидкість руху ,  кількість спалених калорій ,  пройденої відстані ,  фізичної активності

Додатково

Підтримка SIM карт без SIM-карти
Змінний ремінець так

Фізичні характеристики

Захист корпусу від води
Рівень захисту 5ATM
Матеріал корпусу полікарбонат
Ширина ремінця 20 мм
Вага 19 г
Колір корпусу рожевий
Колір ремінця чорний

Інші

Виробник Amazfit
Модель GTS 2 mini Black
Артикул GTS 2 mini Black
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6972596103073
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Супертонкий. Суперлегкий. Супернадійний
Суперкомпактний полегшений формфактор Amazfit GTS 2 mini максимізує користувацький комфорт. Годинник тішить елегантним дизайном, і за ваги 19.5 г та товщини корпусу 8.95 мм він абсолютно не відчувається на зап'ястку. Екран годинника покритий захисним 2.5D-склом, корпус гідроізольований за стандартом 5 АТМ, завдяки чому ваш Amazfit готовий до високої активності.

Яскравий AMOLED-дисплей
1.55-дюймовий AMOLED-дисплей із колірним охопленням NTSC 100% і яскравістю 450 nit забезпечує комфортне сприйняття інформації за будь-якого освітлення. Кожен показник і будь-яка деталь чудово проглядається на цьому яскравому та чіткому безрамковому дисплеї.

Amazfit — це завжди стильно та креативно
Надайте годиннику індивідуальності, використавши один із 50+ доступних циферблатів, зробіть його унікальним, встановивши на дисплеї своє фото або зображення з інтернету.

Рівень кисню в крові
Розумний годинник Amazfit GTS 2 mini вимірює рівень насиченості крові киснем. Цей показник допоможе вам визначити своє самопочуття й, у разі потреби, знизити навантаження на організм за високої фізичної активності, тривалого розумового напруження або в момент стресу.

Цілодобовий моніторинг роботи серця
Оптичний датчик нового покоління BioTracker 2 PPG вимірює частоту серцевих скорочень 24 години на добу. Висока точність вимірювань і цілодобовий контроль допоможуть вам завжди підтримувати чудове самопочуття й у разі перших відхилень від норми звернути увагу на своє здоров'я.

Поліпшення якості сну
Amazfit GTS 2 mini контролює ваш нічний відпочинок, визначає фази сну та їхню тривалість. У застосунку ви зможете ознайомитися зі статистикою нічного відпочинку й отримати рекомендації, які допоможуть вам виспатися й повністю відновити сили для нового дня.

Відстеження жіночого циклу
Після введення початкової інформації годинник Amazfit GTS 2 mini повідомляє вам про періоди менструального циклу та їхню тривалість, щоб допомогти уникнути несподіваних ситуацій.

Стан здоров'я за шкалою PAI
Універсальна система оцінки здоров'я PAI обробляє всю отриману інформацію за допомогою інтелектуальних алгоритмів і зводить результат вимірювань до зручного формату. Використовуйте універсальну шкалу PAI, щоб не розбиратися в складних показниках, а отримати точну та актуальну оцінку свого самопочуття.

Контроль рівня стресу
Amazfit GTS 2 mini стежить за вашим емоційним станом і вимірює рівень стресу. У разі високих емоційних навантажень годинник пропонує легкі та доступні способи взяти стрес під контроль.

Найкращий помічник для активного способу життя
Amazfit GTS 2 mini стежить за різними типами вашої активності та за прогресом під час тренувань. Годинник підтримує 70+ вбудованих спортивних моделей і має в арсеналі різні тренування в приміщенні та на вулиці.

Підзаряджання раз на тиждень
Завдяки оптимізованому енергоспоживанню і ємній батареї годинник Amazfit GTS 2 mini працює на одному заряді до 7 днів за максимально активних функцій, до 14 днів у разі використання стандартного набору функцій і до 21 дня в базовому режимі.

Насолоджуйся легкістю
Нове покоління смарт-годин отримало безрамковий дисплей покритий злегка зігнутим 2.5D склом, яке забезпечує стильний вигляд і надійний захист екрану. І тонкий корпус, який важить всього 19,5 грам. Що разом з приємним для шкіри силіконовим ремінцем дозволяє їм легко стати невід'ємною частиною твого іміджу.
Всебічний контроль за здоров'ям
Amazfit GTS 2 mini здатні забезпечувати цілодобовий моніторинг серцевого ритму, вимірювати насичення крові киснем, моніторити якість сну, рівень стресу і відстежувати жіночий цикл. І мають масу корисних функцій, які допомагають дізнатися більше про своє здоров'я. Таких, наприклад, як система оцінки здоров'я PAI™, яка обробляє комплексні дані про твій фізичний стан за допомогою вдосконаленого алгоритму і надає звіт у вигляді простої числової оцінки.
24-годинний моніторинг серцевого ритму
Цілодобовий високоточний моніторинг пульсу в GTS 2 mini дозволить тобі завжди контролювати своє серцебиття. А також вчасно дізнаватися про аномально високу частоту серцевих скорочень, що знижує ймовірність нещасних випадків і допомагає захистити твоє життя.
Тримай стрес під контролем
Стрес – першопричина багатьох проблем зі здоров'ям. За допомогою GTS 2 mini ти зможеш в будь-який момент перевірити, на якій позначці знаходиться твій особистий рівень стресу – від розслабленого і нормального до середнього або високого. А також отримати кілька порад про те, як його знизити.
До 2 тижнів автономної роботи
Повністю оптимізована система керування батареєю та акумулятор ємністю 220 мАг забезпечують Amazfit GTS 2 mini до 14 днів автономної роботи. Таким чином, ви зможете просто займатися своїми повсякденними справами, не перевіряючи постійно рівень заряду свого смарт-годинника.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

27 грудня 2021
imgimgimgimgimg

Годинник сподобався, якісний, виглядає стильно.

Був вам корисний цей відгук?
()
(1)
1380 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!