За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Проектор BenQ TH535 (9H.JJY77.34E)

код товару: U0362384
Ціна за одиницю:
18525 грн
+1008 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні

Типи проекції фронтальна
Технологія DLP
Матриця Full HD
Роздільна здатність матриці 1920 x 1080
Яскравість 3500 (ANSI lm)
Контрастність 15 000:1
Підтримка форматів 16:9

Об'єктив

Коефіцієнт масштабування 1.2 x

Лампа

Потужність лампи 203 Вт
Строк служби 5000 годин (10000, 15000 економ режим)

Відео

Підтрімуваний стандарт відео PAL ,  SECAM ,  NTSC

Аудіо

Загальна потужність звуку 2 Вт (1 х 2 Вт)

Управління

Пульт керування так

Фізичні параметри

Колір White
Ширина 342 мм
Висота 99 мм
Глибина 332 мм
Вага 2.4 кг

Інші

Виробник BenQ
Модель TH535
Артикул 9H.JJY77.34E
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Full HD 1080p

Продемонструйте контент Full-HD в чіткому роздільною здатністю 1080p і насолоджуйтеся Blu-ray, відеоіграми і трансляцією HD в прекрасному, висококонтрастному якості без зменшення масштабу або стиснення.

Висока яскравість

Проектор з високою яскравістю 3500 люмен забезпечує перегляд зображення при відносно яскравому освітленні або навіть при освітленому приміщенні. Він ідеально підходить для домашніх розваг, тому що ви можете дивитися спортивні ігри та фільми з сім'єю і бачити їх задоволення на їхніх обличчях.

Режим SmartEco

Режим SmartEco, який розумно регулює потужність лампи, щоб максимізувати енергозбереження, забезпечуючи кращу контрастність і яскравість, використовуючи тільки стільки світла, скільки необхідно.

Економія на енергоспоживанні завдяки технології BenQ SmartEco

Пропонуючи більш низьку сукупну вартість володіння і оптимізовану проекцію завдяки динамічному енергозбереження, безкомпромісної яскравості, чудовій якості зображення та оптимизированному терміну служби лампи - SmartEcoTechnology удосконалила можливості DLP-проектора. Завдяки цій інновації школи і корпорації можуть економити до 70% споживаної потужності лампи і знижувати витрати на технічне обслуговування завдяки функціям динамічного енергозбереження.

Режим LampSave

Витрати на заміну лампи проектора складають більшу частину загальної вартості володіння проектором. Режим LampSave призначений для динамічного регулювання потужності лампи в залежності від рівня яскравості вмісту, що значно збільшує термін служби лампи проектора на 50%. Частота заміни лампи також знижується на 50% для зниження витрат на заміну.

Автоматичний перехід в режим Eco Blank після включення проектора протягом більше трьох хвилин без джерела відображення, що усуває непотрібні втрати енергії і продовжує термін служби лампи проектора.

Blu-ray Full HD 3D підтримується

BenQ TH530 оснащений новітньою технологією DLP для підтримки 3D-функцій, забезпечуючи захоплююче враження від фільмів завдяки простій підготовці 3D-окулярів і 3D-контента з вашого Blu-ray-плеєра.

Проектор BenQ DLP забезпечують чудову якість зображення завдяки технології проекції DLP

Цифрова обробка світла (DLP), удостоєна нагороди Академії за заслуги 2015 роки (статуетка Oscar), є провідною проекційної технологією, яка використовується в 90% цифрових кінотеатрів світу і 100% кінотеатрів IMAX. Оскільки DLP домінує на світовому ринку проекторів з часткою понад 50%, BenQ сьогодні є лідером продажів серед виробників DLP.

Точний

Проектор BenQ DLP створюють максимально реалістичні кольори і яскраві зображення. Він також поєднує в собі новаторські інновації BenQ, такі як змінні шестісегментние кольорові колеса з технологією DLP BrilliantColor.

Довгограючий

Неймовірно довговічні мікродзеркала чіпа DLP і майже герметичний дизайн двигуна DLP означають, що DLP-проектори BenQ витримують випробування часом без втрати якості зображення. Усуваючи накопичення пилу і теплові пошкодження, проектори BenQ сяють рік за роком і виглядають як нові з простою заміною лампи.

Razor-Sharp

Ті, хто отримав визнання критиків за провідні в галузі висококонтрастні проектори BenQ DLP також забезпечують чітку чіткість чітких деталей і розбірливого тексту, максимізуючи коефіцієнт заповнення окремих пікселів і використовуючи ексклюзивну технологію BenQ SmartEco.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

18525 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!