За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Смарт-годинник Amazfit GTR 2 Obsidian Black

код товару: U0501598
Ціна за одиницю:
3617 грн
+64 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форма годинника круглі
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOSAndroid
Інтерфейси підключення BluetoothWi-Fi

Дисплей

Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.39"
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 454 х 454
Сенсорний екран так

Пам'ять

Вбудована пам'ять 3 ГБ
Оперативна пам'ять 4 МБ

Живлення

Ємність аккумулятора 460 мАг
Тип зарядки магнітний з'єднувач

Функції і датчики

Навігація GPS
Датчик освітлення є
Повідомлення електронна пошта ,  SMS ,  виклики ,  події календаря ,  соціальні мережі ,  MMS ,  нагадування ,  низький заряд гаджета ,  втрата зв'язку з пристроєм
Моніторинг швидкість руху ,  кількість спалених калорій ,  пройденої відстані ,  фізичної активності ,  відстеження сну

Додатково

Підтримка SIM карт без SIM-карти
Змінний ремінець так

Фізичні характеристики

Захист корпусу від води
Рівень захисту 5ATM
Розмір корпусу 46 мм
Матеріал корпусу метал
Ширина корпусу 46.4 мм
Висота корпусу 46.4 мм
Товщина корпусу 10.7 мм
Вага 39 г
Колір корпусу сріблястий
Колір ремінця чорний

Інші

Виробник Amazfit
Модель GTR 2 Obsidian Black
Артикул GTR 2 Obsidian Black
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6972596101925
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Amazfit GTR 2
Новий стандарт класики

Тривимірний вигнутий дисплей без безеля | Комплексне відстеження стану здоров'я та тренувань
Зберігання та відтворення музики | 14 днів роботи від батареї

Тривимірний вигнутий дисплей, без безеля безрамковий дизайн.
Інтегрована конструкція. Ювелірне виконання.
Монолітний дизайн Amazfit GTR 2 з тривимірним склом, яке органічно переходить у корпус із неіржавкої сталі, покращує візуальну естетику годинника та розширює зону видимості.

Кольоровий HD-дисплей AMOLED діаметром 1,39 дюйма.
Витвір мистецтва на вашому зап'ясті.
Великий дисплей AMOLED високої роздільної здатності зі щільністю 326 пікселів на дюйм забезпечує чітке та яскраве зображення під час перегляду часу й улюблених застосунків. У нашому магазині циферблатів наявні десятки різних циферблатів, які можна міняти залежно від настрою. Крім того, можна змінювати віджети, які забезпечують швидкий доступ до потрібної інформації. Також можна проявити творчий підхід, встановлюючи як фон циферблата Amazfit GTR 2 свої улюблені зображення.

Дисплей постійно ввімкнений.
Час завжди під контролем.
Amazfit GTR 2 — це чудовий годинник із безліччю корисних функцій, що дає змогу впевнено контролювати час. Постійно ввімкнений дисплей дає змогу бачити час,
навіть коли інші функції годинника неактивні. Це тримає вас у курсі кожного важливого моменту життя, водночас доступні десятки малюнків для постійно ввімкненого дисплея, з яких ви можете вибирати вподобані. Для додаткової зручності та заощадження заряду батареї ви можете вимкнути екран, просто не рухаючи рукою або закривши екран.

Моніторинг серцебиття 24 години.
Будьте в безпеці, отримуючи вчасно попередження про підвищений пульс.
Годинник Amazfit GTR 2 має розроблений компанією Huami біологічний оптичний датчик відстеження другого покоління BioTracker 2 PPG, що забезпечує цілодобовий моніторинг серцебиття. Він покриває зони пульсу та видає попередження, коли частота пульсу підвищена, інформуючи вас про ефективність тренування і знижуючи ризики вправ.

Вимірювання насичення крові киснем.
Комплексна інформація про стан здоров'я.
Насичення крові киснем є одним із найважливіших чинників здоров'я людини, тому в GTR 2 додана функція вимірювання цього параметра, що дає користувачеві змогу відстежувати свій стан. Вимірюйте рівень кисню в крові під час тривалої розумової роботи або такої фізичної активності, як марафон або високоінтенсивні тренування на відкритому повітрі, щоб повністю контролювати своє здоров'я.

Система оцінювання стану здоров'я PAI.
Один показник для узагальненої оцінки вашого фізичного стану.
PAI (індикатор персональної активності) — це система оцінювання стану здоров'я, яка за допомогою алгоритмів перетворює комплексні дані, як-от частота серцебиття, тривалість активності, й іншу інформацію про здоров'я в одну зрозумілу користувачам оцінку їхнього фізичного стану. Ця функція відстежує всі різновиди вправ у будь-який час і в будь-якому місці, а також персоналізує систему оцінки стану здоров'я для кожного користувача на основі його даних про здоров'я.

Моніторинг якості сну для досягнення оптимальної продуктивності.
Аналізуйте стадії сну та періоди короткого сну вдень.
У нинішньому складному світі важливим пріоритетом є гарний сон упродовж усієї ночі. Для цього пристрій Amazfit GTR 2 підтримує моніторинг глибокого сну, який допоможе точніше визначити стадії сну (легкий сон, глибокий сон, періоди швидкого сну), стежити за диханням під час сну, а також забезпечувати аналіз якості сну та рекомендації щодо його поліпшення на основі контролю, що діє упродовж усієї ночі. Годинник також розпізнає короткий сон тривалістю понад 20 хвилин між 11:00 і 18:00, що дає змогу записувати повнішу інформацію про сон.

Моніторинг рівня стресу.
Відчуваєте стрес? Годинник підкаже, коли потрібно вжити заходів.
Виміряйте свій особистий рівень стресу (низький, нормальний, середній або високий) у будь-який час, коли почуваєтеся пригнічено. Це дасть змогу зрозуміти, коли потрібно розслабитися та відпочити.

Водонепроникність 5 ATM.
Для тих, хто любить плавати на глибині.
Годинник Amazfit GTR 2 водонепроникний на глибині до 50 метрів, що традиційно відповідає рівню високотехнологічних годинників. Ви можете спокійно носити його як удень, так і під час занять плаванням.

12 вбудованих спортивних режимів.
Статистичні звіти для поліпшення ефективності.
Годинник Amazfit GTR 2 охоплює 12 спортивних режимів, серед яких ходьба, плавання, альпінізм, біг по пересіченій місцевості та катання на лижах. Активуйте потрібний спортивний режим, і після закінчення вправи годинник створить у мобільному застосунку аналітичний звіт, який допоможе вам постійно вдосконалювати план тренувань.

Збільшений час роботи від батареї — 14 днів.
Запас енергії для максимальної продуктивності.
Складна конструкція схеми, тонкий корпус і велика ємність акумулятора (471 мА·год) дає змогу годиннику GTR 2 працювати від батареї до 14 днів. Тому ви можете бути впевнені, що не залишитеся без підтримки, хоч куди ви зайдете з вправами.

Зберігання та відтворення музики.
Плейлист на вашому зап'ясті.
Годинник Amazfit GTR 2 дає змогу керувати відтворенням музики на смартфоні за допомогою під'єднання через Bluetooth. Також годинник має власне сховище для музики розміром 3 ГБ, де можна зберегти 300-600 улюблених пісень із мобільного телефона. Ви можете відкласти телефон, вдягнути бездротові навушники Amazfit PowerBuds і слухати свої улюблені плейлисти під час тренування в будь-який час, де б ви не були.

Говоріть телефоном за допомогою годинника. Функція телефонування через Bluetooth.
Годинник Amazfit GTR 2 може слугувати телефоном.
Він має мікрофон і динамік, які дають змогу відповідати на виклики на годиннику, коли це незручно робити на телефоні. Під'єднайте GTR 2 до мобільного телефона через Bluetooth, і ви більше не проґавите важливий виклик.

Вбудований голосовий помічник Alexa.
Ваш універсальний персональний асистент.
Просто підніміть трохи вгору кисть руки та скажіть системі Alexa, що вам потрібно: встановити будильники та таймери, дізнатися, яка погода, керувати розумними домашніми пристроями, створити списки покупок, поставити запитання, дізнатися переклад слів і не тільки.

Автономний голосовий помічник.
Звільніть руки.
Годинник Amazfit GTR 2 має функцію автономного голосового керування. Ви можете виконувати голосові операції з годинником без доступу до інтернету, зокрема активувати спортивні режими або відкривати функцію моніторингу серцебиття — ваш годинник має робити все, що ви хочете, навіть без торкання екрана.

Функції швидкого доступу.
Проведіть пальцем вліво по циферблату, щоб відкрити аналітичні функції, і вправо, щоб відкрити оптимізовані функції.
У пристрої Amazfit GTR 2 додана функція карток-ярликів. Просто проведіть пальцем вправо, щоб переглянути таку інформацію, як прогноз погоди, події, зворотний відлік, програми, що працюють у фоновому режимі, і загальні відомості про застосунки. Це дуже зручно. Проведіть пальцем вліво, щоб запустити застосунок екрана швидкого доступу, який можна настроїти і який дає змогу миттєво відкривати потрібні стандартні функції.

Настроювання тривалості та інтенсивності повідомлень.
Повертайте та блокуйте екран.
Покращена сенсорна вібрація GTR 2 забезпечує чіткішу та швидшу реакцію під час телефонних викликів і повідомлень. Завдяки сенсорному лінійному мотору можна встановити різні рівні інтенсивності та тривалості вібрацій для максимального комфорту.

Екран годинника Amazfit GTR 2 може повертатися на 180°, що зручно для правшів і лівшів. Екран також можна заблокувати за допомогою пароля, щоб запобігти доступу до них інших людей, коли годинник не на руці. Функція визначення того, надітий годинник чи ні, може навіть автоматично блокувати годинник у разі знімання його з руки.

Важливі повсякденні функції завжди під рукою.
Будильники, події, таймери й багато іншого.
Годинник Amazfit GTR 2 може ефективно обробляти ваш персональний розклад на день, повідомляти вам про вхідні виклики або повідомлення, а також нагадувати про потребу в розминці, якщо ви сидите занадто довго. Крім того, вони відстежують події й забезпечують доступ до функції «Не турбувати», секундоміром і прогнозом погоди, а також дають змогу налаштовувати будильники й таймери.

Сумісність із застосунком Zepp.
Оптимізовані дані про здоров'я.
Годинник Amazfit GTR 2 під'єднується до недавно оновленого застосунка Zepp, який забезпечує комплексний аналіз декількох джерел даних і дає можливість цілодобового керування даними про тіло. Це дає користувачеві змогу перевірити свій фізичний стан у будь-який час. Серед основних функцій програми відображення й аналіз даних про здоров'я і вправи, а також інтелектуальне керування пристроєм.

1,39-дюймовий AMOLED-дисплей високої чіткості
Великий HD екран з AMOLED матрицею й щільністю 326 пікселів на дюйм забезпечує чітке та яскраве зображення, незалежно від того, перебуваєте ви у приміщенні або на вулиці. А його зовнішній вигляд ви завжди можете налаштувати за допомогою десятків різних циферблатів на вибір або завантажити свої улюблені зображення як фон.
Вимірювання серцевого ритму та насичення крові киснем
Завдяки новітньому високоточному датчику BioTracker™ 2 PPG від компанії Huami Technology, цей смарт-годинник забезпечує всебічний контроль вашого стану. Він дозволяє відстежувати серцевий ритм у 24-годинному режимі і видає попередження, коли частота пульсу виходить за рамки норми. А також може вимірювати рівень кисню у крові (SpO2), що допоможе вам краще зрозуміти свій фізичний стан і тримати здоров'я під контролем.
Готовий супроводжувати вас навіть під водою
Завдяки професійній гідроізоляції, що забезпечує захист від води у 5 АТМ, GTR 2 можна спокійно носити і під час роботи в офісі, і на тренуванні в басейні.
14 днів автономної роботи
У порівнянні з першим поколінням, GTR 2 отримав більш досконалий чип з низькою витратою енергії та місткий акумулятор на 471 мАг, що забезпечує йому до 14 днів роботи на одному заряді. Тому ви можете зосередитися на більш важливих речах, ніж контроль рівня заряду.
Зручне керування музикою
Увімкніть музику на своєму смартфоні і легко керуйте плейлистом за допомогою смарт-годинника. А завдяки 3 Гб локального сховища ви можете зберегти до 600 пісень прямо на пристрої. Нехай телефон спокійно полежить в сторонці, поки ви тренуєтеся або просто займаєтеся своїми справами під улюблені ритми.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

09 липня 2022
imgimgimgimgimg

Пройшов місяць після купівлі. Все працює чудово, часи рекомендую. Режимами для тренувань не користуюсь.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
3617 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!